Love, oh love

Måndag idag. Och försov mig en hel timme. Kan det bli en bättre start på veckans värsta dag? Haha, skulle inte tro det. Stressade som in i H och smetade på sminket och slängde på mig kläderna. Springer till köket och trycker ner två mackor i rosten och springer sedan vidare till toaletten. 2 sekunder senare smetar jag på sylt på mackorna, visade sig att det var LINGONsylt och inte jordgubbssylt som jag trodde. Kul! Då var det bara att stressa ännu mera och rosta nya mackor. Svalde till slut ner dom med ett glas iste och sedan sprang jag till toan och borstade tänderna. När jag sedan är helt klar så tittar jag på klockan. Då var det 10 minuter kvar tills jag skulle gå ut till bussen. Haha, hatar att behöva stressa och sedan behöva vänta på att tiden ska gå och.. aa.. Typiskt. Aja, jag hann ju iallafall med allt. Lite hastigt och lustigt sådär.

Nu har jag ätit middag och ska väl snart försöka sno åt mig tvn från Karl som ALLTID spelar xbox på den (iallafall alltid när jag vill titta på tv, haha) Har blivit lite smått galen i låten från melodivfestivalen i lördags. Inte vinnarlåten, som iförsig också är bra, utan den där som var precis innan man fick reda på alla poäng och så. När alla dansade hejvilt överallt. Någon som fattar? Haha, jag är sämst på att förklara! Här är iallafall låååååten :D


Madcon - Glow

Underbar helg!

Ojojoj vilken helg! Bästa på länge faktiskt! Var ju som sagt uppe på älsklingens landställe tillsammans med hans föräldrar och det var hur mysigt som helst. Vi skrattade, sjöng, sköt luftgevär (vilket det visade sig att jag var VÄLDIGT duktig på, hihi), gick på mysiga promenader, åt och drack gott, fotboll, badminton, vinst på triss, melodifestival, fika på ett berg med grym utsikt, lekte med Iggy.. Ja, även fast det inte känns som det så hann vi med mycket. Vädret kunde dock ha vart bättre, men lite regn var faktiskt mysigt. Allt var liksom helt perfekt! Och med underbara människor som sällskap blev det ju bara bättre!


Baby i högsta hugg med luftgeväret. :rolleyes:

HELG HELG HELG!

Nu är jag vaken och helt klar! Ja, nästan iallafall. Vaknade och gick upp 05.30, satte genast i gång med att fixa med kläder, smink och hår och var klar när klockan var 06.00. Galet irriterande, då hade jag ju kunnat legat i sängen en halvtimme till! Aja, nu har jag iallafall fått i mig frukost också och ska gå och borsta tänderna och så vilken sekund som helst :) Sedan när klockan är 06.50 ska jag börja röra mig mot bussen som går 06.55. Kommer vara framme 08.31, härlig resa va sådär på morgonkvisten? :D Haha! Direkt efter plugget ska jag börja röra mig mot min lilla baby, om han nu stannar hemma idag, åker han till plugget får jag hitta på något att göra till halv två för det är då han kommer sluta :P Det löser sig! Helgen kommer iallafall spenderas uppe på älsklingens landställe, kommer bli hur mysigt som helst! :rolleyes:

Godnatt!

Nu dör min dator och jag ska gå ner till mig och packa lite smått och sedan blir det bums i säng! Upp tidigt imorgon, ska med bussen 06:55 från mig så måste upp absolut senast 05.45! Fysatan, tur att jag bara ha en lektion, utan lärare dessutom.. Skön-t.. Anyway, får se om det blir något inlägg imorgon, om inte - ha en toppenmysig helg allihopa, det ska iallafall jag ha! :D <3

Melodifestivalen suger!

Nu är jag helt klar. Nästan. Ska bara packa ner det viktigaste till helgen, sedan har jag gjort allt jag skulle göra idag. Förutom att städa rummet, men det kan jag göra en annan dag :) Sitter och tittar på melodifestivalen, eller semifinalen då men samma jävla sak. Fyfan vad pinsamt, skäms nästan över att vara människa. INTE EN ENDA BRA LÅÅÅÅT! Vad har alla dom här sjuka länderna för musiksmak egentligen? ... Skjut mig. Allvarligt, nu byter jag kanal! Ganska säker på att det kommer bli sämsta melodifestivalen på länge.

Påtal om absolut ingenting, vill ni veta något hemskt?! DET ÄR GLAPP I LADDAREN TILL MIN KÄRA DATOR!!!!!!!!!!!! Panik vafan :( Måste ha stenkoll på att den laddas hela tiden, galet irriterande!

Pizzzzaa

Har precis tryckt i mig den här så nu är jag mätt och belåten. Ska skutta in i duschen nu hade jag tänkt, men har fastnat framför Bones så måste se klart det nu, haha. Sedan blir det till att peela ansiktet och lägga en skön ansiktsmask lite snabbt, sedan föna håret och direkt efter det så ska naglarna fixas! Ljusrosa ska dom bli, alla 20! Haha :D Nu känner jag att jag helt plötsligt fick mycket att göra, såååå bajbaj!

Hawaii

Huvudvärk är det värsta som finns. Att man dessutom har förjävla ont i nacken också gör inte situationen det minsta bättre. Ååååh känner bara för att gå och lägga mig och inte gå upp förns imorgon vid lunch typ. Längtar till imorgon faktiskt. Då ska jag upp tidigt och åka till skolan vid sju för att komma fram halv nio (HAHA), träffa Karro och sedan ska vi sätta oss vid datorerna i plugget och skriva klart lite saker på turismen som ska in i morgon. När det är färdigt blir det luuuunch och jag kommer säkert se ut som en zebra efter det. Ja, varje gång jag äter lunch i skolan får jag skrattattacker. Skrattattacker=tåååårar! :D Aja, sedan får jag väl ta och fixa till sminket lite innan jag ska träffa älsklingen, för när han har slutat för dagen så åker vi upp till hans landställe! Första gången jag hänger med, ska bli riktigt roligt! :D Nej, ska nog gå och lägga mig nu och sova tills det är fredag.. Eller inte, men sitta framför skärmen kan jag inte fortsätta med iallafall, inte bra för huvudvärken! Snart blir det hawaiipizzaaaa! :D


Åååååh jag vill ha en liten panda!

Lunchtime!


Happyface

Har inte rört mig ur fläcken sedan jag skrev det senaste inlägget. Galet. Eller jo, jag har varit ute på baksidan med vovven i typ 5 minuter, men annars har jag suttit på samma lilla fläck i soffan hela tiden. Nu är klockan snart tolv såg jag, så tänkte gå ut i köket och koka lite nudlar kanske. Om jag inte hittar något godare förstås. Men först ska jag se klart på Project Runway, har redan sett det men nu när jag börjat kolla så måste jag se klart. Bara några minuter kvar, phew. Jag är fortfarande väldigt glad och längtar tills imorgon som en galning! :rolleyes: Ge mig fredag nuuu!


