KOS 21-28 JULI !

GODMORGON VÄRLDEN! Idag är jag glaaaaaad :D Vädret är toppen och fåglarna kvittrar! Jag har precis duschat och fixat mig. Ätit frukost har jag också gjort och nu är det bara tänderna som ska borstas innan jag är heeelt klar! Sedan bär det av till storstan för att träffa Karro, sedan blir det bio med min lilla älskling. Vi ska se Shreeek :D Hihi älskar shrek! Kommer bli asmysigt. Efter det får vi skjuts av mina kära föräldrar hem till mig och så soooover vi här och sedan imorgon eftermiddag typ så skjutsar mamsen hem oss till honom, så jag slipper åka kommunalt med min stora resväska (a) Jaaa, den blev stor. Och proppfull. Haha, trodde jag skulle vara duktig och inte packa så mycket, men det blev så tomt då så då tänkte jag att jag kunde passa på att fylla ut den med lite onödiga kläder som jag säkert inte kommer använda, eller så gör jag det, vem vet :D Haha använder jag dom så är det väl bara bra att jag inte mesade ur och lämnade det hemma :D

OCH PÅ ONSDAG DRAR VIIII TILL KOOOOOS! 17:30 lyfter planet från Sveriges mark och sedan är partypartyparty som gäller i en heeeel vecka! Och så ska jag såklart jobba på brännan så man inte kommer hem lika brun som jag är nu. HAHA, jaaa jag är faktiskt redan brun, enligt mig! Hur som helst så blir det här det sista inlägget innan Kos, så ni får ha det så bra här i svea rike och hålla det osäkert tills jag är hemma igen! ;) BYEBYE BABES!


4 dagar kvar!

Nu är jag hemma! ÄNTLIGEN! Efter 5-6 dagar på västkusten i samma hus som mormor blir man lite smått galen, men nu är jag på rätt spår att bli normal igen. Så normal en Malin Flensburg kan bli, haha! Vi hann iallafall med några dagar på stranden, käka fish&chips på londonbussen, fira Axel på restaurang Stranden, fira Christian, bråka med mormor, träffa en del av släkten, äta massa glass och såklart - jobba på brännan! Nu är det bara dagarna fram till onsdag som ska flyga förbi, för då blir det Kos med tuffingarna! Ska bli så jääääävla najs! Och nu orkar jag inte med bloggen längre, som ni kanske märkt.. Men det blir väl KANSKE något inlägg innan Kos, den som lever får se. HA DET GREAT!

I'm in love

Härliga sommar! Underbart med sol och värme! Mindre underbart att man blir helt seg, men den smällen får man ta. Gick upp vid 10tiden och har legat ute i solen sen dess fram till tre. Mer än så orkade jag inte, och dessutom så började himlen invaderas av en massa moln som förstörde allt. Så då passade jag på att rulla in. Strax därpå ringde Jesper mig. Den lilla bajsungen ska jobba några dagar nästa vecka också, så det blir inget falkenberg för honom. Buhu :( Supertrist, men vad ska man göra. Jag överlever nog ändå, det är ju inte så att jag ska flytta ner dit, utan vi blir nog bara kvar i fem dagar eller så, beroende på vädret. Men plutten kommer iallafall hit imorgon kväll, längtar tills jag får slänga mina armar runt honom! :rolleyes:


Min, bara min!

Rubrikhelvete

Hinner jag skriva ett inlägg på en halvtimme? Det borde jag väl göra? Haha.. Ja, det brukar ta ett tag för mig att skriva klart. Börjar skriva, sen mitt i allt kollar jag facebook, snackar med folk på msn, smsar, och en kvart senare kommer jag ihåg att jag skrev i bloggen. Och så håller det på sådär, haha. Men nu ska jag fokusera på skrivandet och inte låta mig störas av annat :)

Idag har jag varit i huvudstaden med Karrolutten. Planen var att jag skulle hitta en klänning och/eller en vit kjol. Hittade jag det? Nej. Det jag la ner pengar på var mat, inget annat. Haha, så blev det med det. Provade dock massa kläder, men antingen var det för stort, för litet, för långt, för konstigt.. Ja, som om det var ödet att jag inte skulle köpa något! Karro däremot köpte en jävla massa saker! Vi träffade på Daniel och Yamo också, i kungshallen. Vinkade som galningar men såg dom oss? Nej, haha blindstyren! Det slutade med att Karro ringde upp Daniel och då helt plötsligt gick det bra att se oss, så då blev det lite snicksnack med dom över en bit mat. Haha! Fick skjuts hem av papsen efter det, ganska skönt att slippa åka buss i en evighet.

Dagens middag blev en vaniljmilkshake och en äppelpaj från donken. Mmmmmmmm, nyttigt värre! Ska nog passa på att träna lite imorgon bara för det, haha. Bara för att det ska kännas liiiite bättre.. Typ, eller nåt.. Äsch, nu är det fotboll som gäller, och om en halvtimme, dvs klockan 21.00, ska jag se "Not another teen movie" på 6an, wheyhey!


FAVORITRINGEN, loooove it!

Shopping på G!

