April april..

JAG KOM PÅ EN SAK! Imorgon är det ju april. FÖRSTA april. April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! Den får jag ju inte glömma bort att dra på någon, moahahah!

Sjukt att vädret fortfarnade är sämst den här tiden på året..

I wasn't jealous before we met..

Tog en låååååång sköööön vaaaaarm duuuuusch, verkligen superhärligt! Märkte efter att min hud i både ansiktet och på kroppen var len som en babyrumpa, det gillas! :D Nu har jag precis tittat på Fuskbyggarna. Jävla idioter det där alltså.. Idag var det iförsig lite tråkigt, förra veckans var bättre. Och jag är fortfarande sur över att jag inte fick se Greys. JÄVLA BAJS ALLTSÅ! :(

Jag är fortfarande hungrig...

känner mig duktigt, hihi

Känner mig som sagt väldigt duktig just nu :D Har varit ute på våran isiga altan, men som just nu inte alls är så isig längre. Jag har skottat bort den, wheey! Tog sin lilla tid eftersom den var 5-7 cm tjock, och kommer förmodligen ha ont i både nacke och arm imorgon.. Men borta är den iallafalll. Nu ska det bara bli fint väder så altanen kan torka, då kommer det genast kännas som vår såfort man kikar ut!

NUUUUUU SKA JAG SKUTTA IN I DUSCHEN, CYALATER!

svälter

JAG ÄR HUNGRIG SOM EN GRIS!!!!!!!!!!!!!

Påsklov

Home, sweet home! Kom hem för dryga 40 mintuer sedan och sen dess har jag hunnit äta lite smaksig sallad och en morotskaka. Jag är sjukt trött, vet inte varför. Måste vara vädret. Haha vädret är bra, det kan man skylla på. Speciellt när det är så dåligt som det är nu, blääääh. Och påtal om bläääh så blev jag fett besviken idag. Köpte busskortet som kostade 950 feta svenska kronor, så efter att jag hade slängt bort dom så hade jag 20:- kvar. Woho. Inget att spara på så jag köpte det där nya tuggummit från Läkerol. Pear Licorice. VILKEN BESVIKELSE! Så jävla äckliga. Usch säger jag bara, köp dom inte! Smaka liksom.. bajs. Typ fisk eller nåt, helskum smak.

HURSOMHELST! Nu ha mitt påsklov börjat. Hur skönt som helst! Har inget som helst planerat, precis som jag vill ha det! Snart kommer jag slockna.. MössanMalinTrött. Jävla väder, haha!

Mössantrött

Jag börjar bli trött. Men har ett program kvar att se, COUGAR TOWN! Skiter i Christine, är helt enkelt föööör trött. Ska duscha också. Och föna håret. Gåååår inte att gå och lägga sig med blött hår. Inte skönt att sova på en blöt kudde och dessutom så är det inte ens totrt på morgonen. Stört. Nu slutade CSI, wohoo. Några minuter närmare sängen. Jag kommer seriöst springa till duschen när cougar town är slut, duscha rekordsnabbt, föna håret i sängen och sedan slänga täcket över mig. Ååååh jag älskar min säng. Eller en stor och mysig säng överhuvudtaget. Behöver inte vara min. Kan också vara älsklingens, hihi! COUGAR TOWN PÅ TEEEVEEEEN, nattinatti på er alla muppar där ute! :D



Edit: Duschar imorgon bitti istället. Vi har tydligen inget varmvatten nu. Suck. Fuck landet. Sådär lagom intressant, haha!

5 saker du inte visste om mig..

  1. Jag ÄLSKAR potatis. I alla dess former.
  2. Jag äter hellre frukt än godis, chips, etc. Mango är min favorit.
  3. Jag älskar att umgås med min familj.
  4. Jag och Jesper har varit tillsammans i snart 2 år och har ALDRIG ens varit i närheten av att bråka. Bäst eller vad?
  5. Jag kan inte bli arg. Men har däremot världens bästa humor, dvs jag skrattar åt ALLT!

pungpunkt

Maten slank ner fort som satan och nu har jag till och med hunnit prata med min lilla bääääbiiiiis! Skitungen ska träna :D Det ska jag med, för första gången i hela mitt liv, på torsdag, med Karro. Kommer bli galet läskigt, haha! Men det ska bli av iallafall, ett som är säkert. Och regelbundet dessutom, inget tjaffs här inte!

BLABLABLAAAA, jag har tråååååkiiiiiigt.... Vill ha mango. Ska äta mango. Men sen. Senare. Ikväll. Typ. Haha ni kanske har märkt att jag diggar punkter. Typ. Mitt. I. Meningar. na. Kanske?

BajaMajaKöpteFläsk

Kaos hemma hos familjen Flensburg. Mamma ska ha nån sminkkväll med en massa tanter. Dammsugaren går i 180. Pappa lagar tråkig mat som jag inte är ett dugg sugen på. Mackisar och falukorv. Längtar till ikväll. När klockan blir åtta. Då börjar min tvkväll, wohoo! Även fast inte desperate housewives går så ska jag kika. Det är ju trots allt CSI istället och det är ju inte helt fel. Men hade gärna sett DH... Och älskade COUGAR TOWN! Missade ju det förra tisdagen OCH reprisen i söndags, buhu. Det är ju så jääävla bra! Och man måste ju bara älska Courteney Cox! :D Bläh, nu är det mat..

One of those days

Nu har jag precis fixat mig för sängen. Skön-t att ha det gjort. Sminket är borta och stora mys t-shirten är på. Kudden bakom ryggen och täcket på kroppen. Datorn i knät och musik i öronen. Sms med älsklingen i handen och levande lus i bakgrunden. Kan det bli mycket bättre? Haha. Jo, är faktiskt lite halvdeppig. Eller inte deppig. Har ångest. Vill verkligen inte till Coop imorgon. Känns så galet onödigt. Iallafall att vara kvar efter lunch eftersom det inte finns ett bajs att göra då. Menmen... Jag ska inte förstöra det här inlägget genom att göra det flera hundra miljoner rader långt så jag ska avsluta det nu. Ska fixa till kudden, gosa till det så täcket är helt perfekt, stänga av datorn och musiken, släcka ljusen, fortsätta smsa med min underbara älskling och krama om min stora kudde och till slut nångång så ska jag slumra in och sussa&drömma sött!


Titta, min söta pojkvän kan rita, till och med på datorn. Det vill jag också kunna..


HAHAHA!

Dammet försvinner liksom in i dammsugaren. Fantastiskt!
- Lena Päivi


Jag tror inte jag kommer göra några mer skönhetsingrepp... Just nu.
- Maria Montazami

Dagens låt

Kato ft. Jon - Turn The Lights Off


I'm so deep into this shit I can taste the earth

Dagens middag måste vara den grönaste middagen jag nånsin ätit. Sallad, lök, brocolli, avocado, bacon och creme fraiche med smak av getost och honung. Riktigt gott faktiskt och jag trodde det inte men jag är dessutom riktigt mätt. Mina föräldrar håller på med någon knasig diet, fått en flipp i skallen helt enkelt. Jag skulle aldrig klara av det, man får inte äta potatis!!!!! WTF? Kan inte leva utan potatis vafan! :O Menmen, det är dom som håller på, inte jag :D

Dagen på coop var seg och tråkig. Plockade frukt & grönt innan lunch och efter lunch fanns det inget att göra. Kul. När klockan slog halv fyra sprang jag därifrån. Inte för att jag skulle komma hem fortare eftersom bussen gick 16:10, men ändå. Ville bara därifrån. Mer än något annat. Träffade Denise på bussen och det var verkligen inte igår. Helgalet. Men trevligt.

Ikväll blir det bara slapp framför tvn med datan i knät. Haha nördigt värre! Mango ska slinka ner i magen också, mumsfillibabba! Och lite te. Och kanske en kexchoklad också. Hihi va mumsigt!

Är det normalt att jag är såhär förälskad?


b-b-baby

Söndag kväll. Varför finns dom? Bara massa ångest och skit. Uschusch. MEEEEEENMEEEEEEEN, helgen har iallafall varit helt superduperunderbar! Den spenderades tillsammans med min lilla älskling och eftersom vi inte hade träffats på 2 veckor så blev det ju såklart en massa pussar, kramar och gosegosmyspys, hihi :) Underbart att vakna bredvid honom imorse. Ååh vad jag vill göra det varje morgon :( Bläh, jag saknar honom som en gris! Kan man säga så, "..som en gris" ? Haha äsch, det lät bra i mina öron!

