Povel Ramel, Paul McCartney & Jag

Trött.
Ska sova.
Skräckslagen.
Saknar älsklingen.
Vill bara ha imorgon nununu.
Skriver om alla sjuka händelser 2morrow.
Fred ut.

Fredagsmys

Nyduschad. Eller ny och ny, var väl en timme sedan. Men blev nyss klar iallafall. Smörjt in mig, fönat håret, sminkat mig, klätt på mig och målat naglarna ännu en gång. Om ett tag är min älskling påväg hit. Wiie! Har hunnit med en massa saker idag. Tagit in en massa ved, dammsugit och städat ordentligt i iprincip hela huset. Gjort snyggt här & där liksom. Självklart kommer pappa och sprider ut alla sina papper överallt men då är jag där på två röda sekunder och gör fint igen, moahaha.

Gjorde om bloggen igen. Bakgrunden är ny. Känns mer glad och vårig än den förra som var mörk och dyster. Haha, har man tråkigt så har man, en anledning till att jag ens skaffade blogg från början. Nej nu ska jag fortsätta göra fint här hemma tills alla kommer. Blir nog inte så mycket bloggande i helgen, som vanligt. Och kan inte lova att jag uppdaterar bloggen så mycket under lovet heller, men vi får se. Om inte - ha ett superbra sportlov!

Var nöjd med allt som livet ger

Har precis målat naglarna. Eller det var iförsig en halvtimme sedan ungefär, men ändå. Kände att mina naglar har fått vila länge nog från nagellack, så det fick bli en liten ändring på det. Ljusrosa är dom nu, gulligull! Och inte alls påtal om nagellack så vill jag se djungelboken! UNDERBAR FILM! Håller på att ladda ner den nu så den ska ses i helgen, vare sig jesper vill eller inte. Hihi! Baloo, som min lilla vovve är döpt efter, måste ju vara världens skönaste! Slänger in ett klipp på honom som ni inte får ignorera! 100% BARNDOMSMINNEN, eller vad säger ni?



THINK BIG

Har ruttnat galet på hur min blogg ser ut, eller aa, såg ut. Så fick mig ett litet ryck och gjorde en ny header. Tyckte den förra var så liten och tråkig såååå.. Det fick bli en baotastor den här gången. Lite för stor? Jag bryr mig inte. Men hur länge den får vara kvar vet jag inte, haha. Känns lite extremt men just nu gillar vi det har jag bestämt! Nu ska jag fortsätta att dunka hög musik och bara vara superglad. OCH längta till imorgon då min lilla baby kommer hit och pussas & kramas!

Hej hej hemskt mycket hej

Mina Maltesers är slut. Buhu. Riktiga teasers alltså, haha! Sitter på golvet just nu i mitt nystädade rum. Behövdes verkligen grovstädas och jag fick mig ett litet ryck nu innan pannkaksmiddagen. SKÖNT! Färgade som sagt håret idag. Är helt DÖD i hårbotten eftersom hon tydligen var tvungen att slita och dra i håret av en helt jätteointressant anledning som ingen kommer fatta om jag börjar berätta, så det skiter vi i. Håret blev iallafall bra. Ljusare - som jag ville ha det. Det mesta av det guldrödbrunaktiga borta - som jag ville ha det. Och fick dessutom med mig en flaska silvershampoo hem som jag ska köra stenhårt med nu framöver. Förhoppningsvis blir det helt superduperperfekt innan sommaren, wohoo! Påtal om sommaren så måste jag börja sola. Ska nog ta mig en liten solning nästa vecka. Dra med mig någon som också vill sola också, alltid roligare att INTE vara ensam. Vet att både Karro och Daniela vill sola, kanske blir två solningar för mig. Men det säger vi ju inte nej till. Plånboken kanske, men inte jag! ÅÅÅÅÅH GE MIG SOMMAR!



Vädret igår var ju helt underbart. Klarblå himmel och sol som värmde.
Hade snön och kylan varit borta hade det varit oslagbart, men icke sa nicke..