Leeeediiiig!

Torsdag morgon. Jag är ledig. Är glad. Huvudvärk. Mätt. Uttråkad. KAN DET BLI BÄTTRE? haha, yesbox! Håller på att ladda över bilder från kameran just nu och ska plugga in iPoden i datorn direkt efter det här inlägget. Har ju glömt bort det flera dagar i rad nu, inte kul! Måste ladda ner lite fräscha låtar också, man tröttnar ju så snabbt på alla... ööh.. typ 800 låtar. Ja, ungefär så många låtar har jag på iPoden. Sådär lagom roligt. Inte. Måste rensa den, nångång. Men det är ju så JÄÄÄÄLVA tråkigt. Och SVÅRT! Aja, fortsätter med att bara lägga in ny musik ett tag till, sen får jag väl rensa den när minnet är fullt! :D

Idag idag idag:

  • Fixa med bilderna
  • Fixa med iPoden
  • Städa rummet
  • Gå ut med vovven på långpromenad
  • Packa lite saker till helgen
  • Duscha
  • Fixa naglarna
  • Peela ansiktet
  • Ansiktsmask
  • Laga middag till mig och lillebror
  • G33ka tv och datorn

Haha det var väl det som ska hinnas med idagen. Inte så mycket, det mesta går på bara några minuter så det är chill. Nej, nu kan jag inte sitta här längre. Tack och hej, leverpastej! :D

imagine

Home, sweet home! Dagen har gått fort och jag är trött som en gris. Fick massage av min underbara mamma för en stund sedan, behövdes verkligen! Knutarna i nacken och huvudvärken vägrar ju försvinna! Och spikmattan verkar inte funka den heller, någon som har något tips? Vad som helst, haha.. Desperat vafan. Säger bara det, i augusti när jag är i Turkiet i 2 veckor ska jag se till att få massage MINST en gång om dagen. Det ska väl inte vara så svårt när man ska bo på ett spahotell? :D Ååååh vad jag längtar! Och saknar Jesper :( Ska nog skutta ner under täcket och drömma lite söta drömmar nu, nattinatti!


Onsdag

JAG GLÖMDE LADDA IPODEN IGÅR, BUHUUUU!


Om 10 minuter ska jag till bussen och nu ska jag borsta gaddarna, ha en bra dag! :D

Take me away

Jag är trött. Jäspar. Kämpar med att hålla upp ögonlocken. Ska nog strunta i CSI och borsta tänderna och så direkt efter Christine. Yes, sedan måste jag ta ur tvätten ur torktumlaren. Jaaa, klart man har varit smart och tvättat hela tvååå omgångar med tvätt under tvkvällen :D Var ett jävla spring på mig från övervåningen ner till källaren i reklamerna, haha!

Hursomhelst!
Efter jag har fixat med tvätten ska jag måla naglarna. Spikmattan och sängen står på tur efter det. Imorgon har jag en lektion i skolan efter lunch, efter det blir det stan med Karro och sen vid 16.30 ska jag sitta barnvakt. Så imorgon blir det säkert inget inlägg, OM det blir det så dyker det upp vid elva-tolv tiden på kvällen när jag har kommit hem. Vi får helt enkelt se hur trött jag är! Just nu är jag iallafall galet trött och lääääängtar tills jag får sova!


Tjejkväll på femman!



POTATIS

Har precis skalat potatis till kvällens middag. Ååååååh jag älskar potatis! Vet faktiskt inte varför, men skulle inte kunna leva utan den. Spelar ingen roll om den är tillagad eller inte, hel eller mosad, kokt eller stekt.. Ja, you name it.. I just love it soooo much!

Förresten! Idag är det inte vilken dag som helst. Nejnej, idag är det en speciell dag. Mina föräldrars bröllopsdag! Stora grejer alltsååå, får se om pappa kommer ihåg det, haha! :D Gulligt är det iallafall, med bröllopsdagar och så.


If you can afford me

Det är ungefär... Haha jag och matte alltså.. Öhum, vad blir det? 9 timmar kvar av dagen! Tacka vet jag fingrar, haha! Känns som att jag har masor att göra, gör en lista så får vi se om jag kan fortsätta ta det lugnt eller om jag måste hoppa upp ur soffan och göra lite nytta!

  • Duscha
  • Fixa naglarna
  • Äta middag
  • Ladda iPoden och fylla den med ny musik
  • 20.00 - Ugly Betty
  • 21.00 - Desperate Housewives
  • 21.55 - Cougar Town
  • 22.25 - Christine
  • 22.55 - CSI NY
  • Ska försöka ligga på spikmattan i typ 20 minuter (såååå galet långtråkigt, men skönt!)
  • SOOOOOOOOOVAAAAA!

Hmm.. Det såg väl inte så farligt ut. Jag fortsätter med att ta det lugnt! :D Slänger upp en till gammal bild på moi från 2007, haha! :)


Äntligen hemma!

Home, sweet home! Tittar på Tabatha's salon takeover i brist på annat, ska snart fixa ett glas med glass och rabarber, supermumsigt! Nu kom farmor också så nu ska jag vara social, bajbaj!

TVÅÅÅÅÅÅ VECKOR KVAR

Tisdag morgon och vädret är HEMSKT! Fysatan säger jag bara! Fryser bara jag slänger ett öga åt fönstret, brrr.. Vill inte åka till Coop. Vill krypa ner under det varma täcket igen. Nu nu nu :( Bläh bläh bläh, bajs bajs bajs, korv korv korv! Är helt färdig och bussen går om 20 minuter, dvs jag måste gå hemifrån om typ 18 minuter. Kul, hatar att vänta. Håller tummarna för att den här dagen kommer gå fort, eller iallafall att det går fort fram till ett tiden för det är typ då jag kommer få sluta. Sedan blir det väl bussen hem vid 13.40 och inte förns dåååå kommer allt vara bra igen! IDAG ÄR DET FÖRRESTEN EXAKT TVÅ VECKOR KVAR TILL SOMMARLOOOOOV, WOHOOO! :D

Dancing in the moonlight!

Imorgon är det exakt två veckor kvar tills sommarlovet börjar. Två veckor, det är ju ingenting! Och jag har typ ingenting nu dom sista veckorna, galet skönt! Är sugen på att göra en lista, så jag tänkte att jag kör en på veckans planer, hihi! :)

Måndag:
  • Coop 9-13
  • 13.40 - Åkte hem hem hem!
  • Nördade vid datorn.
  • Lagade mat till familjen!
  • Norska Hollywoodfruar (HAHA)
  • Och snart ska jag fanimig gå och lägga mig, sitter och jäspar och kämpar med att hålla upp ögonlocken.
  • Men innan - SPIKMATTA! Min rygg SKA bli bra!