Imorgon förstörs dagen tack vare coop. Yes, tisdagen också. WOHOOO..... not. Får se till att ha något att göra HELA tiden, annars går tiden så förjävla långsamt. Kl 9 - 15.30 är inte min grej liksom. Och hur ska det gå imorgon nu när man dessutom har ställt fram klockan en timme? Herregud säger jag bara. MEN!!!!!!!!! Haha, många utropstecken :D På onsdag iallafall har jag bara en lektion, efter lunch, slapp/flumlektion på två timmar. Efter det börjar mitt lov. Fysatan vad härligt! Påtal om härligt ska jag ta och fixelifixa lite mango nu, mumsfillibabba!

HOME, SWEETJÄVLAHOME!

Då var man hemma då! SÅ JÄVLA SKÖNT! Har precis vaknat. I min EGNA underbara stora säng. Inatt när klockan var ungefär halv fyra kom vi hem. Jappjapp. Mamma, pappa och Karl var och handlade några tröjor igår eftermiddag. När dom kom hem sa dom "Nu åker vi!". Ja, det var väl ingen dum idé eftersom vi bara satt där och väntade på att dagen skulle ta slut och att vi skulle få åka hem. På en timme var vi klara och hade packat ihop allt, slängt in allt i bilen och städat stugan. Så vid vid sex på kvällen kom vi iväg. Halv tre på natten hade vi tänk åka därifrån, istället kom vi hem en timme senare än det. Och nu har man inte slösat bort hela lördagen heller, wohoo!

Nu ska jag springa upp och äta frukost, sedan ska jag börja fixa mig och packa upp och allt sånt där. Om ungefär en timme kommer vovven hem. Har saknat den lilla rackaren, så då blir det såklart en massa mys med honom. OCH SEN, nångång på dagen, så kommer min BOOOOYFRIIIEEEEND! :D Can't wait..

30 meter till avsugning

Sådärja. Då var "skidsäsongen" över för min del. Tog det sista åket idag runt halv tolv. Bara jag och lillelillebrorsan Karl som åkte idag, så det blev en massa bilder, filmer och hopp i backen. Massa skratt också såklart, men det är ju självklart! :D Nu har vi precis kommit hem från restaurangen Flamman där vi åt lunchbuffé. På dagens buffémeny stod det lasagne med en massa olika salladsgrejer. Lasagne är inte min favorit så för min del blev det bara en jäkla massa smarrig sallad som mättade min lilla mage. Känns bra!

Halva dagen är avklarad. Skön-t. Nu ska det bara städas och packas. Och sen till slut duschas. Då är man klar, eller iallafall jag. Det ända som återstår då är att dagen ska ta slut och att man sedan vaknar först, förhoppningsvis, för den som vaknar först väcker alla och då åker vi.  Vare sig man vaknar 3 eller 6. Fy vad jag ska sitta uppe hela natten och skrika "VAAAAAAAKNA" när klockan är halv tre. Då är vi ju hemma tiiiiiidigt. Iallafall tidigare än vad vi har räknat med. Och kommer vi hem tidigare betyder det att jag får träffa min lilla bebis tidigare, wiie!


Tutansömn

Nuuuu är alla lampor släckta i stugan och alla ligger och sussar. Alla förutom jag. Men jag ska strax stänga av datorn och slänga täcket över mig snart jag med. För vill att det ska bli FRIDAY så fort som möjligt. För då betyder det att det är ännu närmre SATURDAY. Och då åker vi äntligen hem och då får jag ÄNTLIGEN mysa med min lilla gosegospojkvän, hihi! Sussa sött alla sötsaker, det ska iallafall jag göra!


T-Pain - Reverse Cowgirl

Längtar du också?



Malin ♥ Jesper



"I can see us in your eyes, no need to think it twice.
Like it was always meant to be. You and me."

Helcrazy liksom, bara sådär

Jag har tänkt på en sak. Såfort man har gjort om något på sin blogg får man helt plötsligt dubbelt så mycket lust till att blogga. Superknasigt. Eller jag vet iförsig inte om det är så för alla, haha. Men jag vet att det är så för mig iallafall, och för Karro har jag för mig. :D Knasigt galet och helt enkelt helcrazy. Lite blah blah blah på det hela liksom. Nu har jag vant mig med hur bloggen ser ut och är faktiskt nöjd. Faktiskt. :)

Kissnödig..

Nu får det fan se ut såhär. Yepyep. Punkt slut. Over&out. The end. Game over.





Lillebror & jag för många många år sedan..

Ursäkta röran!

Ååh jag blir galen. Tröttnat typ bajsmycket på hur min blogg ser ut så har suttit i typ 30-40 minuter nu och fifflat nytt fram och tillbaka. Bakgrunsbilden är jag iallafall lite nöjd med men headern är ju ett helvete... Men såhär får det se ut nu tills jag orkar fixa ny.. bläääääääh.

Love Is On Fire

Bidde inge Baloo & Mowgli för moi. Har iallafall inte hunnit med det än på den här seeega torsdagen. Slocknade vid elva och sov till två ungefär, superskönt. Hann äta lite yoghurt och kika lite snabbt på datan innan jag tänkte "nu kommer säkert Jesper ringa mig". Och vips som det var så plingade mobilen, ganska sjukt :D Så nu har jag iallafall hunnit prata lite med honom idagen också, underbart! Nu blir det väl till att hitta något tråkigt & beroendeframkallande spel och geeka det samtidigt som man dunkar bra skit i öronen. Yes, så får det bli! Djungelboken sparar jag till imorgon då jag absolut inte kommer ha ett skit att göra.. Geeee miiiiig löööördaaaaag!


ItaloBrothers - Love Is On Fire

Snööööstorm

Snöstorm = ingen skidåkning. Ganska skönt faktiskt om jag ska vara ärlig, vill helst inte att det slutar snöa.. Har ingen lust längre att åka skidor dag ut och dag in. Vill bara att det ska bli lördag. Vill bara komma hem. Sitter vid köksbordet och irriterar mig på när mamma läser högt för sig själv och när Karl sitter och nynnar/sjunger på nån dålig låt. Fryser gör jag också. Väntar på att mitt te ska bli klart så man kan få bli varm nångång, haha :) Kanske ska kika lite på Djungelboken sen också, istället för att inte göra ett bajs. Jaaaaaaa, så får det bli. Me loooooove disney :D

Nu är mitt te fäääärdigt, finally!



Bjussar på några gaaaaamla bilder, haha!

Rock That Body

Ååååh jag fick se Greys ändå trots allt! Pappas dator och hockeyn räddade mig, hihi. Så sjukt underbart program, men nu är det ju tydligen två hela veckor kvar tills nästa om jag förstog det hela rätt. Jävla CSI och komma och ta upp GREEEEEYS tid på onsdagen, bajskorv! Tycker för övrigt att Meredith Grey börjar se väldigt gammal ut, eller? Men så hittade jag den här bilden, där hon ser riktigt fräsch ut! Men vem vet hur mycket dom har fixat och trixat med den, hon har ju trots allt EN DEL rynkor i programmet men inte på bilden...


Hoppas dom somnar..

Sitter just nu och kikar på draknästet som går på svt2 med familjen, wohooo........... Har precis ätit citronparfait som precis har lagt sig lite snyggt i magen. Mumsigt värre, tack mamma för det! :) Väntar på att alla ska somna så man förhoppningsvis kan få titta på Greys. Somnar inte alla, eller iaf om inte pappa och Axel somnar så blir det förmodligen inget greys för mig, buhuu :( Då blir det istället reprisen på söndag. Får väl kriga lite extra nu innan klockan hinner slå nio. För nu funkar ju faktiskt femman här uppe, det gjorde det inte i början av veckan. Hoppas dom somnar, hoppas dom somnar, HOPPAS DOM SOMNAR!

Imorgon är det bara två dagar kvar. Sedan är man hemma i Norrtälje. Då får man äntligen sova i sin egna säng och ÄNTLIGEN träffa min lilla älskling! Åh, jag längtar som en galning :(

Hahaha bästa ju!