MOT FRISSAN

Ledig idag, som sagt. Lilla jag har ju faktiskt loooooov! Wohoo! Så idagen bär det av till Hår & Hud Källan i Norrtälje för att färga håret. Äntligen, den här gången ska det bli som jag vill ha det. Hoppas jag. Orkar inte lägga ner 1500:- ÄNNU en gång efter det här för att få det bra nu när jag verkligen måste spara alla pengar. Aja, vi får helt enkelt se hur det blir. MOT FRISSAN! Bjuder på två av typ 70 bilder jag tog igår, jag & min min bara min underbart söta Baloo!




SPORTLOOOOOOV!

Mitt lov har börjat. Ingen skola varken idag, imorgon eller på fredag. Har man det bra eller har man det bra? Haha!

Igår var det UF mässan och Hamlet som gällde. Mässan var väl sådär, blev liten besviken. Trodde att själva grejen var att dom skulle ha hittat på en egen produkt och inte, som dom flesta hade, en produkt som redan fanns typ överallt. Menmen, jag ska ju själv stå där nästa år så det var väl bra att få se hur det hela gick till. Efter mässan lallade trötta Malin och tröta Karro runt i stan och fikade, hämtade ut Karros glasögon (bild finns på hennes blogg här), sedan köpte hon också ett halsband på Designtorget som hon har gått runt och typ letat efter, ett ugglehalsband, jättegulligt. Jag köpte också en grej till mobilen och ett par solbrillor, helt ointressant men ändå, och efter deeeeet sååååå bleeeev deeeeet.. *trumvirvel* .... DONKEN! såklart, haha. Där satt vi ett tag och flummade med sugrören som vi alltid gör. Sen var det dags för teater. Hamlet. Fattade faktiskt ingenting och även fast man satt och höll på att somna flera gånger så satt man faktiskt och skrattade till och från. Kom hem runt halv tolv och då slängde jag mig i sängen direkt. Mina ben och fötter var döda. ÄR fortfarande döda!

Ska åka in till stan om ca 1½ timme för att sitta barnvakt. Moneymoneymoney. Och nu har jag precis varit ute och lekt med vovven i snön. NU KURRAR MAGEN, LUUUNCHTAJM!

 

GE MIG SOMMAR OCH SOL NUUUUU!

Mössantrött

Trött. Seg. Död. Sov mitt på dagen mellan ungefär elva och fyra. Vaknade väl 2-3 gånger av sms, men annars sov jag hela tiden. Det är ju sjukt. Har ALDRIG nånsin hänt förut att jag har kunnat sova mitt på ljusa dagen. Är det något fel på mig? 18årskrisen som smyger sig på? Börjar jag bli gammal och beroende av flera tupplurar per dag? Fyfan. Ja ryggen börjar ju iallafall säga ifrån så gammal börjar jag nog trots allt bli. Bläh. Eller bläh och bläh, det är väl skönt. Men skulle vilja klicka på paus när man har kommit igång med livet liksom, med jobb och egen lägenhet och allt det där. Eller egen lägehet blir det ju inte. Egen lägenhet tillsammans med älsklingen, wiie! I Solna, såklart. Vart annars? Haha. Har man en superdupermegaaikare till pojkvän så finns det inget annat alternativ. Innan veckan är slut så står jag faktiskt i två köer till hyreslägenheter eller vad det heter. I Solna. Wohooooooo, vill spola fram 1½ ååååååår... Går nog och lägger mig igen, tiden går ju råfort när man sover!

in och ut, ut och in

Mer än 20 minusgrader ute. DET ÄR JU HELT SJUKT! Det var inte speciellt kul att stå ute i en halvtimme i det heller för att vänta på en buss som aldrig kom. Gick ut för en liten stund sedan igen för att försöka komma med en annan buss. Stog ute i 20 minuter men den kom aldrig heller. SL borde uppdatera sin sida, det står ju att bussarna utanför mig ska gå. Jag fattar inte, suck. Börjar dessutom känna att en liten äcklig huvudvärk börjar smyga sig på, det var väl bara det som fattades.. Kul.

Vad skulle vi egentligen göra utan SL?