Tisdag:
  • Coop
  • Hem fort som satan
  • Käka middag
  • Duschaaaaa
  • TJEJKVÄLL PÅ FEMMAN 20.00 - 22.55
  • Soooooova + Spikmatta!

Onsdag:
  • Skolan 11.30 - 13.30
  • Barnvakt 16.30 ~ 20.30
  • Komma hem nångång mitt i natten och bums i säng

Torsdag:
  • LEEEEEEEEEEEEDIIIIIIIG! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Fredag:
  • Skolan
  • Sedan bär det av till älsklingens landställe, mysispysis! :rolleyes:

Bjussar på ännu en gammal bild, hihi :) På den här är jag 14-15 år.

Hey, Soul Sister!

Nu ligger middagen i magen och simmar runt. Haha vad äckligt det där lät.. Middagen som jag lagade, bara jag. Hihi jag är ganska stolt, även fast det bara var falukorv och makaroner. Inte bara och bara om man frågar mig, värsta grejen ju! Laga mat till två gubbar som äter som hästar, och så mamma, karl och jag också förstås, men vi äter som möss så vi gills knappt. Haha! :D Hur som helst så är jag stolt och vi blev mätta i dag igen!

Funderar på att fixa ihop en ny header men tvekar fram och tillbaka. Vet inte om jag orkar, om jag vill eller hur den ska se ut. Jobbigt jobbigt, beslutsångest så det dånar om det! Faktiskt, haha! Aja, jag får se. Ni får hålla utkik! Fortsätter att bjuda på gamla bilder, haha!


Det löööööser sig!

Sitter inne i lillbrorsans rum vid hans dator och dunkar musik. Så galet segt att inte ha någon tv, blir galen! Även fast jag inte g33kar tvn i vanliga fall, men nu när man VET att man INTE kan titta på den så funkar det helt enkelt inte bara. Måste. Ha. En. Fungerande. Tv. Nu. Haha! Pappa skulle fixat den för typ en timme sedan. Har han gjort det tror ni? Nej, inte riktigt. Han och Åke hamrar och spikar på väggen utanför rummet jag sitter i istället. Oftast i takt med musiken faktiskt, ganska kul! :D



Kom på en sak! Jag har ingen aning om uppgiften i turism ska vara klar på fredag eller nästa fredag.. KARRROOOOOOOOOOO HJÄLP!




Haha hittade en massa gamla bilder från 2006 på Kalles dator, galet!

Måndagar = Bajs

La mig på spikmattan igår. Hjälpte ju inte ett skit, jävla skit. Ryggen är död, nacken är dödast. Ååååååh jag är i desperat behov av några timmars massage! Är galet trött också, ingen bra kombination. PLUS att tvn är död, eller inte tvn utan den där jävla boxen. Pappa kopplade fel nånstans nångång så nu funkar den inte, dvs tvspel hela långa kvällen....... Jag hatar måndagar!

Lycka!


Jag är världens lyckligaste flicka som har dig, Jesper! <3

Rubriker är onödigt..

BajaMajaStekteFläsk.
NickePickePäronPung.
MalinFlensburgHarTråkigt.

Öhum.. Hej. Hejsan. Hur mår du? Bra, själv? Jooooodååå.. Jag har inget liv..
Just nu sitter jag och tittar på tv. Är nyduschad och ska nog springa ut i köket och göra en kopp te och kanske en macka, kanske. Helgen dårå, som jag skulle berätta om :) Här kommer den!

Fredags: Segade hela dagen, gjorde inget speciellt.. Solade, åt mat, gick på toa, duschade, fixade mig.. Det vanliga, haha! Sedan vid midnatt kom Jesper till Norrtälje så då åkte jag och mamma upp och hämtade honom. När vi hade kommit ut ur stan så plockade vi upp en liftare. Haha, det visade sig att liftaren var Elins pojkvän, en tjej jag har gått i samma klass med hela grundskolan. Det visade sig också att han och Jesper hade någon gemensam kompis uppåt i landet. Världen är galet liten, haha! hur som helst så åkte vi iallafall hem till mig. Jesper åt och sedan blev det sängen.

Lördags:

  • Vakna upp bredvid älsklingen :rolleyes:
  • Frukost ute på altanen
  • Mormor kom hit
  • Baby drog på sig byggarbrallorna och hjälpte till med huset
  • Jag och Karl fixade poolen
  • Vattenkrig blev det lite då & då
  • Fixade middag
  • Pappas farbror och hans fru kom hit
  • Sedan blev det middag ute på altanen och där satt vi ett bra tag
  • Efter det blev det tv och såntdär och kort efter det så ropade sängen på oss!

Idag: Jag och Jesper vaknade upp första gångn vid 9tiden imorse. Sedan somnade vi om och vaknade ungefär en gång i timmen fram till kvart i ett. Då gick vi upp och åt frukost och tittade på tv. Sedan vid 14.20 skjutsade vi upp Jesper till Norrtälje för då skulle han hem, buhu :( Efter det har jag varit och handlat, slagit huvudet i bilen, fått årets första myggbett, ätit glass, ätit middag, ätit rabarberpaj, tittat på Greys, duschat.... Haha vilken tjockis jag är :D Och nu iallafall ska jag fixa te och något mer inlägg blir det inte, trött som en åsna. Ska försöka komma ihåg att ta en halvtimme på spikmattan innan jag går och lägger mig, min rygg är verkligen helt död. Suck och tummen ner för den. Anyway, nattinatti!


Seeeeeeg

Söndag. En av två dagar i veckan som är helt värdelösa. Den andra dagen är såklart måndag, som dessutom är snäppet värre. Snart är det mat. Hamburgare står på menyn. Direkt efter det blir det Greys Anatomy. Är så sjukt trött nu så kör ett inlägg senare om helgen och så. Smaklig måltid på mig själv!

Kissnödig!

Min lilla baby är påväg hit. Mitt i natten. Igen. Hihi :) Älskar min underbara mamma för att hon är så snäll och hämtar honom i Norrtälje. Ja, landet suger eftersom det går bussar TILL och FRÅN Norrtälje och Stockholm i princip hela tiden, men bor man några km utanför Norrtälje så går bussarna bara tio gånger per dag. Typ. Och sista vid typ 6-7 på kvällen. Skitroligt. Tur att man har världens bästa föräldrar! Och världens underbaraste pojkvän som orkar åka 1½ timme för att träffa mig :rolleyes: hihi.. Han är i Norrtälje om en timme typ, lääängtar!