Markoolio - Vi Drar Till Fjällen


Dagens låt

Ke$ha ft. 3OH!3 - Blah Blah Blah


Saker jag brukade tycka om..




Dagens låt

Black Eyed Peas - Rock That Body


SHIT I BANANEN!

Kom precis hem från Flamman och jag säger bara WOOOOOW! Vilken mat, shit i bananen liksom! Innan själv amaten kom in fick vi en liten aptitretare. Potatis och bönsoppa tror jag det var, med bröd. Supergott! Förrätten bestod av västerbottenpaj, älgkött och lingoncréme fraiche, det hela låg på en supergod salladsbädd typ. Sedan kom varmrätten in. Tjur och kokött har jag för mig att det var med potatisgratäng med karl johan svamp. MUMS! Och sen, herregud säger jag bara.. Efterrätten skrek det ju bara MAAAAALIIIIN om. Chokladkladdkaka med brownieglass. Jag skriver det igen. Choklaaaadkladdkaakaaa meeeed booooowniiieeeeglaaasssssssssss! Hihi! Det hela svaldes ner med äppelcider. Bilder blev det på allt det smarriga också, såklart! Eller nej, förrätten hann jag inte med, men tog efter, på en tom tallrik :D






Heting Geting!

Snyyyyyyygggg, eller vad?
Den muppen som inte tycker att killen på bilden är snygg är det seriöst något fel på! Killen på bilden är min bara min min min älskling, så det så! Så inga fingrar i närheten av honom, då åker ni på stryk! Hihi, jag är verkligen världens lyckligaste tjej som har honom! :rolleyes:


At the moment..

Har lite halvtråkigt just nu, så jag bjuder på några cpflumbilder som togs för några minuter sedan. Notera att det är en ansiktsmask jag har i fejjan, inget annat :)


Flamman

Nu har jag lagt skidorna på hyllan. För dagen. Trodde jag bröt benet idag, men den historien kan vi ta en annan dag. Klockan är strax över tre och sju ikväll ska vi ut och äta. Då har jag fyra timmar på mig att fixa mig. Jag måste hinna duscha, peela ansiktet, smeta på en ansiktsmask, fixa håret, sminka mig och klä på mig något annat än underställ, haha. Ja det var väl allt, kanske.. Har sääääkert glömt något bara för att, menmen. Ska bli gott att gå ut och käka, restaurangen Flamman ska tydligen vara ett skitbra ställe så man har ju sina förväntningar :D


Dagens låt

Chris Brown - Crawl (Manhattan Clique Remix)


Gullunge ♥



Är inte min lilla älskling bara fööör sexig? Haha! :D

146% träningsvärk

Blev inga bilder igår som ni kanske märkte. Orkade verkligen inte, datan är så otroligt seg och jag hade helt enkelt ingen lust att sitta och bli irriterad pga det. Slänger upp bilderna sen när jag kommer hem istället, så ni får ha lite tålamod :) Har varit galet trött idag så det blev bara skidåkning fram till lunch. Sen sov jag ett tag, mössantrött, och efter det blev det en promenix med mamsen och farmor. Lite skönt att vara ute och göra något annat än att åka skidor. Det är ju trots allt det jag ska göra hela dagarna i 3-4 dagar framöver. Haha och jag har träningsvärk i hela kroppen sen igår, kan knappt gå. Men det gillar vi! :D

Nej nu är jag för seg för att sitta här, och för hungrig också för den delen! Imorgon ska vi ut och äta på Flamman, mumsfillibabsan. Men ikväll blir det väl bara något enkelt som mackisar och falukorv skulle jag tro, boooooring..


Orkade fixa en bild. Jag & Karl i liften igår :)

SOL I STORLIEN

Nu har man åkt klart. För förmiddagen iallafall. Hemma för att käka lunch, magen kurrar som en galning :P Blåbärssoppan är snart klar, mums! Älskar blåbärssoppa! Åkte ut i backen vid halv tio i morse då liftarna öppnar, men upptäckte då att mina skidbrillor hade gått sönder. Jävla skit. Så det var ju bara att åka och köpa ett par nya. Inte ett dugg lika snygga, menmen. Vad ska man göra? En annan sak som är ett minus är alla jävla norrmän. Alltsååå shiiiiit. Har dom inga egna jävla backar i sitt egna jävla land eller? NORRMÄN ÖVERFUCKINGALLT! Otrevliga är dom också, suck.. Vi hade iallafall tur med vädret, haha :) Strålande solsken, klarblå himmel, ingen vind och tillochmed varmt. Kan det bli mycket bättre? Joo, saknar ju såklart fortfarande jesper.. :( Många bilder har det tagits, slänger in ett par styckna senare ikväll. Nu är det dags för blåbärssoppa! :D

punktpunktpunkt

Klockan är åtta och jag håller på att slockna. Har nog aldrig varit såhär trött. Men har man suttit i en bil hela dagen och inte sovit varken innan eller under själva resan så kanske det inte är så konstigt, haha :p Min underbara lilla älskling ringde mig för en liten stund sedan och var sur. Haha, gick inte så bra på matchen. Slutade 0-0 och aik fick dessutom två röda kort och ett gäng gula, typ.. eller nåt, seg som fan var den iallafall! Men hur som helst så var det underbart att få höra hans röst. Även fast vi kan snacka som vanligt på sms och msn och allt såntdär eftersom jag fortfarande är kvar i Sverige så känns det.. Jag vet inte, konstigt iallafall. Cp. Inte bra. Liksom, istället för att vara på varsin sida av huvudstaden så är jag nu nästan längst upp i hela jävla landet. Läskigt. Saknar honom som en galning, blääääh :( ♥


Fjällen fjällen fjällen..

Mig blir ni inte av med bara för att jag åker 70 mil hemifrån, nejnej. Både datan och mobilen är med, såklart. Och tro det eller ej, det finns faktiskt mottagning här, WOHOO! :D

Men nu är vi äntligen framme! Med all packning inne i huset och allt. Done! Vädret är väl sådär, pyttelite snöblandat regn faller ner från himlen. Galet surt eftersom jag har hört att det är sol nere i Stockholm. Menmen, får hålla tummarna på att vädret blir på topp imorgon och några dagar framöver då man ska stå på skidorna i backarna hela dagarna. Är sjukt trött. Sov en timme innan vi åkte i natt, sen var jag hur pigg som helst så min lilla idé om att jag skulle vara trött och sova hela vägen sprack ju på en gång. Somnade några få gånger men vaknade lika snabbt igen. Jag hatar mig själv för att jag inte kan sova i bilar, bussar, plan, tåg och sånt där. Visst, jag har väl kunnat göra det när jag var liten och sådär, men inte nu. Den ENDA gången det har hänt är när vi åkte upp hit förra året, då somnade jag i Jespers knä i bilen. Ååh vad jag saknar honom :( Just nu har han alkohol i kroppen och är väl förmodligen på råsunda, AIK - BP idag ju. Viktiga grejer, haha :D


Älsklingen goes full like a kastrull
i miss u ♥

The BIG question

3½ timme.
Inte långt kvar tills bilen åker iväg.
Ska man sova en liten pyttestund eller inte? Det är frågan.


Hanky Panky

Är ju pank just nu. Eller jag äger ju ungefär 4-5 tusen, men det är pengar jag har sparat ihop till sommarens resa till Kos som jag inte får röra. Men idagen när jag vara i staden med karrolutten kom jag på att jag har ju faktiskt ett presentkort på Twilfit, 1000:-. Så det passade jag på att utnyttja lite så jag kom hem med två par trosor från HankyPanky och bara 522:- kvar på presentkortet. Hihi. :)




Nedräkningen har börjat..

Nu har jag äntligen packat! Gick riktigt fort faktiskt, konstigt nog. Bestämde mig snabbt vad som skulle med, fysatan va skönt! Haha första gången jag har packat för en hel vecka på mindre än 10 minuter. Rekord fan, jag borde få ett pris! :D

När klockan slår 3 inatt rullar bilen iväg uppåt i landet och stannar först i Hede för att käka frulle hos lillebrorsan, sedan drar vi med oss honom i bilen och fortsätter upp förbi Åre och vidare till STORLIEN! Och där stannar vi i en vecka och åker skidor och bara bara bara tar det lugnt. Sedan när vi åker hem igen, nästa lördag, så hoppas vi på att komma hem till ett snöfritt Uppland. Yes, man lär ju vara lagom trött på snön då. Vilket man iförsig redan är, men man lär ju blir G A L E T trött på den efter en hel vecka långt uppe i långa landet falukorv..