Fytusan vad man är beroende av SL. Såfort något inte funkar som det ska blir folk helt galna. Och nu när det detssutom är värre än någonsin.. Folk går förmodligen in i väggen där hemma i stugorna! Krismöte på SL idag inför morgondagen, bara det är ju galet. Att vädret, som iförsig är själva orsaken, är som det är gör det ju inte ett dugg bättre - för vem fan blir på bra humör av en snöstorm? Jag slår vad om att minst 75% av Sveriges befolkning har gått in i någon slags depression nu. Jag är en av dom. Vill ha sommar mer än någonsin nu alltså, har nog aldrig längtat så mycket efter sol och värme som jag gör nu. Nej, vi får väl se om man är helt och hållet insnöad imorgon bitti eller om man klarar av att gå några steg utanför dörren..


Shaggy & Friends - Save A Life

Hakuna Matata

Man kan ju inte låta bli att bara äääälska Timon och Pumba! Så enormt söta, ska nog ta mig en titt på filmen innan jag stänger ögonen för dagen. Yepyep, så får det bli! Malin ♥ Disneyfilmer


Snö snö snö och ännu mera snö!

Har en känsla av att det här kommer bli ett långt inlägg.. Vi får se hur det blir, haha!

Helgen har som vanligt varit helt underbar eftersom den har spenderats med min lilla Jesper. Den började iförsig lite segt med dåligt väder. SKITdåligt väder rent utsagt. I fredags morse tog det liksom över 2 timmar till skolan. Gick i 10 km/h på motorvägen och det var dessutom bara en fil som det gick att åka i. När jag närmade mig stan så stog vi stilla hur länge som helst, rörde oss några meter, stog stilla i en evighet igen och sådär höll det på. Mest irriterad blev jag när vi kom till Danderyd där jag skulle av och så blir det stop i rondellen bara 100 meter innan jag ska av och då stannar allt. Där stog vi och resten av alla stressade människor som hade bråttom in till jobbet. Att busschaffisen kunde släppa av oss som skulle av där var inget alternativ, även om det säkert skulle bli ännu mer kaos då så hade jag inte bangat på att kliva av och gå dom sista meterna. Menmen, 20-30 minuter senare börjar det rulla igen och jag kliver till slut av och rullar ner till tunnelbanan. Då ska såklart den vara försenad, gå i snigelfart och vara proppfull med folk. När jag väl kommer till Mariatorget, träffar Karro och till slut kommer till skolan så är det bara hon&jag där och då var vi dessutom försenade säkert 40-50 minuter.

Efter skolan, som i fredags kändes helt onödig eftersom vi egentligen inte gjorde något vettigt, så åkte jag & Karro som vanligt in till stan och kollade efter ett par skor till henne. Sedan efter ett tag träffade jag älsklingen och vi åkte hem till mig. Var ensamma hemma på kvällen där till ungefär halv tolv då mamsen & papsen kom hem och väckte oss, haha! Då hade vi säkert sovit i 1-2 timmar. Tröttmössestämplar i pannan på oss! I lördags iallafall så var vi duktiga och var ute och lekte i snön. Man kände sig nästan som 4 igen när man skuttade runt i all j*vla snö! Grävde ner plutten under snön, lekte med vovven, kastade sig i snön och min lilla knäppis till pojkvän fick för sig att bli en apa för några minuter och börja klättra upp i ett träd, haha. Sedan gjorde papsen varm choklad till oss som vi drack ute på altanen. Riktigt mysigt!

Resten av helgen har vi bara slappat, kollat OS, Melodifestivalen, Let's Dance och andra onödiga program, pussats & kramats såklart och myst en massa.. Smaskat i oss en massa god mat, godis, chips, kladdkaka och andra onyttigheter också. Haha värsta tjockisparet alltså!

Hjälp vad långt det här blev. Aja, kan ju avlsuta med att vädret SUUUUUUUGER BAAAAJS! När fan ska det här ta slut? Kommer ju bara mer och mer. En halvmeter snö i halvtimmen? Typ. Nästan. Får se om bussarna ens går imorgon eller om det blir till att stanna hemma. Hur som helst så är det bara några få dagar kvar till sportlovet. Praktik på Coop imorgon (om bussarna går), ledig på tisdag men ska på UFmässan nångång på dagen och sedan se Hamlet på kvällen med skolan. Sovmorgon på onsdag, bara en lektion efter lunch och sen barnvakt på kvällen. Sen jävlar är det lov för jag är ledig både på torsdag OCH fredag! WOHOOOO! Kommer bli galet skönt!

Nej nuuuuu orkar jag inte skriva mer. Tvivlar på att någon orkar läsa ända ner hit menmen, nu har jag iallafall skrivit av mig. Saknar redan min älskling..