Sitter och tittar på "Familjen är värre" på femman. Riktigt rolig film faktiskt. Just nu är det reklam. Reklam kan gå och dö. Typ nu. Men ska nog passa på att springa till toan och tömma blåsan, haha. Och kanske fixa lite dricka och något smaskigt att tugga på.. Ja, gör det nu. Bajbaj, skriver nog inte förns på söndag kanske eftersom jag ska spendera helgen med Jeppepeppeliponkisen! :D Sååååå trevlig helg!

Solen skiner och jag är glad!

Godmorsning korsning alla glada! Ja, ni som inte är glada kan gå och bajsa på er..

Har precis ätit frukost och ska gå ner i tvättstugan vilken sekund som helst och slänga in alla nytvättade kläder i torktumlaren och in med ett gäng nya kläder i tvättmaskinen. Sedan ska jag bädda sängen och dammsuga rummet. Känner mig duktig idag, haha. Även fast jag spillde ett stort glas med juice på vardagsrumsbordet..

Hursomhelst, jag vaknade för lite mindre än en timme sedan, så jag är utvilad och redo för en dunderbra helg! Idag ska jag hinna med en massa saker känns det som, men det ska nog gå bra..

Tooodaaay händer det här:
  • Frukost - Done
  • Tvätta massa kläder
  • Byta lakan
  • Dammsuga rummet
  • Powerwalk i det fina vädret
  • Lunch
  • Sola
  • Fixa naglarna
  • Duscha
  • Kläder & Smink
  • Middag
  • Hämta Jesper :rolleyes:
  • Myyyyyyys!

Yes, där har ni min dag. Och tvätten är jag halvt klar med, ska ner och fixa det sista nu så det hiunner torka till senare, ska ju faktiskt ha på mig några plagg som ligger där och blir rena nu.. Bahbah! :D

Handledarkursilurs

Hemma från kursen. Lite mer än 3 timmar, gick förvånansvärt fort. Satte oss i bilen vid 16.05 för att vi skulle vara där vid 16.15 för att registrera oss och betala och hela den biten. När vi kommer upp till Norrtälje frågar mamma om jag hade legget med mig, vilket jag inte hade. Då blev det ett jävla hallå med skrik och grejer, slutade med att vi vände för att åka hem igen, men vände lika snabbt igen och åkte till trafikskolan utan mitt leg. Det satt som tur var en väldigt trevlig och rolig tant i receptionen som inte krävde leg så det var skönt. Det visade sig istället att när päronen skulle legitimera sig så hade pappa glömt sin plånbok, så då fick mamma ansvara för både mig och honom. Lite kul eftersom han 5 minuter tidigare hade skällt ut mig som inte alltid hade legget med mig, när han dessutom körde bilen, UTAN KÖRKORT, haha! :D Blev sen middag med donkenmat, så 9 nuggets slank ner i magen och la sig där väldigt fint :)



Lååååång text. Tråkig text. Imorgon är jag iallafall ledig. Ska nog ta en timmes powerwalk då också, riktigt skönt! Och sen blir det till att pressa i solen. Sedan på kvällen kommer min lilla pluttiluttis hit, wiiiiiie! :rolleyes: Nu ska jag hitta på något, vet inte vad men är gaaaalet uttråkad!!!!!!! Suck..


Thursday

Nu har jag och farmor precis städat vardagsrummet och matrummet från topp till tå. Pappa och Åke håller på som galningar och sätter just nu in nya fönster. Huset blir läckert!

Idag är jag ledig, som sagt. Superskönt. Och vädret är ju helt super det med! Började dagen med en timmes powerwalk. Kände mig galet duktig och hurtig, haha. Dessutom så jobbade man ju på brännan samtidigt. Tummen upp för det! :D

Om 2 timmar ska jag och mina kära föräldrar på kurs. Handledarkurs. I typ en miljon timmar. Nej men typ 3-4. FETT SEGT! Menmen, är väl bara att bita ihop. Sedan planerar jag att kräva donken direkt efter, eftersom middagen ryker. Kommer ju vara hungrig som ett troll och störa under hela kursen med jordbävning i magen. Ska springa ner i rummet och smeta på lite smink. Bara lite. Lite lite lite. L. I. T. E. Jag har tråkigt....

Skavsår

Hemma. Äntligen. TRÖTT SOM GUD VET VAD. Och jag känner att träningsvärken börjar smyga fram i benen. Vattenblåsan jag har fått på hälen efter dagens långa promenader sprack nyss, ajajaj! Orkar inte skriva nu så skriver om alla sjuka händelser imorgon istället. Ja, när jag väl har vaknat upp ur min skönhetssömn, hihi. Nattinatti! :D

Är förresten ledig tors-fre, sköööönt eller vad?

korv

Vart fan är solen? Och värmen? Hallllåååååå? Jag som ska vara ute HELA DAGEN. Idrottsdag i plugget. Dom kan inte ens tajma in en dag med fint väder, braaaaa jobbaaaat! Suck. Ska gå iväg till bussen om typ 15 minuter. Kommer hålla tummarna stenhårt ända in till stan så att solen förhoppningsvis kikar fram bakom alla äckliga moln.. Nu ska jag borsta tänderna, bajs! :D

Love of my life


Ååååh om jag ändå kunde få somna och vakna bredvid min pluttis varje dag.. ♥

Har man beslutsångest så har man!


ny ny ny

Nyduschad. Nyfönat hår. Nyinsmord kropp. Sitter på övervåningen just nu och laddar inför tjejkvällen på femman! Ett stort glas te, ett stort glas med saft och några små chokladgrejer. Det ska jag få i mig på 3 timmar. Det ska väl gå, eller? Haha :D

Sitter just nu och laddar över bilder från kameran just nu, så jag kanske bjuder på ett par styckna sen!

Tittar på "Halv åtta hos mig" på fyran just nu, tidsfördriv.. Irriterar mig på nån jävla kärring som är med, ååååh skjut henne! Eller kärring och kärring kanske man inte ska säga, hon är väl i 20-30års åldern. Men en jävla besserwisser är hon iallafall, och kan mest och ska synas mest. SHIT I BANANEN, GÅ OCH DÖÖÖÖ!

NUUUU JÄVLAR BÖRJAR MIN NIGHT PÅ FEMMAN, WOHOOOOOOOOOO! :D :D :D :D

S. K. I. T.

Jag hatar mig själv. VARFÖR kan jag inte låta bli bloggen? Skulle aldrig börjat med skiten. För skit är vad det är. S. K. I. T. Jag mååååste blogga, kan inte svika alla stackare som läser. Haha. Och Jesper, säger du "Vad var det jag sa?" blir det smisk! :D

SOLEN SKINER! Och jag sitter inne och tittar på tv. Haha, har varit ute massa och jobbat på brännan men det går inte hur länge som helst. Måste fylla poolen snart så man kan ta sig ett dopp när det blir för varmt. Huset håller på att få en makeover. Om bara 2-3 veckor är det klart och då kommer det se ut som ett heeeeelt nytt hus! Galet och skoj!