Hihi, hittade en söt liten bild från 25 mars förra året..


Bjuder på en till låt, bara för att jag är så snäll

Carefree - Broken Strings


Dagens fastna-på-hjärnan-låt

Alicia Keys - Try Sleeping With A Broken Heart


packa = fjärt

Vad är hela grejen med att packa och vara tjej? Att dra med sig hela jävla garderoben när man ska vara borta i några dagar.. När man i själva verket vet innerst inne att man ALDRIG kommer använda ens hälften av kläderna. Slutar med att man använder typ 5 plagg eller nåt. Underkläder byts ju såklart ut dagligen, men liksom. Jag får panik såfort jag måste packa. Och det måste jag göra nu, absolut senast imorgon. DET TAR KOL PÅ MIG! När jag blir stor ska jag anställa en som packar åt mig så jag slipper hela det bekymret :D

Rosa jordbävning i pannkakan

Nu är mina naglar lysande ljusrosa! Urgulligt, hihi. Magen kurrar supermycket. Men snart blir det mat. Pappa står i köket och det luktar pannkakor i hela huset! Kanske ska springa och duka bordet så vi kan börja äta så fort mamsen och karl kommer hem.. Lalalaaaaa, paaannkaaaakooooor, muuuuuuums!

Sötaste Baloo!

Haha min hund är så söt! Jag delade upp kanterna på pizzan och la dom i hans matskål som är i köket. Och just nu går han till matskålen för att hämta en pizzakantbit, sen till sin plats i matrummet för att lägga sig där och äta upp den, sen när den är uppäten går han tillbaka till matskålen för att hämta en ny bit och köra samma runda till sin plats igen. Nu har han hållt på sådär i typ 10 minuter, haha han är ju bara för söt! :D Får ta och gå ut med honom och leka lite snart, när han har ätit upp sina små pizzakanter. Yesyes, då blir han glad!


Hemmafru

Nu är jag färdig med åtminstone halva listan som jag skrev i inlägget innan. Har städat hela huset, dammsugit hela huset, tvättat allas smutsiga kläder, gjort snyggt här och där, diskat det som inte går att diska i diskmaskinen.. Nu ligger pizzan i ugnen och är snart redo för att slinka ner i magen. Sen blir det väl till att leka lite med vovven, han ser ut att vara lite uttråkad, haha stackarn :P Känner mig lite som en hemmafru. Men jag klagar inte, hihi. PIZZAN ÄR KLAAAAR!

Torsdag, härliga lediga torsdag!

Guuuuuud vad skönt det var att sova ut! Fybubblan säger jag bara. Vaknade upp och såg att jag hade fått ett långt, urgulligt sms av min lilla älskling, så dagen började underbart med ett big smile och tårar som rann ner för kinden :blush:

Har precis gjort en dunderfrukost som bestod av jordgubbste, en apelsin, en banan och tre rostade mackor med marmelad på. MUMSANSFILLIBABSAN :D Så nu är jag redo att ta tag i dagen då följande SKA hända:

  • Städa rummet
  • Byta lakan
  • Dammsuga hela huset
  • Städa hela huset
  • Tvätta en massa kläder
  • Gå ut med vovven och leka
  • Äta lunch
  • Måla naglarna
  • PACKA!

Yes, packa. För ni som inte vet så drar jag och familjen till Storlien på lördag och är där en vecka och åker skidor hela dagarna långa! Wiiiie, längtar! Nej nu ska jag börja med den där ROLIGA listan! CYAA!


WoWträsket är ett rövhål

Min lillebror har börjat spela WoW. WHAT THE FUCK?! Iförsig bara såndär 10 dagars testsak, MEN ÄNDÅÅÅÅÅ. Asså skjut mig. Varför i helvete har min kära lilla lillebror fått upp ögonen för den där skiten? Förhoppningsvis så är det över efter dom här 10 dagarna, mer än över. Annars får han stryk, haha. HJÄLP MIG!

Mössantröttis

Snart är det dags. Om dryga 40 minuter, då smäller det. Nu tänker ni väl "vadååå, vad tusan snackar hon om?".. Hallåååå, det är ju onsdag och dessutom onsdag KVÄLL! Dvs greys för fulla muggar. Iallafall om man heter Malin Flensburg :D Men just nu känner jag bara för att gå och lägga mig. Är så sjukt jävla galet trött så det finns inte. Som grädden på moset har jag ont i huvudet också. Kul jul. Ipren och sånt där verkar inte fungera heller så det gör ju det hela bara ännu roligare... inte.

Tummen som jag skar sönder för nån vecka sen eller två kliar som in i satan. Visst, det betyder ju att det läker vilket är bra. Jag vill bara klia tillbaka men då kommer jag klia sönder det hela och så blir det bajs. Nu behöver jag inget plåster längre heller. Haha har ju haft det sen jag gjorde illa mig och nu har mitt nagellack blivit cp. Eftersom jag inte har haft plåster som har täckt hela nageln så har nagellacket blivit i olika färger. Mycket ljusare där plåstret har varit. Ganska fult, så imorgon ska det bort och på med nytt gulligt ljusrosa lack! DET KLIAR!

Såg nyss att jag missade en tröja i inlägget "Vååårkänslor" där jag visade en söt liten bild på allt det nyinköpta. The missing tröja is på the picture nedan. Supermysig!


BlaBlaBla

Onsdag, härliga underbara onsdag. Sovmorgon. Bara en lektion. Greys Anatomy. Och en ledig torsdag på det. Kan det bli mycket bättre? Tror inte det :)

Idag fyller världens bästa mamma år!



GRATTIS MAMSEN, ÄLSKAR DIG! ♥


Tummen ner för cpförhållanden!

Vad är det med alla förhållanden som för det mesta går ut på att bråka och fråga den andra om lov för att gå på toan och liknande? Vet inte hur många jag känner som har just såna förhållanden. Där det blir ett stort bråk av världens minsta grej. Där man väljer att ignorera varandra, ljuga för varandra och annat skit. Vem vill egentligen helt ärligt ha det så? Visst, ni älskar varandra mer än något annat, men när 87% av förhållandet går ut på att säga förlåt för att man råkade somna och inte säga till innan.. Är det verkligen riktig kärlek? Eller är man bara tillsammans med personen för att det en gång i tiden var kul och spännande och att man nu har gått och inbillat sig själv att man älskar den personen?

Nej tummen ner för sånt där faktiskt, en fet jävla tumme! Sådär ska man inte behöva ha det. Inte alls. Jag lovar!

Jag och min underbara Jesper har nu varit tillsammans i 1½ - 2 år och vi har inte bråkat eller ens småtjaffsat en enda liten gång. Alla som får höra det här tappar hakan men för oss är det inte någon big deal. Vi har sjukt roligt tillsammans, verkligen sjuuuukt roligt hela tiden. Vi kan, när vi vill, vara seriösa och prata om allt mellan himmel och jord utan att det känns konstigt. Det finns inte en sekund som jag inte tänker på honom och såfort jag inte är med honom saknar jag honom. Han är mitt allt och jag lämnar honom aldrig! Världens bästa kompis och världens underbaraste pojkvän!

Jag vet att jag just nu låter som världens tönt som tror att hon har världens bästa förhållande. Men det jag vill komma fram till är att jag för det första VET att jag har världens bästa förhållande. För det andra så ska ett förhållande inte behöva innehålla en massa krav och skit utan det ska helt enkelt vara kravlöst och enkelt. Svårare än så är det inte. Sätt inte en massa krav på din pojk/flickvän, det skapar bara en massa irritation, bråk och tillslut så kanske förhållandet är över. Bara för att du envisades med att han skulle säga "jag älskar dig" MINST 140 ggr/dag. Det funkar liksom inte i längden. Sånt där ska dessutom komma automatiskt. Gulligullandet och hela den biten som jag själv tycker är väldigt viktig.