Storlien - Snart är man där igen, vecka 12 då jävlar!

Detta måste ses

Blir helt tårögd när jag ser den här. Originalet med Michael Jackson också. Galet bra låt och kul att se så många artister samlade. Vill också hjälpa till på alla möjliga sätt. När jag blir stor och rik ska jag tamigtusan skänka pengar hit&dit och inte vara en liten snåljåp. Finns som ni alla vet folk som behöver pengarna mycket mer än vi som redan har mat på bordet och tak över huvudet...


Sommartider

Nyduschad. Ren & fräsch. Skönt. Älskar känslan att vara nyduschad. Älskar att duscha överhuvudtaget. Påtal om absolut ingenting så kom jag nyss att tänka på att man nästan har glömt bort hur det känns med sol & värme. Den här helt brutala vintern med tjock & fet snö i flera månader har ju plogat bort det ur minnet. Och att den dessutom vägrar att ta slut! Kan det inte bli våååår typ nunuNU! Vill kunna gå ut i bara fötter och ett par shorts&linne och ligga och sola på altanen med en smaskig kall dryck i handen och härlig sommarmusik i öronen..

Gyllene Tider - Sommartider


Happyface på Luttan!

JAAAA! ÄNTLIIIIIGEN! Den andra mars börjar desperate husewives igen, WOHOO! Då lär ju ugly betty och greys anatomy också börja! SÅ JÄÄÄÄVLA BRAAAA! Som jag har väntat, har ju hållt på att bli galen. Men nu jävlar, wheeeeey!

Jag är ledig idag. Behövdes verkligen! Gick runt hela dagen igår och kände mig hänging, trodde jag hade feber, hade ont i huvudet och som grädden på moset så hade jag sjukt ont i nacken/ryggen vilket jag iförsig fortfarande har. Vill döda ryggen, fyfan. Jävla problem hela tiden bara. MÅSTE gå till en kiropraktor eller vad tusan det heter. Eller tvinga killen massera mig i helgen, moahaha. Nejdå, nu ska jag städa lite. Håller på att tvätta också så känner mig fetaduktig just nu. BAHBAH!

Det heter faktiskt negerboll!


Desperat behov av massage just nu..

Har ont i nacken och iprincip hela ryggen. Knutar som fortfarande känns och syns överfuckingallt. Kul jul. Får köra några timmar på spikmattan ikväll, haha. Vill utomlands. Nuuu. Där man kan få massage BILLIGT! Som när jag var i Vietnam för ungefär 2 år sen kanske. En timmes massage för en femma liksom, SJUKT FAN! Ångrar att jag inte låg på den där massagesängen mer än vad jag gjorde. Får tigga massage av mamsen ikväll, med tigerbalsam, mums. En annan jobbig sak, inte lika jobbig dock men ändååååå... min mage kurrar! Och mat lär det väl inte bli förns om en timme iallafall. Vågar jag slänga i mig en banan eller kan jag bli för mätt då? Min magsäck måste seriöst vara onormalt liten, kanske ska kolla upp det där, haha.


Placebo - Running Up That Hill

MALIN ♥ POTATIS

Upptäckte nyss att jag har hål i strumpan, på stortån. Haha verkar som att jag har det hela tiden nuförtiden, hade en strumpa i helgen som det också var hål i. På samma ställe. Jag som rensade bort alla trasiga strumpor för inte alls längesen. Och nej, jag har inte äckligt långa tånaglar som nöter sönder dom haha! Vafan snackar jag om strumpor för? PuckoMalin. IALLAFALL, fick sluta tidigare idag för att jag är bäst helt enkelt. Faktiskt.  Kom hem strax innan ett till ett tomt hus som en timme senare blev lite lite fullare för då kom papsen och vovven hem och som det ser ut just nu så saknas det bara en person för att huset ska bli så fullt det kan bli en vanlig vardag. Minibrorsan kom nyss hem och nu är det såklart bara mamsen som saknas. AAAAAAJAAAAAA, bokade färgtid hos frissan när jag ändå var inne i Norrtälje, så man slipper lyfta på luren för då blir det fan aldrig av. Så nu iallafall ska håret bli ljusare nästa torsdag 11.45. WOHOO. Blir en liten sovmorgon på sin lediga dag då trots allt. Hade räknat med att komma dit tidigt på morgonen eftersom det oftast är då dom har lediga tider, men det slapp jag. Skönt. Ca 4 timmar hos frissan för att få sitt hår som man vill ha det säger man ju inte nej till, även fast det är jag som betalar, haha.