Ikväll är det tjejkväll på femman. En helt vanlig, underbar tisdag! Ugly Betty, Desperate Housewives och Cougar Town. WOHOO! :D


Nej, nu ska jag gå och skämmas i ett hörn för att jag skrev..

Hejdå!

Pallar inte skriva.. Blogglusten är helt borta så vet inte om jag ska fortsätta. Aja, måste iallafall säga att jag har haft en underbar helg med min lilla apa, hihi. Som vanligt :rolleyes:

Slänger in en låt, sen får vi väl se när nästa inlägg dyker upp. Fred ut!


Train - Hey, Soul Sister

Headache

NU, äntligen funkar min data. Den dog för några timmar sedan och vägrade starta igen. Jävla skitdator. Jag gav upp efter drygt 1½ timmes kämpandes med att få igång den och slängde mig på sängen. Slocknade bara nån minut senare eller två och vaknade upp nu. Är trött som en gris så ska ner under täcket right after this inlägg. Håller tummarna för att huvudvärken är borta imorgon och att man får sova längre än till 7.. Saknar Jesper supermycket :(

Dumpa honom!

Jesper kommer imorgon istället, så jag planerar att ha en filmdag, med mig själv. Haha sådär lagom sorgligt. Ska nog se ett gäng gamla tjejfilmer som man kan sitta och skratta/gråta till. Yes, så får det bli :) Sedan ska jag hjälpa Bella med hennes blogg också. Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och titta på "Dumpa honom!". Haha låter som en hemsk film, men den är faktiskt riktigt bra! :) Eller "He's not that into you", så heter den på engelska. Låter lite bättre, kanske..


Push Push

Mooooorning sunshine! :D

Vaknade upp imorse vid 7 av att snickaren var igång och hamrade en jävla massa precis utanför mitt rum. Kul. Hela rummet skakade och det lät som att elementet skulle explodera vilken sekund som helst. Hur som helst så somnade jag runt kvart i åtta och sov i ungefär 45 minuter till. Sedan förstörde huvudvärken allt och jag var tvungen att springa upp och svälja en tablett. Nu är den onda värken borta, men den kommer säkert komma smygandes nåmer under dagen eftersom det bankar & dånar hela tiden. Illa illa illa..

Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått. Älsklingen kommer ju idag, hihi! Wiiiie! :rolleyes: Mormor kommer också idag och stannar över dagen. Och farmor är här och fixar och donar. Plus snickaren Åke. Och lillebror Axel som är hemma och hälsar på över helgen. Och så resten av familjen såklart, jag, Karl, mamma & pappa. Fullt jävla hus, haha! :D Tveksamt om man vågar duscha.. Vi har två bamsestora fönster i badrummet och nu när Åke och pappa håller på och fixar på alla väggar vågar man ju knappt borsta tänderna, haha! När jag gjorde det igår morse kikade Åke fram i rutan, vinkade och ropa hej! Haha.. Nej, jag får hänga nåt gammalt lakan eller nåt över fönsterna, yesyes.

Bjussar på en lååååååt today också. Har gått och kärat ner mig i Chris Brown, igen och igen och igen...


Chris Brown - For Ur Love

Nattens Låt

Chris Brown - Lucky Me


Lucky me

Snart är det torsdag. Jag har precis målat naglarna ljusrosa och bytt lakan i sängen. Ska snart skutta ner under täcket och sova bort huvudvärken. Ska träffa min underbara pojkvän imorgon, längtaaaar! Nattinatti pluttar!

For Ur Love

Snart är det Greys Anatomy! Mitt favoritprogram. Men är alltid så jävla irriterad i slutet eftersom jag alltid, ALLTID, sitter och bölar då. Suck, att man ska vara så överkänslig.. Menmen, snart börjar det :D Innan det hela ska jag förbereda med peach/mango te och ett smaskigt äpple. Kissa måste jag också göra, haha sådär lagom intressant. Måste måla naglarna och duscha också, men det tror jag att jag tar imorgon istället.. Nej nu måste jag springa ner och pudra näsan!

TITTA TITTA TITTA!


Och för er som alltid ska hitta något fel - bilden är inte ett dugg redigerad.
Hihi blev helt chockad när jag satt och kollade igenom mina bilder och gick förbi den här, hade glömt bort att jag tagit den. Happyface på mig! :D

i miss you..


Mot Uppsala!

Onsdag morgon. Vaknade upp av bla allt bankande, men också att jag inte kunde andas och att jag hade ont i  huvudet. Kul. Har varit täppt i näsan varje morgon sedan i söndags. Menmen, jag är en fighter så en liten förkylning stoppar inte mig! :D

Om lite drygt 50 minuter ska jag åka till Uppsala med min farmor och hämta min lillebror som kommer och hälsar på över helgen. Sedan ska vi in på IKEA också och kika runt lite och leta efter ett gäng stolsdynor till utemöblerna, haha :D Vet inte riktigt när vi kommer hem igen men det blir väl nångång runt två-tre. Då ska jag ta det lugnt ett tag, kanske lägga mig på altanen och sola. Sedan ska jag hoppa in i duschen, äta middag, fixa naglarna, titta på Greys, sitta vid datorn.. Och aa, det vanliga haha :D Fick ett sms från polisen också om att mitt pass är klart och finns att hämta hos dom, så det ska jag väl försöka hämta innan veckan är slut.. Jag är helt död..

briska

Och så var man ledig då. Jag vet, typ alla är lediga från och med torsdag. Men lilla jag är ledig imorgon OCKSÅ! Hihi :D Då ska jag åka till Uppsala med min farmor och hämta min lillebror + ta en runda på IKEA :D Sedan på kvällen är det ju Greys, hihi :D Sedan någongång under resten av långhelgen ska jag va med min lilla Jesper. Kan inte sluta tänka på honom, saknar honom så mycket.. :(

Cougar Town och Christine kvar, ska nog försöka se CSI också innan jag somnar. Haha just so you know.. :D


Favoriterna



Mina små älsklingar, hihi!

Love is on fire

Nu är min mage full med mat. Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor, gick ner ganska snabbt eftersom det var jordbävning i magen. Tack vare min minsta brorsa har jag blivit galen i Justin Bieber & Sean Kingston - Eenie Meenie, haha OCH Miley Cyrus - Party in the USA.. Skratta inte :( Så just nu är det dom som dunkar i öronen, fan inte likt mig.


Justin Bieber & Sean Kingston - Eenie Meenie


Miley Cyrus - Party in the USA


Slutar väl med att jag sitter framför Disneychannel istället för femman ikväll. HAHAHA herregud! Nej, ikväll är det ju tjejkväll på femman.