Men iförsig, alla är olika och smaken är som baken. Vissa kanske söker ett förhållande med en person som bossar över en hela tiden. Ett förhållande med en som man inte har ett skit gemensamt med. Eller ett förhållande där ett stort bråk är en del av vardagen. Vad vet jag?

bajamaja

Tisdag. Segt. Känns som att det borde vara torsdag, eller iallafall onsdag. Men nejnej, här smyyyyger vi fram till helgen. Usch. Hur som helst så spenderade jag dagen på coooooop. Plockade bara upp en massa varor hela dagen eftersom det hade kommit in dubbelt så mycket varor än en vanlig tisdag, galet. Sen iallafall vid fyra var det tänkt att jag och Bella skulle in till stan för att träffa några, men det sket sig för jaaaaag var tvungen att åka hem till vovven. Kul.

Tappade mitt busskort igår. Förjävla roligt... Så just nu lever jag på en remsa. Kommer inte få tillbaka nåt jävla kort heller eftersom jag inte köpt det på internet. Jävla piss. Kul start på veckan också. Veckan som för mig bara kommer vara skit skit och ännu mera skit. Känns det som. Den här dagen har ju knappast varit bättre. Mobilen är typ paj och varenda liten skitsak som jag gör går åt helvete. Så jag är ju på lagom dåligt humör just nu. Det enda som känns bra just nu är att det är bra program både ikväll och imorgon kväll, att jag slipper sitta barnvakt imorgon och fram till vecka 15 och att jag har sovmorgon imorgon. Situationen blir inte ett dugg bättre av att jag är kissnödig, saknar jesper som en galning och att jag dessutom är borta en vecka från honom från och med lördag till nästa lördag. Han är iallafall underbar som just nu skickar knasiga bilder som får mig på lite bättre humör, eftersom det just nu ligger på botten av typ döda havet eller nåt annat mysigt hav. ASSÅÅÅÅ BLÄÄÄÄÄH!

måndagar = bajs

Jävla pissdag! Allt har bara gått åt helvete! Orkar inte skriva, berättar 2morrow istället då jag förhoppningsvis är på bättre humör och inte har sån jävla otur. Måndagar suger. GODNATT!

Urgullig låt, gammal favorit.

Chester See - God Damn You're Beautiful


Sunday, bloody sunday!

Ångest. Hatar söndagar. Vill inte gå och lägga mig. Vill inte vakna upp och inse att det är måndag. Vill inte gå upp helt sjukt för tidigt. Vill inte till coop för att praktisera. Vill inte vill inte vill inte! :( Det borde vara så att man åtminstone inte behöver jobba från 9 till 16, utan att man istället bara behövde vara där mellan typ 11 och 14. Yep, det tycker jag låter mycket bättre! Är jag lat eller vad, haha! Men vafan, det får man och framförallt SKA man vara, enligt mig. Yesyes. :D Men när jag blir stor ska jag bli rik och vara oberoende av pengar och kanske inte ens jobba. Iallafall inte från morgon till kväll. FYSATAN VAD SKÖNT! Men just nu, så hatar jag söndagar..

AJPODD

Har inget att göra. Förutom att gå på toa, är kissnödig, haha! Men funderar på att rensa iPoden på gammal musik som har gått förbi "bäst-före-datumet" för länge sedan. Men det är såååå tröttsamt. Liksom, att gå igenom 800 låtar känns ju lagom lockande, eller? Skulle ju vara skönt att få det gjort, har ju tänkt göra det hur länge som helst nu. Och nu när jag dessutom har tid över så.. Yes, nu kör jag på det innan jag ångrar mig. Haha! Men först, KISSPAAAAAUS!


I'MINLOVE

Snaaaart är det GREEEEYS ANATOMY! WOHOO! Blir reprisen för mig den här veckan eftersom jag satt barnvakt i onsdags och missade programmet. Var fett deppig då :( Men nuuu, eller snart, så rullar det igång på tvn igen. Tacka vet jag repriser alltså! Jag är verkligen helt kär i programmet. Finns ingenting som slår det, I-N-G-E-N-T-I-N-G! :D Men jag kan väl inte vara den enda som är beroende av Greys, eller?


Våååårkänslor



Nyinköpt, wohoo. Känns galet vårigt, love it! Den vita kjolen är dock inte vit, utan jag köpte den i svart. Kanske köper den i vit också, mer somrigt. ÅÅÅÅÅH GE MIG SOMMAR OCH VÄRME NUUU!

IT'S FRIIIDAAAAY!

Sitter i skolan. Fett onödigt. Har turism och Karro är inte här, buhu :( Har en uppgift som ska göras och vara klar om typ flera veckor, kan inte koncentrera mig och få saker gjorda. Så jävla sämst. Vill att tiden ska spolas fram en timme för dåååå slutar jag. Då blir det tuben till Karlaplan för lite sooolning så kroppen blir ännu ett snäpp brunare, wiie. Efter det bär det av till gamla plugget i Stadshagen för att träffa Daaannniiiela. Det var tamigtusan inte igår. Evighet sedan man träffa den pricken, så det ska bli skoj! Riktigt skoj! :D Mamma mia, nu kommer läraren och kollar till mig, back to work! Dvs facebookfacebookfacebook och sms, hihi!

KRYA PÅ DIG KARRO! ♥

Livet är för värdefullt för att tas på allvar

Är på mycket bättre humör nu, det är ju trots allt fredag imorgon. Då får jag äntligen träffa älsklingen, wiie! Men innan ska jag gå en lektion i skolan, sola, träffa Daniela OCH SEN får jag träffa Jesper :rolleyes: Sen bär det av till Kroon för att fira hans 18årsdag och sedan vidare hem till älsklingen. Usch, dödade nyss en fet spindel som sprang över golvet i mitt rum. Bläh, nu blir det säkert skitväder imorgon BARA DÄRFÖR! :O Haha, iallafall.. På lördag åker vi hem till mig, jag och Jesper. Och sen på söndag åker han tidigt från mig för att kika på AAAAIIIIIKKKK när dom krossar Mjällby, typ.

Nu ska jag stänga av den här maskinen, släcka alla lampor, skutta ner under täcket, smsa med älsklingen och sedan somna fort så det snabbt blir imorgon, wohooo! Ha en toppenhelg allihopa, FRED UT!

När jag blir stor...

... ska jag INTE bo på landet. Om det nu blir så ändå av nån skum anledning så ska jag se till att det finns varmvatten hela tiden, att jag har normalt bredband och INTE nåt jävla mobilt som fungerar när det vill OCH att det finns mottagning så man kan använda mobilen normalt och lyssna på radio UTAN några jävla störningar hela tiden. För sådär, som jag absolut inte vill ha det, exakt så har jag det nu. Måste bära in ved och elda med det i nån jälva stor skitpanna nere i källaren för att först och främst få värme i huset och sen varmt vatten. Mobilt bredband har vi för att jag har snåla föräldrar. Vi har tre stycken. Ett till brorsan som inte bor hemma. Ett till mig. Och sen ett som sitter i en router som resten av familjen använder. Anledningen till att vi har det är för att vi inte behöver betala ett enda litet öre för det. Eftersom pappas företag betalar allt. Och sen mottagningen här ute då, den kan man ju inte göra något åt. Så förjävla dålig. Vill bara bort här ifrån. Flytta till stan. Till en lägenhet. Om 1½ år, då jävlar ska jag inte bo kvar här. Ett som är säkert iallafall. :)

100% Klagomål

Nu känner jag för att skriva av mig riktigt ordentligt. Är så jävla irriterad så det fan finns inte. Är jag det svarta fåret i familjen eller vad? Såfort jag säger vad jag tycker och tänker blir jag nertrampad om de andra i huset inte tycker samma sak. Tvn är fan aldrig ledig för på den spelas det bara en massa jävla skitspel. Minsta lillebrorsan fåååår man absolut INTE säga åt, då lackar han ur. Att bara säga åt honom att inte svära i varje mening går han igång på. Pappa vill ge bort mitt rum 5 veckor i sommar till någon jävla snickare som ska hålla på och fixa med vårat hus. I MIN RUMPA ATT DET KOMMER HÄNDA! Vafan, mitt rum av alla liksom? Finns ju förfan tusen rum och dessutom en hel jävla övervåning som vi inte ens använder. Sen, såklart, när jag har blivit både ledsen, irriterad och förbannad, DÅÅÅ kommer det fram att han skojar. Såklart, pappan med humorn.. Samma sak när jag sitter i köket och målar naglarna medans pappa och brorsorna sitter i vardagsrummet. Då skriker dom att det stinker apa. KLART SOM FAN ATT JAG VET ATT DET INTE LUKTAR GOTT, men ofta det känns ända ut dit. Dessutom så får dom fan stå ut med det i 5 minuter, för det tar inte mer tid än så. Det är ju som att jag skulle klaga på dom varje gång dom la av en rackabajsare liksom, luktar ju förfan 1000000 gånger värre. Jävla idioter, jag blir så trött! Alltså, det är inte så att jag inte älskar min familj, det gör jag. Men ibland får det fan vara nog. Är man inte på topphumör så är dom på en som as runt en död hyena. Och på topphumör är jag ju ofta som dom flesta som känner mig vet, men det går inte att vara det heeeeeela tiden. Och när det inte går, då är det inte kul att vara Malin Flensburg hemma hos mig..