Timbaland ft Katy Perry - If We Ever Meet Again

Bad boys

Uppe i ottan, fortfarande galet trött och bussen går om 5 minuter, MOOOOOOT COOOOOOOP! vill bara krypa ner i den varma sängen igen..

 


Where there is love there is life. Without love there is no life.


Var några dagar sedan jag skrev. Blir så när det är helg - noll lust, ork eller vilja att skriva. Men nu är helgen över och en ny vecka är påbörjad. En vecka närmare våren. En vecka närmare studenten. En vecka närmare döden. Haha! Helgen har varit underbar, var hos älsklingen hela tiden. Han fyllde ju år i fredags, dagen efter mig (PLUUUUUTTT) , så hans släkt kom och satte liv i luckan. Kul att få träffa dom och vi hade det galet roligt! Roligare än min släkt.. Men det är väl som man säger, släkten är värst. När vi "firade" mig blev det ju kärringfika liksom, höll ju på att somna. AAAAANYWAY. I lördags sov vi iprincip bort hela dagen, var helt sega, iallafall jag haha. Sen på kvällen då iallafall så åt vi ute med älsklingens föräldrar på en finfin resturang. Mysigt och smaskens! Sen var det ju alla hjärtans dag igår. "Firades" väl inte precis, men vem gör det? Blev ju såklart mys med jesper fram till fyra nångång, sen kom mamsen&papsen och fiskade upp mig, slapp åka kommunalt hem, ganska skönt. Nu orkar jag fan inte skriva nåmer, pallar inte. Är för trött. Seg. Har gått och jäspat hela jävla dagen. Ursäkta mitt språk, brukar faktiskt inte svära. FAKTISKT. Nu ska jag ta och mixa ihop lite fruktsallad och slänga mig ner i soffan under en gosig filt, glutta på nån film och bomba jesper med sms, hihi.



VILL HA MITT HELVETES JÄVLA SKIT LEGG NUUUUUUUUUUUU!

ÄNTLIGEN 18 !


Idag är det min dag. Bara min dag. WOHOO! Har fått en massa pengar så nu är resan klar, bara lite fickpengar som saknas nu. Skönt! Att fylla 18, det ska väl kännas bra, kul och helt enkelt supertoppen? Det gör det inte. Visst, det är skönt att äntligen, äntligen bli 18 och allt det där. Men det är torsdag, jag är ensam hemma, finns inget smaskigt i kylen och värst av allt så kommer jag förmodligen inte få träffa jesper. Vill bara att den här dagen ska ta slut. Vill ha fredag. Vill träffa jesper. Nu.


Äh, vem vet. Den här dagen kanske blir KANONTOPPEN.. kanske.. kanske.. håller tummarna. HUR SOM HELST - GRATTIS PÅ MIG!



Lite halvscary bild. Snygga blodådror. Snygga läppar. ÖÖÖH
Haha, bjuder på den iallafall, sååå ENJOY!

Such great heights


Nu är det inte långt kvar. 30 minuter ungefär, SEN JÄVLAR ÄR JAG 18!

Give it to me baby like boom boom boom


LEEEEDIG IDAG! Hur skönt som helst att slippa gå upp när det fortfarande är mörkt ute. Vaknade iförsig i morse av ett sms. Från Daniela. Haha muppen hade "räknat fel" och grattade mig idag, sötnos. En dag för tidigt men vad spelar det för roll, hon kan ju skryta om att hon var först med att gratta mig. Hon och Per. Haha om det nu är något att skryta om. Tveksamt.

Tittade nyss på Greys. Repris iförsig men det där underbara programmet kan man inte se för mycket av. När börjar det på riktigt igen egentligen? Vill ju seeee meeeeraaaa nyyyyaaaa aaaavsniiiittt nuuuuuu!