Innan det hade jag tänkt att jag skulle hinna med att ta bort sminket och sådär, så man har det klart. Sedan ska jag fixa en stor kopp te också, göra i ordning en morot eller två, leta efter kinapuffchokladkakan som jag köpte igår och krypa ner i myskläderna. Bära upp datorn till övervåningen ska jag göra också så jag har den vid min sida under tvkvällen också, haha datanörd eller vad? .... pinsamt.


Min lillelillebror är en tuff grabb

Min lillebror är störd! Han säger att jag är taskig och nekar det helt och hållet. Men jag har rätt, som vanligt! Haha han dampar på mig nu om jag publicerar det här, använder ord som "RIKTIGT ELAK" . HAHA, han är liksom 10 år och kan såna ord. När jag var 10 år visste jag inte ens var elak var. Typ. Eller jo, kanske. Men vafan :D Jag har tråkigt................... ÄR GALET TAGGAD PÅ SOMMAR, GREKLAND OCH TURKIET NUUU! :D :D :D :D

superdupertoppenmegadunderbra

Godmorsning korsning allesammans!

Nu har jag precis ätit frukost och druckit ett glas te. Mums. Och bra för min hals som helt plötsligt verkar vara dålig.. Knas. Idag är jag rosa. Väldigt rosa. Känns galet somrigt på något sätt. Och det ser ut att spricka upp och bli knallblått på himlen, *HÅLLER TUMMARNA*.. Vaknade en timme innan alarmet gick, kul. Och kunde dessutom inte somna om, så jävla varmt i mitt rum! Var så igår också, fan man dör ju nästan! Och sen drig snickaren igång vid 7tiden, så att sova till 10-11-12... Det kan man ju glömma! Suck..

ANYWAY! Efter idag är jag ledig till nästa måndag, hur skönt är inte det? WOHOOOO! :D Och idag är jag glad, riktigt glad. På såntdär superdupertoppenmegadunderbra humör ni vet, wiiiie! :D Hade tänkt lägga in ett gäng bilder också, men sitter på pappas dator just nu så det får bli i eftermiddag istället, nu ska jag springa iväg och fixa det sista innan 8.20 då bussen gååååårrrrrr. Ha en toppenbra tisdag!

Party in the USA

Tänkte berätta vad jag har hunnit med denna äckliga måndag, men känner för att göra en lista eller två över det hela istället. Här kommer dom! :D

Monday, Bloody Monday:
  • Haft tråkigt på Coop Forum
  • Frusit röven av mig i det kalla vädret
  • Fixat pass
  • Provat en massa bikinis, köpte till slut en! Finally..
  • Pratat i telefunken med min lilla bejbi :rolleyes:
  • Träffat våran snickare som ska vara här i 1½ månad typ, han trodde att jag var pappas fru. TACK för den..
  • Ätit smaskiga pannkakor med glass! :D
  • Städat rummet från topp till tå
  • Tvättat massa kläder
  • Torktumlat all tvätt
  • Gett mamsen 4300:- (!!!!!!) Haha pengar som ska betalas in till Ninos mamma, resan till Kos! Nu är mamma skyldig mig 20:- , måste komma ihåg hahaha!
  • Druckit Peach/Mango te, mumsigt värre!
  • Tagit bort sminket
  • Tagit bort det gamla nagellacket
  • Målat på nytt nagellack. Blev lite mörkrosa den här gången..
  • Laddat iPoden och lagt in ny och fräsch musik!
  • Ställt min sparbössa i köket. Håller tummarna nu för att mina kära föräldrar ska förstå att det är dom som ska se till att den blir tyngre och tyngre nu, moahaha!

Och nu ska jag:
  • Ta ur tvätten ur torktumlaren och slänga ner den i mina byrååålåååådooorrrrr!
  • Borsta tänderna
  • Kissa
  • Av med alla kläder och på med älsklingens t-shirt
  • Skutta ner under täcket
  • Smsa med jeppeponkisen tills jag somnar

Peace out. Fred ut. Tack och hej leverpastej! Nattinatti. Sussa sött, vakna blött! GODNATT FÖRFAN!

Bikini - Hiss eller diss?


Dagens låt

Chris Decay - Hold Tight Radio Edit


Mååååååndag..

Seg dag. Har varit på Coop mesta delen av den här UNDERBARA måndagen (HAHA). Fick sluta tidigare så hann fixa pass och köpa bikini innan jag satt mig på bussen hem. Var ju sämst väder när jag väl slutade så var helt genomfrusen när jag kom till polisstationen. Skakade som en gammal gubbe så när jag skulle skriva mitt namn till passet så gick det ju sådär, haha! Menmen, nu är det gjort iallafall och jag bode få det innan veckan är slut. Skön-t! Sedan att jag hittade en bikini är ett mirakel! En som dessutom inte är supertråkig också dessutom, den jag köpte är leopardmönstrad, men i grått & svart. Hittar tyvärr ingen bild på den, så ikväll när jag har tid så tar jag en bild på den och slänger upp här på bloggiloggen :)

bored

Jag är uttråkad. Vill göra något.. Har haft massa tid över idag för mig och mina tankar, haha. Kommit fram till att jag inte skulle banga på att åka till grönan, bowla, gå på bio, käka ute eller ha en mysig picknick just nu. Eller nåt liknande. Typ. Nu ska jag nog hoppa in i duschen, bye!

Smiling next to Oprah and the Queen

Ännu en underbar helg tillsammans med världens bästa pojkvän! Och nu är det typ 100% säkert att resan till Turkiet i augusti blir av, åååååh längtar som en galning! Ska bli så härligt! Och snart är det dags att betala Greklandsresan också som blir av i slutet av Juli. :D

Jag är galet seg och har ont i halsen, så ska ut i köket nu och fixa en till kopp med te och honung. Nu börjar jag få ont i huvudet också så ska väl svälja en ipren när jag ändå är uppe på benen.. Saknar redan min älskling som en galning :(

hihi

HEJ, NU ÄR DET HELG, HEJDÅ! :D


Take me away

Klockan är elva och jag ska snart krypa ner under täcket. Pratade med älsklingen i telefon för en liten stund sedan, hans lag vann matchen i fotboll med 2-1 och min lilla baby gjorde båda målen, han är bäst! :D Saknar honom supermycket.. :(

Imorgon kommer jag nog inte hinna blogga alls faktiskt, tror jag. Kör en liten lista på vad jag ska göra imorgon. Dels för att det är kul med listor, haha, men också för att det är så mycket så det skulle bli en sån lång text som ingen skulle orka läsa, haha! :P

Imorgon kommer jag ha fullt upp med det här:
  • 07.00 - Upp och hoppa, fixa mig och äta frukost och allt det där
  • 08.20 - Ta bussen upp till Norrtälje för att sen ta bussen till Danderyd för att därefter byta buss igen och åka till St Martins för att bli klippt av Denise runt 10tiden, äntligen blir jag av med mina slitna toppar!
  • Efter det rullar jag iväg mot plugget, har lektion 11.30-13.30
  • Runt tvåtiden ska jag träffa Karro och irra runt med henne i stan, hennes kille kanske också kommer och hakar på. Ska försöka hitta något gulligt till min underbara älskling också, hihi älskar att köpa saker till honom!
  • Mellan 17.00 - 22.00 ska jag sitta barnvakt
  • Sedan kommer jag komma hem någon gång vid 23.30 - 00.00
  • Och dåååå ska jag DUSCHAAA!
  • Kommer väl komma i säng nångång vid 01.00 skulle jag tro
  • Sedan på fredag morgon ska jag upp 05.30 .. KUUUUUUL!