Kärleksbrus


Vill man bli fin får man lida pin

Har precis fräschat upp naglarna med en ny härlig vårfärg! Har letat som en galning efter det här nagellacket men det har varit slut ÖVERALLT! Hittade det igår i en affär och då var jag ju bara tvungen att köpa det, hihi. Färgen är typ ljusgrön och heter "Vintage Mint". Nummer 619 från IsaDora, för er alla andra nagellacksberoende små stackare. Köpte en annan mysig vårfärg när jag ändå var i farten. En urgullig ljusrosa färg, "Bardot Pink" nummer 615. Fina naglar ska man ha, även fast min vänstra tumme nu är ful som en gris efter hela knivhistorian. Dunkar fortfarande och gör ont, buhu. Men ska man bli fin får man lida pin!


Live your life crazy & love every second of it

Härliga onsdag. Onsdagar är bra. Eller iallafall när dom är påväg att ta slut. För då är det bara torsdag och fredag kvar, världens slappaste och skönaste dagar. Och så, efter det, HELG! En onsdag är mycket bättre om den innehåller fint väder, vilket den här onsdagen gör. Blev superglad när jag gick upp för ett tag sedan och såg att det inte fanns ett minustecken på termometern. Så superduperskönt! Kan våren äntligen vara påväg? På riktigt? Eller, i helgen ska det ju inte vara så fint. Minusgrader och snöfall, igen och igen och igen. Alltså, kommer det nån mer snö så blir jag galen. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ SKITEN! Vill ha våååår och väääärme nuuu :( Snön håller iförsig på att smälta och inne i stan så är det faktiskt nästan ingen snö alls! Tänk va härligt att bo inne i stan nu, våren har ju liksom kommit oh stannat där. Men nejnej, vi på landet måste vänta ÄNNU längre. Fortfarande hur mycket snö som helst. Men tack vare det fina vädret, klarblå himmel och en sol som värmer, så smälter den ju bort. Sakta men säkert.. Och dessutom, så får man ju en massa härliga vårkänslor på köpet.


Snart så..

Let no one stop you from doing what you love!

Seeeeeeeeeeg. Vill bara sova. Höll på att försova mig i morse vilket hade varit riktigt skönt, men papsen kom och väckte mig. Fleeera gånger, haha. Nu har man ju liksom vant sig med att INTE gå upp tidigt som tusan på morgonen och så helt plötsligt så ska man göra det igen. Helt hysteriskt! Man borde börja lite senare än vanligt den första veckan eller nåt efter ett lov, så man vänjer sig att gå upp liiiite tidigare iallafall. Vill bara ha fredag nu. Är iförsig ledig imorgon vilket är skönt, men sitter barnvakt på kvällen vilket det är tummen ner för som det känns just nu. Visst, en till femhundralapp i plånboken slinker ner, men det är sååå sjuuuuuk seeeegt. Sovmorgon och bara en lektion på torsdag, också skönt. MEN, på fredag då jävlar. Då är det en lektion som gäller, direkt på morgonen. 8.30-10.30. BAJS. Men den lektionen är chill, turism. Blir väl bara till att sitta framför datan och "jobba" med uppgiften som ska vara klar om en evighet, haha!

Usch, har av någon anledning ingen lust till att blogga just nu. Är död hela tiden, inte fullt frisk än. Aaajaaa, jag skriver ju iallafall nu, hihi. Och nu är det dags för mango och te, MUMSFILLIBABBA! Sen är det ju tvtittande hela kvällen. Start om 20 minuter med Dating In The Dark. Efter det favoriten Desperate Housewives och därpå Cougar Town, SÅ JÄÄÄVLA BÄST! Såg nu att det är Chrisitine efter Cougar Town, också skooooj. Eller SKÖJ som min minsta lillebror säger, tönt. Missar tyvärr Greys imorgon, buhu. Blir reprisen på söndag för mig istället tacka vet jag repriser...

Knivar och tummar går tamigtusan inte ihop!

Helcrazy helg! Hänt både superbra och superdåliga saker. I fredags gick ju jag som sagt på bio med min underbara pojkvän. Vi såg "I love you, Philip Morris". Haha riktigt bögfilm det där, verkligen! Sen åkte vi hem till mig och åt middag och bara tog det lugnt framför tvn typ.

Igår åkte Jesper hem, runt tolv typ. Jag och min familj åkte till min farmor för att fira hennes födelsedag som var tidigare i veckan. Kusinerna och fastrarna dök också upp. Var väl sådär, galet tråkigt. Faktiskt. Får man säga så om sin släkt, att den är tråkig? Jag gör det iallafall! Mätta och belåtna åkte vi iallafall hem runt fyratiden. Blev ingen riktigt middag eftersom allas magar var proppfulla, utan bara lite räkor och aioli. Jag var deppig typ hela dagen också, eller iallafall efter att Jesper hade åkt. Kändes som att jag skulle börja gråta flera gånger och var irriterad på allt och alla. Vet egentligen inte varför, menmen.. Man kan ju inte vara på topphumör heeeela tiden.

Senare på kvällen iallafall så smsade jag med Jesper, såklart. Och i ett av smsen så skrev jag "jag vill inte sova ensam inatt". Dååååå blev det ett jävla ståhej och vips som det var så var Jesper påväg tillbaka hit. Hihi. Mitt i natten. Kom fram till norrtälje vid 2. Så lilla jag blev genast på jättebra humör igen och slapp faktiskt sova ensam också.

Imorse däremot, eller aa, imorse och imorse. Runt halv två nångång kanske det var, då skulle jag och Jesper fixa lite frukost. Vi hade avocado hemma så det skulle jag självklart ha på en rostad macka, MUMS! Hade gjort iordning en avocado till mig, färdigskalad och allt. Frågade Jesper om han också ville ha och det ville han, så då delade jag på en till och skulle få bort kärnan. Då har mamma lärt mig att man typ hugge ner kniven i den och vrider runt, då släpper den. Så jag gjorde så men misslyckades första gången, blev lite sur och gjorde om. Tog i lite hårdare den gången. Då jävlar var tummen ivägen. Sprang skrikande till kranen för att skölja under kallt vatten. Såg bara massa blod. Trodde först att jag hade skurit av hela toppen på tummen, men nej, det hade jag ju som tur inte gjort. Vet iförsig inte hur det ser ut, har inte kollat. Stod och kramade om Jesper som en galning, grät grät och grät. Höll på att svimma. Kändes som att jag skulle spy. Och fytusan jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Visste ju inte hur djupt det var. Slutade med att jag la mig på soffan med handen upp i vädret. Grät massa mer. Och min lilla gullunge till pojkvän gjorde mig lugnare än nånsin. Så otroligt underbar!

Nej usch, gör bara ondare om jag tänker på det. Nu ska jag titta vidare på Wallander som går på fyran. TJOLLAHOPPSAN!

Happyface på Luttan!