Ska sitta barnvakt ikväll 16.30 till 21 ungefär. Måste åka hemifrån 13.40. UNDERBART ATT BO PÅ LANDET.... not. Men vad gör man inte för några extra hundralappar i veckan. Måste ju spara vartenda öre nu till resan OCH sen måste jag färga håret också. Börjar bli på tiden, slingorna har nästan försvunnit och börjar dessutom få utväxt. Sen ska ju det hela bli ljusare. Ska försöka boka någon tid till nästa torsdag kanske, då är jag ju ledig. Hm, får se hur det blir. Kanske får vänta till slutet av månaden då studiebidraget kommer. Har ju iförsig pengar nu som jag fått i present men.. aa.. Jag får se helt enkelt. Nu ska jag iallafall äta mango och sen sminkelinka mig litegranna och lägga alla problem åt sidan. Dom få problem jag har. Typ inga nu när jag tänker efter, haha.

JAG FYLLER ÅR IMORGON, ARTON FETA ÅR!


liiiiiite liiiiiite tiiiiiiill


Är sjukt trött idag OCKSÅ! Vad är det här, Coop dödar mig. Kom hem runt halv fem och kände att jag bara ville gå och lägga mig. Ångrar mig nu att jag inte gjorde det. Är ju ledig både imorgon och på torsdag så behöver ju iförsig inte oroa mig över att jag kommer vara helt död imorgon också. Men ändå, älskar att sova. Eller älskar mer att ligga i sängen, somna och vakna upp UTAN att vara tvungen att gå upp en viss tid. Älskar ju såklart mest att vakna upp bredvid älsklingen, men det gör man ju inte varje dag. Tyvärr. Sån tur har jag inte, än.

Har gått och blivit skyldig mr. gratäng en plusmeny på donken. Bara så ni vet. OCH påtal om det så har jag nästan, bara nästan, gått och blivit lite, bara lite, beroende av Chicken McNuggets. Enkelt och hur gott som helst, kan det bli bättre? OCH mina ögonlock är dom tyngsta som finns just nu, blir nog ett tidigt kryp ner under täcket ändå. Skönt att gå och lägga sig när man är galet trött. Faktiskt. MEN håller mig nog vaken liiiiite liiiiiite tiiiiill ändå. Bara för att.

Fred ut.


TJOCKISPANDA


Det gick hur bra som helst på Coop idag! Iallafall om man jämför med hur det var på Coop i Bergshamra. Men där var det ju inte ett dugg bra så inte så konstigt att jag trivs kanonbra i Norrtälje! Sen att det bara är 10 minuter hemifrån är ju bara ett enormt stort plus i mitten. Är dock galet trött, blir till att krypa ner tidigt under täcket ikväll. TSSS, kommer ju aldrig hända...... orkarinteskrivamernubajbaj!



Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good Girls Go Bad

Butterflies


"When you started to talk with me that night I knewed that it was something special with you. Your voice, your laugh, your smile, your eyes the feeling in my body, was like butterflies. I have been thinking about you every day since that night, When we looked on the stars that shined so bright Then I knewed that I was in love with you And i hoped so much that you loved me to. And when we kissed eachother for the first time I had the feeling that you should be mine. I was the happiest girl in the world that night It was very dark, but around you it was a light. The light who shined up on you, to show me that only you, only you, was that special boy that I should love!"


Good Girls Go Bad


Helgen har gått fort. FÖR fort. Speciellt nu när jag inte är ledig på måndag och tisdag. Då blir det hard work, work! Ska tamigtusan visa folket på Coop vad jag går för, komma i tid och vara superduperduktig! Är ledig både onsdag och torsdag så det är bara att köra järnet nu i början av veckan, har ju dagarna i mitten där att vila upp mig på inför helgen. Helgen då älsklingen ska firas. Mig firade vi igår, även om det är på torsdag jag egentligen går och blir vuxen. Fick finfina smycken och en massa pengar som slank ner i sparbössan på en gång! Eller.. Jag har inte vågat lägga i dom än men snart så, haha. MesMalin. Vill ha fredag nuuu! Och se älsklingens reaktion när han får min present, hihi. SKITNERVÖS om jag ska vara ärlig, shit..