Ni som har min facebook kanske förstår min status nu.. Men nu ska jag skutta ner under täcket och försöka sova, vill ha några timmars sömn iallafall! Nattinatti!

Pictures

Marinblå/vitrandig klänning typ
Vit tröja
Jeansjacka
Vita ballerina

Kommer tyvärr inte ihåg priser och sånt, men affärerna är JC, H&M, och Gina Tricot :)


Greys Greys Gris?

Nu har jag precis ätit en liten skål med mjölk och cheerios. Har laddat med ett stort glas med blåbärssoppa till Greys, hihi. Som börjar nu märkte jag, hjälp! Alla bilder jag snacka om är på datan nu, så slänger in dom efter greys!

If it's worth having it's worth fighting for

Min dator dog nyss. Gick inte att starta på en hel halvtimme. Då dog en liten del av mig också. Men nu funkar den igen så nu är jag hel och frisk igen! Haha vilken nörd jag är.. Fick reda på för bara nån halvtimme-timme sedan att jag ska på fest i helgen. Haha trevligt att man fick reda på det.. Men trevligt kommer det bli, var ett tag sen man träffade det folket, haha :)

Sitter just nu med ansiktsmask i ansiktet. (haha, var annars? på magen?) Jag har torr humor.. Om bara 45 minuter får jag äntligen se ännu ett avsnitt av Greys. Jag är verkligen helt beroende av det, G4L1! HAHA! Men det lär jag ju inte vara ensam om, antar jag. Det är ju så fruktansvärt bra!

Har köpt en massa nya saker den här veckan, men måste ladda kameran först (håller på just nu) så jag slänger in bilder på allt efter Greys. Håll utkik! ;)

Everybody dance now

Fortsätter med att göra listor, haha! Känner att jag är inne i en liten "listperiod", kan man säga så? Haha :D Hursomhelst! Dagen har gått jättefort och vädret har varit helt okej... Nu till listan, haha! Ja, nördmalin är i farten..

Hittills idag har detta hänt:
  • 08.00 - Upp och hoppa!
  • 09.35 - Åkte hemifrån till plugget
  • 11.30 - 13.20 - Svenska
  • 13.30 - Köpte ny jeansjacka
  • 13.50 - 14.15 - Solade solarium
  • 14.52 - 15.25 - Åkte med roslagsbanan till Åkersberga
  • 15.30 - 16.00 - Åkte hem med pappa

Och nu sitter jag och tittar på nån knäpp film på tv1000 Action, magen kurrar och snart ska vi väl dra igång med maten här hemma HOPPAS JAG!

Resten av dagen kommer detta hända:
  • Äta maaaat snaaaaaart innan min mage dööööör!
  • Fixa naglarna. Fila, måla och hela den biten. Ljusgröna blir dom den här gången, hihi!
  • INTE GLÖMMA ATT LADDA IPODEN!
  • Scrubba ansiktet och smeta på ansiktsmask
  • Snacka med Denise i luuuuren.
  • 21.00 - GREYS ANATOMY, wiiiie!
  • Sedan nångång runt elva hade jag tänkt försöka ligga i sängen, får väl se hur det går med det :)

Wednesday

Onsdag morgon och jag är gladare än vanligt! Jag vet inte varför, men måste man veta? Kan man inte bara få vara sådär superglad utan anledning? Jag är iallafall det! :D Sitter just nu i vardagsrummet och äter två smaskiga mackor, en kopp blåbärssoppa och ett glas med iste med persikosmak samtidigt som jag tittar på vakna med the voice :) Eller nu slutade det, haha! Anyway, om en halvtimme ska jag ta bussen in till skolan för att ha en lektion i svenska, sen ska jag nog försöka sola lite också och efter det åker jag hem igen antar jag :) Och ikväll är det Greys Anatomy, WOHOOO! :D Verkligen älskar det programmet! Äsch, nu kan jag inte sitta här längre! Ha en bra dag allihopa! :D

Min dag i listor

Såååådäääärdåååå! Nu har jag tid för bloggen, haha. Händer massa galna saker hemma hos familjen Flensburg just nu. Och jag känner mig stressad. Men är samtidigt på topphumör, känns superbra! :D Kan dra lite kort vad som har hänt i dag, vad som händer just nu och vad som kommer hända resten av dagen. Men det får bli i listor. Jag älskar att göra listor, har jag märkt (HAHA, töntstämpel i pannan på mig), men who cares? :D

Detta har hänt today:
  • 07.00 - Upp och hoppa!
  • 09.00 - 15.30 - Coop Forum
  • 15.30 - 16.30 - Irrade runt med mamma och Karl på Flygfyren, haha.
  • 17.15 - Jesper ringde, hihi :rolleyes:
  • Och sen nångång vid 17.30 blev det soppa, MUMS. Sen mitt i allt knackade Tom på dörren (rörmokaren) för att byta ett element i vardagsrummet.
  • Jag och Karl har busat och lekt galna, dansat, sjungit, skrattat och mobbat lite folk på msn, moahaha.

Just nu händer det här:
  • Elementet byts ut och det dånar i hela huset, haha
  • Skogsturken visades för mamma för några minuter sedan, hon hade ALDRIG sett den och dessutom ALDRIG varit inne på youtube.. Hahahahaha!
  • Jonas (Karls kompis pappa, haha) kom hit med en BAMSEtraktor/grävmaskin typ och flyttade på våran stora stentrappa framför ytterdörren en halvmeter, så just nu får man akta sig när man ska in & ut i huset, haha :D
  • Jag sitter uppe vid tvn och väntar på att klockan ska bli åtta, vilket leder mig till den sista listan. (Haha det här känns skitnördigt)

Snart kommer det här hända:
  • 19.50 - Springa ner och fixa te och någon frukt
  • KLOCKAN ÅTTA BÖRJAR MIN KÄRA TVKVÄLL! :D
  • 20.00 - Ugly Betty
  • 21.00 - Desperate Housewives
  • 21.55 - Cougar Town
  • 22.25 - Christine
  • Sen när klockan är elva så hoppar jag in i duschen eftersom jag inte hann med det nu innan (vattnet är avstängt nu när dom byter elementet, suck), så då struntar jag i CSI NY den här tisdagen, det är ju trots allt inte det viktigaste programmet för mig, utan det är dom där tre första :D

Nu ska jag gå ner och leta efter något smarrigt som jag kan smaska på under de här tre timmarna, haha! Te och frukt ska fixas nu, sen mellan Betty och DH ska jag fixa blåbärssoppa, har jag planerat haha :D Aja, nu ska jag ner och rota i skåp och lådor, och det här blir nog dagens enda inlägg surprisesurprise! Nås på mobilen resten av kvällen gott folk, för er som har mitt söta nummer, haha! Hörs imorgon! Fred ut.