Har jag inte världens underbaraste pojkvän eller vad? Den lilla galningen är påväg hit, hem till mig nu. Ända från fruängen. Hit, till norrtälje. Lite sådär halvt wild n crazy. Han åkte hem från mig tidigare idag efter att ha varit här sen i fredags. Nu är han påväg tillbaka, hihi. Jamenar, att åka hit och bara stanna några timmar sådär över en dag liksom bara sådär gör man inte, tar ju faktiskt gaaaanska lång tid. Men min kära pojkvän, den sötnosen har något extra. Nu är jag så glad så jag egentligen inte har full koll på vad jag skriver. Flummigt inlägg, haha! Hur som helst så sitter han på tuben nu, bussen går 01.10 från stan så då lär han vara framme i norrtälje vid 2. Och min kära mamma, som vi såklart inte får glömma! Hon är verkligen världens bästa som "offrar" sin sömn för att åka upp och hämta honom. Jag följer ju såklart med också, sååååklart. Ja, "åker upp och hämtar honom", jag bor ju faktiskt inte iiii norrtälje utan lite utanför. Och hit slutar bussarna gå föööör tidigt. Men till och från norrtälje går dom. Så för att min lilla Jesper ska slippa gå några km från norrtälje för att komma hit så åker vi ju SJÄLKLART upp och hämtar honom, haha! Nen nu kan jag inte sitta kvar är längre, huahua!


Fredagsmys

Äntligen fredag! Och förkylningen börjar äntligen försvinna nu, näsan som bråkar litegrann bara. Har precis ätit en enkel frukost, te och rostade mackor. Kollar på en film nu som jag inte kommer kunna slita mig från, fuck. This Christmas heter den, med Chris Brown, Loretta Devine och en massa andra bra skådespelare. Men måste slita mig från den, tyvärr. Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig. För vet ni vad? Lilla jag ska in till stockholm för att gå på bio med min lilla älskling! Myyyyyys! Nej, nu kan jag inte sitta här och lata mig längre. Ha en toppenbra fredag!

Erik Hassle

Fastnat på Erik Hassle på spotify. Baaaara hans låtar som kommer ut ur hötalarna. Riktigt bra faktiskt, när man väl lyssnar på dom. Har ju inte orkat med det, eller helt enkelt inte tänkt på det. Nej nu ska jag kurra ner mig under täcket och sova bort förkylningen. Längtar till imorgon då jag får träffa min lilla älskling! ♥


Erik Hassle - Don't Bring Flowers After I'm Dead

MARSHMALLOWS

Lång dag idag. Långt inlägg. Fick vänta ca tio minuter på bussen imorse ÄVEN fast jag gick fem minuter senare än vad den skulle gå. Kul att stå och bli iskall, verkligen! Menmen, in till stan kom jag iallafall tillslut. Fick höra av en tant i danderyd när jag sprang ner till tuben att jag var jäääävligt snabb med mina fötter. Haha vafan, inte första som säger det heller. Visst att jag är snabb på att springa i trappor utan att missa ett trappsteg, men liksom.. Haha galet. Väl inne i stan träffade jag Karro, såklart. Köpte ett nagellack, såklart. Ska målas på naglarna straaaaax.. Sen blev det donken för oss, såklart. Haha alltid donken när man är med Karro, alltid! Helcrazy att man inte går upp i vikt. Solade efter donken, blev snäppet brunare på kroppen, igen. Inte för att någon kommer se det, förutom Jesper. Om ens han märker det, haha. Efter det bar det av till Fältöversten för lite shopping. Eller iallafall för Karros del, jag köpte inte ett bajs. Mina små söta inköp kom senare när vi åkte vidare in till stan. Nya underkläder blev det, efter många om och men. Sen köptes det en del ljus på Lagerhouse, 30% rea på det dessutom. Så nu är det myspys i rummet. En supersöt grej till min kära pojkvän köptes också, hihi. Kan tyvärr inte säga vad eftersom han förmodligen kommer läsa det här, haha. JUSTE, vi fikade ju också, jag & Karro. Varm choklad med MARSHMALLOWS, happy Karro? Blev ett jävla liv om hur det ordet stavades, haha. Jag trodde det var utan R och Karro trodde det var med R. Självklart skulle hon ha rätt den jäveln! Sen blev det hejdå och nu sitter jag här hemma i mitt rum och orkar inte skriva mer. Nu ska naglarna målas, äntligen!

Hufvudstadischen

Slapp huvudvärken imorse, yaaay! Näsan är fortfarande dum mot mig, men jag överlever. Har haft lock för vänstra örat konstant sen igår kväll. Superduperjobbigt när jag lyssnar på musik med lurar, hör ju mycket bättre på högre nu. Jävla förkylning!

Aaaaajaaa, idagen ska jag till stora staden Stockholm. Ska luncha med Karro och sola lite, måste kolla på lite saker i affääääärer också så om det hinns med så blir det även en runda på stan. Kanske kan hämta min kära borste hos mormor också.. Får se, eller så köper jag helt enkelt en ny. Är ju faktiskt på tiden, nästan. Bussen går från mig om 20 minuter. Vet inte om jag ska gå ut fem minuter innan eller fem minuter efter. Eller kanske när bussen ska gå? Den kommer ju vara försenad MINST 10 minuter, det har den varit hela vintern och att stå ute i det här vädret när jag dessutom är förkyld är ju inget som lockar precis. Aja, får seeee. Nu ska iallafall gaddarna borstas. Tjingtjong, som mamma brukar säga..

Har du sett Gabriel Erlandsson, 13?

Gud vad hemskt. Stackars liten. Fick nyss en länk skickad till mig om en 13åring som är borta. Föräldrarna hörde av honom senast igår eftermiddag då han gick hemmifrån och skulle till Slussen. Sen dess har man inte hört ett pip från honom. Man kan ju hoppas att det inte har hänt något allvarligt, håller tummarna stenhårt. Usch, gillar verkligen inte när barn försvinner. Jag menar, tänk om det vore någon du själv känner. Ett syskon, en släkting, en vän. Fyfan.

Länk till artikeln: Har du sett Gabriel Erlandsson, 13?


Är inte låten bara fööör underbar?

Plain White T's - 1234


g to the r to the e to the y to the s

Greys är bäst. Ååååh vad jag älskar det! Längtar redan som en galning till nästa onsdag. Nu ska jag skutta in i duschen hade jag tänkt, klapp på kinden sålänge! haha..

GREEEEEEYS FÖFAN!

Om en halvtimme börjar det. Det vi alla har väntat på i en evighet nu. Eller iallafall jag, haha! Har seriöst väntat som en dåre. Jag pratar såklart om Greys Anatomy som har säsongspremiär ikväll. Men vad ska fixas tills dess då? Locket för öronen SKA bort, vare sig det vill eller inte. Jag vill ju gärna höra vad dom säger på tvn. En stor kopp te ska också fixas. Sen vet jag inte om jag är så speciellt sugen på något onyttigt till. Bulle? Muffins? Kaka? Får se vad det blir. Kommer säkert sluta att jag sitter med en banan i handen. Haha tänkte skriva munnen men det hade ju kunnat bli lite fel. Misstolkarn nummer ett..

Morgondagen är planerad. Stan med Karro för lunch och solning. En runda på stan också, såklart. Känner ett litet behov av att köpa något. Kanske ska spendera lite money..

Fredagen är också planerad. Då ska jag äntligen få träffa min lilla älskling igen! Saknar honom som en tok, även fast vi senast sågs i typ.. söndags? Och även fast vi pratar nästan 24/7 med varandra. Lite smått beroende av honom, hihi. Då blir det bio, bara han&jag. Myspys. Första gången vi går på bio ensamma.. Faktiskt. Sen bär det av hem hit för ännu mera myspys. Längtar.

Nej nu måste jag fixa inför greeeeeys. BAJBAJ HALLONPAJ!

Världens bästa familj!




Lev varje dag som om det vore den sista

Den här dagen kommer bli luuuugn.. Massa segande i soffan framför tvn men antingen frukt, fika eller godis i munnen. Haha! Men först måste jag städa mitt rum. Verkligen MÅSTE! Så det ska göras typ nu. Har hunnit hämta ved och äta lunch som bestod av rostbiff och potatissallad, så det "viktigaste" är liksom klart. Bara städningen kvar nu, som sagt. Börjar känna mig bättre nu också, bara näsan som fortfarande bråkar lite med mig. Men vad är det om inte normalt när det är sånt här väder ute? Bara att bita ihop, le och se positivt på saken! Yes, måste tänka positivt, göra det man känner för och vill för man lever ju trots allt bara en gång. Varför slösa bort livet på att vara negativ och feg?


tonight's the night we're gonna make it happen




Någon mer än jag som längtar som en galning till ikväll?