VÅÅÅÅRKÄNSLOR


Sitter på turismlektionen med Karro. Suger bajs. Vi fattar ingenting så lär väl inte få så mycket gjort. Buuuuuuuusigt värre! Får solen i ögonen. Härligt men jobbigt. Ser ju inte ett skit vafan, haha. Slutar om en timme iallafall, eller aa det är lunch då. Slutar halv två för dagen men sista lektion är chill så brukar få sluta tidigare. Får se hur det blir. Ska iallafall träffa Daniela efter plugget. Hon slutar tidigt FÖR EN GÅNGS SKULL, WHEEY! Sen när älsklingen har slutat vid fyra typ ska jag träffa honom, wiie! Vill spola fram tiden............... Solen värmer mig i nacken, myspys! HUNDRA PROCENT VÅÅÅRKÄNSLOR!


In my head, I see you all over me


Imorgon blir det fredagsmys! Wohoo, det gillar vi. Eller nåt. Fredagen/helgen ska iallafall spenderas hemma hos mig tillsammans med min lilla jesper. Familjen är såklart också hemma och Axel kommer hem och säger hej över helgen. Häftigt värre. Får se om den lilla skiten har gått och fått någon läskig dialekt än, haha. Anledningen till att han kommer hem såhär helt random en helg är för att fira lilla mig. Söttsöttsött! Vill ha imorgon nuuuu. Vill träffa jesper nuuuu. Nuuu. Nuuu. NUUUU! Ska nog ta och skutta ner under täcket snart så det blir imorgon mycket fortare! Ja, det låter som en bra idé.. TUMMEN UPP FÖR DET!


Hands up, we can go a little longer


Och juste! Glamourama! Det som ska börja gå typ den 8e februari på trean. HAHAHAH jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser reklamen. Shit i bananen va töntigt! Skjut mig. Lalalaa.


Tonight I'mma let you be the captain


Idag är det exakt en vecka kvar. En vecka kvar tills lilla jag går och blir 18 tjocka vintrar. En enda liten vecka! Känns inte som det iförsig, men ändå.

Haha påtal om ingenting så är jag fan sugen och se den där nya barnfilmen.. Prinsessan och grodan tror jag den heter. Verkar så himla sööööt! Vadå, det är väl inget fel med att en som fyller 18 om en vecka vill se barnfilmer? Eller? Kanske skulle varit tyst om det där......... öööhm... HEJ!

Jag är trött. Seg. Död. Har ont i huvet också dessutom. Jättekul. Inte. Cpblogginlägg.

Foxtrot Uniform Charlie Kilo


När fan ska det sluta snöa?! Blir galen. Tittar jag ut genom fönstret nu så är det vitt överallt, jävla snöstorm. Fryser bara genom att slänga ett öga ut genom fönstret. Okej att snön ligger kvar ett litet tag men att det ska hålla på att komma mer snö! Vafan är det liksom, den kommer ju aldrig försvinna nu! Gaaah va trött jag blir! Fram med solen NU tack!

Är ledig idag och skulle egentligen träffat Bella runt ett-två men det sket sig pga nånting, vet inte. Sitter just nu med två datorer runt mig. Känner mig som en fet nörd, haha! Msn, facebook och spotify på min data och The Sims 3 på lillebrorsans data........ Nördstämpel i pannan eller vadå? Nejmen funderar faktiskt på att snygga till hemmet lite så mamsen och papsen blir glada när dom kommer hem. Det måste ju städas till på lördag då en del av släkten kommer för att fira mig i förskott, wohoo! Sen tänkte jag baka chokladmuffins också. Det blev ju inte av häromdagen men nu jävlar har vi margarin hemma så nu ska det bakas så det ryker om det! Får se om lillebrorsan vill vara med och baka, men isåfall måste jag vänta till tre för då kommer han hem.. Hm, slänger iväg ett litet sms och frågar. GULLIGT VÄRRE!




Nattinatti !


Ska för en gångs skull försöka somna INNAN midnatt. Så nu skuttar jag ner under täcket och hoppas på det bästa att jag slumrar till nån gång inom kort. Sussa & dröm sött sötnosar, gonatt! ♥



Akcent - That's My Name (Original Mix)

Du får sitta längst fram i taxin


Gick jättebra på coop. Vet inte varför jag var så nervös. Brukar inte vara det. Knasigt. Snackade med chefen där lite om mig själv och vad jag kan och inte kan. Kom dit vid 10 som sagt och det hela gick på en kvart så det var skönt. Det var dock mindre skönt att första bästa buss hem gick 11.40.... WOHOOO, TUMMEN UPP FÖR LANDET! Samma busstidtabeller sedan typ 30 år sedan tillbaka. Toppen ju, eller? Nääääe inte riktigt. Men snart bor jag inte här längre. Förhoppningsvis har jag flyttat hemifrån om ungefär 1½ år när jag har gått ut gymnasiet. Håller tummarna stenhårt.