Jag saknar min Jesper jobbigt mycket..

GRATTIS LILLEBROR!

Idag fyller min kära lillebror år, 17 feta vårar! Tyvärr kan vi inte fira honom då han pluggar och bor uppe i härjedalen. Men nästa helg kommer han hem, då jävlar! GRATTIS PLUTTEN! :D


Turkland sum'10

Efter många timmars letande efter resor så är det äntligen klart! Den 14-28 augusti kommer vi vara i Turkiet. På ett jättefint hotell och dessutom All Inclusive, kan det bli mycket bättre? Bara hoppas att alla kan följa med nu också :) Nu är min hund galet uttråkad så ska ut och busa lite med honom, ciao!


Morning sunshine!

Godmorgon gott folk! Det är måndag och solen skiner, vilket antagligen är det enda positiva med dagen. Haha! Sitter just nu och tittar på tv med en kopp blåbärssoppa i handen och två mackor som slank ner i magen för nån minut sedan. Om 20 minuter går min buss, bläääääh. Satt hela kvällen igår och letade resor med mamma. Japp, nu är det på g! I augusti åker vi bort i två veckor, men vart vi hamnar är fortfarande ett mysterium, haha! :D Jag kommer få vända på arlanda, haha. Ska ju till grekland en vecka med massa folk den 21 juli och när vi kommer hem så är det bara 2-3 dagar kvar tills det är augusti. Jävlar vilken bränna man kommer ha, WOHOO!

Ellleeeeeeer... Mamma ringde nyss och sa att det inte kommer bli i början av augusti, utan runt den 14e.. Då hinner jag vara hemma lite i mellan och vila, haha! :D Ååååh min sommar kommer bli bäst! Bara hoppas att älsklingen kan hänga med :)

Taggad till tusen!

Jag är så galet taggad. Taggad på.. Massa saker! Sommaren framförallt, snart är den här! Och fort går det! Nu på tisdag är det exakt 5 veckor kvar tills mitt sommarlov börjar. Fem veckor, det är ju ingenting! Nästan lite läskigt.. Haha. Och om ungefär 4 veckor drar mormor ner till västkusten. Dvs hennes lägenhet inne i stan kommer stå tom, vilket betyder att lilla jag som just nu bor mitt ute i ingenstans kommer flytta in där. Haha det har JAG bestämt och så kommer det bli! Fy vad skönt och ha gångavstånd till allt istället för att planera in flera dagar i förväg om man ska in till stan och kolla på kläder. När det gäller det så suger landet gaaanska hårt! Menmen, efter gymnasiet flyttar jag. Min första lön ska gå åt till hyran, haha. Bort från landet och snabbt in till stan, så fort det bara går! Desperat? EN ANING! Känns som att mitt liv kommer bli tusen gånger lättare när jag bor i stan, faktiskt.. Nu ska jag leta efter nya fräscha låtar med drag i, kom gärna med förslag! :D


Dagens låt

Miss Li - Oh Boy


I do (but I don't)

Har precis tittat på en film. En tjejfilm. En riktig Malinfilm. "I do (but I don't)" heter den. Gick på femman nu i idag mellan 14.05 - 15.45. Verkligen superbraaaa! Grät ett antal antal gånger, men heter man Malin Flensburg så är det inte ett dugg konstigt, haha! :) Är sämst på att förklara så slänger in det som står på tv.nu.



Oh happy day!

Solen skiner och lilla jag är på världens bästa humör! Vaknade upp och det första jag gjorde var att kika på mobilen. Hade fått ett långt underbart gulligt sms från min underbart gulliga pojkvän! Alltså ååh vad jag älskar honom! Tack vare honom är mitt humör på topp idag, hihi :)

Idag har jag hunnit äta frukost, eller.. det blev väl snarare lunch. Hemmagjord smaskig potatissallad med kyckling och sås, haha vilken frukost va :D Sedan smaskade jag i mig en grape och ett glas juice också. Hunnit sola lite har jag också gjort, men det blåste lite kallt då&då så jag och Karl sprang oss varma och spelade fotboll istället. Och nu sitter jag här i vardagsrummet, äter godis och spelar något skateboardspel på xbox med Karl. Haha kan det bli bättre? :D Har ingen ångest inför imorgon, men den kommer väl framåt kvällen..

You make my heart go tingalingaling!


Min lilla chipspojke, hihi  :rolleyes:



2Face Idibia - African Queen
(Låten börjar efter 13 sekunder, haha)

Rock this party

Sitter i Karls rum tillsammans med honom. Jag i hans säng med datorn i knät och han vid sitt skrivbord med sin dator och dunkar musik. Mamma kom precis in och berättade att dom hade vunnit på travet. 5100 spänn! Inte dååååligt ju, när man har satsat 300. Så nu ska det firas lite smått, haha! Magen kurrar och det luktar mat i hela huset. Vill ha mat nuuuuu! :O

Maj maj måne jag kan lura dig till skåne

Valborg igår. Blev inget firande av det speciellt, haha :) Dagen började i skolan med prov, som jag för övrigt fick alla rätt på (STOLT). Sedan slutade jag vid lunch och träffade då min lilla älskling i stan. Där trallade vi runt en stund, han köpte ett par skitsnygga gråa chinos och jag en jeansjacka. När vi kom hem märkte jag att det saknades en knapp, suck. Så ska in och byta eller be om en ny knapp nästa vecka :) Sedan satte vi oss på Bellmans Café och fikade ute i det fina vädret, supermysigt! Sedan bar det hem till moi. Kvällen var mysig och lugn med god mat osv, haha. Kändes lite vuxet, meeenmen! Cinderella Man tittade vi på också, och jag grät. Jag grät och grät och grät. Alltsååå ååh vad jag älskar den filmen! Anyway, älsklingen åkte hem idag vid ett-tiden och istället kom mormor & farmor hit.. Saknar honom redan :(

Men nu ska vi fika, ligger tydligen en Magnum Gold i frysen och väntar på att bli uppäten av mig, hihi! Lutar mot en hemmakväll för mig så ett antal inlägg lär det bli, sååååå seee yaaa!

RSS 2.0