Need some help

Vaknade upp med huvudvärk och snorig näsa idag igen. Klockan 5 första gången. Sen 7.15 och sen tillslut 10.30 då jag gick upp. Det första jag gjorde då var såklart att snyta mig och låta två små alvedon slinka ner i magen. Nu är huvudvärken borta, skönt. Bara det inte kommer tillbaka. Funderar på att gå ut och ta en liten promenix i det fina vädret om en liten stund, kanske hjälper mot huvet.

Haha upptäckte en skum sak nyss. Loggade in på min gamla msn bara för att liksom.. aa, jag hade tråkigt. Hade typ tusen mail. Höll på att radera alla då ögat fick syn på ett med rubriken "hälsningar från mormor & morfar". Kände mig tvungen att öppna det och då fick jag upp det här.



För det första så dog min morfar för två år sedan och som ni ser är mailet skickat den 23 januari i år. För det andra så kan inte min mormor hantera en dator, då hon faktiskt är 86 år. För det tredje, vem fan är Sara? OCH vem fan är Birger Larsson? OCH HUR FAN har dom fått tag i min gamla mail? OCH VARFÖR tror dom att jag är deras barnbarn? Ska jag skratta eller gråta? Haha. Ska jag svara kanske och skriva som det är? Guuuud hjälp mig!

Im a sexmachine ready to reload

Om 20 minuter ska jag sova. Eller iallafall ligga i sängen och försöka sova. Får inte vara uppe hela natten idag. Det resulterar bara i huvudvärk. En förbannat jävligt idiotisk sjukt störd huvudvärk. Den måste bort. Min lösning är sömn. Har knarkat säkert 6-8 alvedon idag och ingenting har hänt. KUL JUL! Min plan är som sagt att sova bort huvudvärken. Wish me luck!

Malin ♥ Jesper



Hur kan man älska någon så mycket? Den här killen är min dröm. Mitt liv. Mitt allt. Han betyder verkligen allt för mig. Är han inte söt som praktiskt taget dyker ner i sin älskade chipspåse? Haha förlåt älskling, don't kill me.. Släpper aldrig taget om dig gullunge, älskar dig för mycket!

Vill ha !



Supermuffins + Superprogram = Sant?

Det fick bli chokladmuffins istället, kändes lite roligare idag. Inte för att jag är ett dugg sugen på nån slags bakelse eller annat gottgott. Men det är ju kul att baka. Och resten av familjen blir säkert glada, förhoppningsvis! Sen ska ju lilla jag sitta och pressa femman ikväll mellan åtta och typ tolv. Massa bra program ikväll ju. Då kanske man blir sugen på en muffins eller två..


Sprang ut till köket och tog några flashiga bilder på mina supermuffins, bjuder på dom. Tyvärr sjönk dom ihop på en gång när jag tog ut dom, menmen.. Goda som satan är dom iallafall!


Kladderikladdischkaka

Hemma igen. Gick jättefort inne i Norrtälje. Allt med banken är fixat och kroppen har blivit ett snäpp brunare. Me like. Ser dock helt galen ut på legget, men vafan, vilken viktig person kommer se det och bry sig liksom? Precis. Köpte en ganska nyttig lunch efter det också, kändes det som iallafall. Wasas färdiga sandwich och en drickyoghurt med müsli i. Ett paket jordgubbste följde också med hem så det sitter jag och klunkar i mig nu. Mumsfillibabba! Huvudvärken har smygit sig på igen så de 2 sista alvedonerna har smygit sig ner i magen och nu väntar jag bara på att dom ska börja verka. Funderar på att baka något. Kladdkaka kanske. Yepyep, så får det bli. MOT KÖKET GOTT FOLK!

Morsning Korsning

Vaknade upp med huvudvärk och en näsa jag inte kunde andas ur. Så sen jag vaknade har jag hunnit snyta mig, knarkat alvedon, ätit frukost och nu ska jag in till Norrtälje för att fixa en massa saker på banken och sen kanske, om jag hinner och orkar, ska jag sola solarium också. Bussen går om 5 minuter, nu måste jag springa!

Saknar min lilla Jesper jobbigt mycket..

You belong to me

Kom nyss på en sak. En hemsk sak. Igår glömde jag min kära borste hemma hos mormor. Finns det något värre som kan hända? Är helt beroende av min lilla söta borste. Min bästa vän. Nästan. Haha va sorgligt det låter. Men jag måste ju ha tillbaka den bums! Får be pappa svänga förbi nångång i veckan och hämta den. MÅSTEMÅSTEMÅSTE HAAAA TILLBAKA DEN..


Inna - Hot (True Love Video Edit)

Halsbränna is the BAJS

Halsbränna suger. Om det nu är det jag har. Tror det. Inte vanlig halsont iallafall. Och jag som har klunkat i mig flera koppar med te idag och så läste jag på vårdguiden att man INTE ska dricka det om man har halsbränna. Tummen upp för det. Aja, har iallafall knaprat i mig en tablett som ska göra att det försvinner OCH ätit massa yoghurt som också ska vara bra tydligen. Men det är fortfarande kvar och retas. Får se om det är borta imorgon, hoppas det. Är det fortfarande cp i halsen blir jag sur. JÄTTESUR.

Just Say Yes

Två månader har gått på året och det är FORTFARANDE snö. Inte för att jag inte gillar snö, det gör jag. Men nu har man ju tröttnat på det galet mycket! Har snöat konstant hela dagen fram tills nu. Liksom, vafan är det här? Är det så att vi har glömt bort att det varje år är snö fram till... maj? För det lär det ju nästan vara om det fortsätter såhär. Visst, nu är det iförsig inte 20 minusgrader längre utan 0.3 plusgrader för att vara exakt. Det är iallafall vad det står på temperaturgrejen här hemma hos mig. Framsteg, men att snön fortfarande faller från himlen är = BAJS.


Haha bästa!


Have you ever seen the rain?

Ska försöka att sammanfatta helgen lite kort. Det har ju faktiskt trots allt hänt lite saker.

I fredags blev det som vanligt shopping på Flygfyren med Jesper och familjen, haha. Sen kommer jag inte ihåg så mycket av vad som hände förutom att vi såklart åt mat, både för- och varmrätt, och att det sen blev Let's Dance som tog över tvn. Senare på kvällen tittade jag och Jesper på Djungelboken, som jag tidigare sa att vi faktiskt skulle göra vare sig han vill eller inte, hihi. Mitt minne är inte det bästa just nu på morgonkvisten men det får duga för fredagen.

Minnet från lördagen är bättre. Då var jag och Jesper hemma själv fram till ungefär fyra. Då skuttade vi ut i snön och lekte med Baloo och byggde världens sötaste snögubbe! Har tyvärr ingen bild men om jag hade det skulle ni dött, lovar! Blev såklart massa mat som slank ner i magen i lördags också, och Melodfestivalen/OS på tvn, haha.

Igår, söndag, så var det middag hos mormor som gällde. Snabb frukost, snabb dusch och snabb fixelitrix. Blir så när man inte bryr sig om att gå upp i tid. Menmen, vi kom iallafall iväg i tid så vi hann hjälpa mormor att förbereda och sådär. Vid fyra hade alla som skulle komma kommit. Vid halv nio var allt klart. På den tidan hade vi hunnit äta förrätt, varmrätt, tårta, godis, vindruvor och mandariner. Lite alkohol hade också smygit sig ner i kroppen. Supertrött hann man bli redan i bilen påväg dit, haha. Och såklart, två promenader med Baloo också, får vi inte glömma! Lilla söta Jesper skjutsade vi hem och sen vände vi på bilen för att åka hem. När vi kom hem upptäckte vi något sjukt som vi fortfarande inte har fått något svar på. Vem var det som hade ställt grillen precis framför dörren, hängt en blomkruka på handtaget och hängt en sopborste vågrätt över dörren? Helt jävla sjukt! Nåååågon har varit här och haft kul..

AAAAANYWAAAAAY, sitter just nu och knarkar te eftersom jag vaknade upp med smärta i halsen. Lite godis slinker också ner i magsäcken, kanske hjälper halsontet, vem vet? Den här dagen kommer bli seeeeeg

RSS 2.0