På tal om stenhårt.. Det är jordbävning i min mage. Är så sjukt hungrig. Och det blir inte bättre av att det luktar mumsig mat i hela huset och att det är lååååång tid tills maten är klar. Sen middag idag. Inte bra när man åt en sen frukost och inget mer på hela dagen förutom en banan. Funderar på att ta en till banan eller slänga ner en macka i magen sålänge för att dämpa hungern, men då finns risken att jag inte alls kommer vara hungrig när maten väl står på bordet. Det måste vara något fel på min magsäck...


Livet suger utan margarin..


Blev ingen bakning. Och jag som hade köpt ägg och allt. Fuck! Skulle plocka fram alla ingredienser och upptäckte att vi hade ALLT hemma förutom margarin. Knappt något vanligt smör heller för den delen så att riskera att baka något helcrazy med det gick ju också helt åt skogen. Vafaaan finns det att baka UTAN margarin?! Man behöver ju det i varenda jävla recept. Typ. Jag hittade iallafall inget utan det. Så jag gav upp. Fixade lite glass med banan istället och slängde ner det i halsen på några ynka minuter. Smaskens!

Jag och Bella har värsta planen för hur vi äntligen ska bli av med all snö. Vi ska bomba flygfältet med det. Snön alltså! På torsdag på torsdag på torsdag! Då smäller det! Moahaha..

Den här veckan kommer bli galen, eller aa.. lite kanske. Pengar kommer rulla in iallafall!

Måndag - Ledig, fixa legg.
Tisdag - Praktik på Coop Forum.
Onsdag - Skolan, sen barnvakt 16.30 - 21.30 ungefär.
Torsdag - Ledig, träffa Bella!
Fredag - Skolan, sen träffa älsklingen och dra hem till mig.
Lördag - Släkten kommer för att fira mig.
Söndag - Sooooooooooooooovaaaaa, eller nåt i den stilen.

TACK&HEJLEVERPASTEJ!

Baka baka liten kaka


Helt sjukt att det har gått och blivit februari redan. Det betyder att det bara är 10 dagar kvar tills lilla jag går och blir vuxen. Eller räknas som vuxen iallafall, haha! Helt sjukt faktiskt. Att även fast tiden har gått såååå seeeeegt så är det redan februari. Det är dessutom en liten minimånad som bara flyger förbi. Det gillar vi!

Mamma och pappa har ååååkt till Kista. Jag och minibrorsan är kvar hemma. Och både han och jag sitter just nu och superg33kar spel. HAHA! Men strax ska vi baka. Överraska päronen lite när dom kommer hem med en smaskig doft i hela huset och något sött dom kan trycka ner i magen. Det gäller bara att kalleponken och jag ska slita oss från datorn/tvn.. Kan ta ett tag, men vi har till 9 på oss. Dvs lite drygt 2 timmar, det klarar vi! MOOOOT KÖÖÖÖKET !


Jag och Karl för läääänge sen.

Coooooop Forum


Min mentor ringde för ungefär en timme sedan. Hennes första ord var "Nu är ledigheten över". Min första tanke var ÅHNEJ! Hade ju helt ställt in mig på att jag skulle vara ledig den här veckan också. Ska iförsig inte till Coopisch Forumisch förns imorgon och dessutom inte så tidigt heller. 10 ska jag vara där. Skönt också att det INTE är inne i stan, tar ju bara 10 minuter för mig att komma dit. Lite skillnad från när jag var i Bergshamra. Åkte hemifrån 1-1½ timme innan. Snacka om tidiga morgonar. Dessutom så låg praktiken på tors-fre då också. Fyfan för det alltså! Nu är det mån-tis, hur skönt som helst. Coop Forum i Norrtälje, here i come! Önska mig lycka till..




Jason Derulo - In My Head

RSS 2.0