Tittut i rutan alla små nattugglor. Klockan har passerat ett och det är gaaaaanska svart ute. Har suttit och kollat efter kläder på nätet hela kvällen, fastnat för massor! Men får se vad som finns kvar nu när det är rea överallt. Ska till stan imorgon med Karro och shoppa lite smått. Har bestämt mig för att hitta en klänning och en vit kjol, sen är jag nöjd. Det ska följa med mig hem, om jag så måste strunta i lunchen och gå runt med en kurrande mage hela dagen, haha! Ja, jag har typ... 478:- tror jag det var.. Ja, nåt i den stilen. Får se hur det går imorgon. Med tanke på att vi ska in i VARJE klädaffär så lär man väl hitta något iallafall! :D Och fint väder ska det bli också, toppen ju! Nu är det dags för sängen, natti!


Jag hatar tandläkaren!

Jag har aldrig haft något emot tandläkaren. Förns idag. Fy, nu vill jag inte tillbaka! Var där och skulle ta bort tandsten, usch. Gjorde ont som in i helvete, och blödde som satan gjorde det också! Det värsta var att det fanns en liten spegel som jag kunde se allt som pågick i min stackars lilla mun. Gjorde ju det hela ännu värre! Var nära på att börja böla några gånger, haha, så ont gjorde det! Nej, så nu måste jag vara JÄTTENOGA med tandborstningen plus tandtråd flera gånger per dag typ. För sista augusti ska jag tillbaka och visa att jag har varit duktig. Kul. Haha, pinsamt om det har blivit värre.. Och i början av augusti ska jag dit för att laga hål också. Fy säger jag bara! Men nej, nu jävlar ska jag få fina tänder! Bättre sent än aldrig.

http://cherlindrea.se/wp-content/uploads/tand2.jpg


Sommartider hejhej!

Tisdag idag. Och molnen har attackerat himlen idag igen, suck. Men det kanske blir som igår, att det spricker upp runt tvåtiden och blir superfint väder! Vi får hoppas på det! :D Ska till tandläkaren idag också klockan två, men måste åka in vid ett, bussarna här ute går inte så ofta.. Men jag hade iallafall tänkt spana runt i alla klädaffärer efter en klänning, det får bli mitt tidsfördriv, haha. Sedan blir det till att åka hem och sola, om nu vädret tillåter. Men det börjar se bra ut, wheey! Jag ska bli neeeegeeeerrr! :D


Längtaaaar!

Nu är det reklam. Kollar på CSI NY. Ska nog gå och lägga mig efter det, kanske. Om jag är tillräckligt trött då, haha. Kikar på lite kläder på nätet right now också. Ska till stan med Karro på onsdag och fynda lite, haha. Har ju inte så mycket pengar jag kan bränna, men för det lilla jag har som jag kan spendera har jag tänkt köpa en klänning för. Känner inte för att gå runt i shorts eller så hela tiden när jag är utomlands, så en klänning skulle inte sitta helt fel. Påtal om utomlands så är det inte långt kvar nu. 2 och 5 veckor typ. Längtar mest till Turkiet faktiskt, om jag ska vara ärlig. Det är dessutom två hela veckor.. Alltsååå ååååh! Som jag sa till Karro för en stund sedan, jag vill bara gå och lägga mig och inte vakna upp förns jag ska åka iväg till alla ställen. Alla dagar därimellan som jag inte kommer ha något att göra på vill jag bara hoppa över.

Men den här veckan kommer förhoppningsvis gå fort, och sedan kommer allt rulla på.. tror jag. Slänger upp en gammal favoritgrej - en lista! :D Över resten av sommaren får det bli, så jag får lite koll på vad som ska göras!

Resten av sommaren:

  • 6 Juli - Tandläkaren 14:00, plugga
  • 7 Juli - Stan med Karro
  • 8 Juli - PLUGGA, allt ska vara klart!
  • 11 Juli - Åka ner till Falkenberg i några dagar.
  • 21 Juli - KOS!  1 vecka
  • Nångång mellan 29 till 5 Juli - Träffa Linn!
  • 3 Juli - Tandläkaren 08.35 (!)
  • 14 Augusti - TURKIET!  2 veckor
  • 30 Aug - Back to school

Ja, det är väl det, än så länge..


Bildbomben får beskriva min dag




Även fast ingen av bilderna är tagna idag..


Vart tog solen vägen?

Man kanske ska passa på att uppdatera bloggen lite, nu när jag inte har något att göra. Hade en underbar helg med älsklingen i superfint väder! Var dock inte lika underbart när han åkte hem igår kväll.. Menmen, det blev en mysig "familjekväll" då istället med härlig musik, kubb och sedan mys ute på altanen ända tills solen gick ner.

Idag hade jag hoppats på att vädret skulle vara lika bra som i helgen, men det är det ju inte direkt. Visst, det är ju varmt och så, men istället för en blå himmel utan moln så är det vitt överallt! Hoppas på att vädret bli bättre till imorgon så man kan få sola lite. Vill ju inte vara blekast på stranden när man ska utomlands. Bara två veckor kvar tills första resan blir av till grekland, galet vad tiden går fort! Och nu på söndag ska vi ner till falkenberg på västkusten och vara där i några dagar, är det inte strandväder då kommer jag flippa ur! För brun ska jag bli, eller.. Brunare! :D Men efter två veckor i turkiet sedan i augusti så behöver jag nog inte oroa mig över att vara blek, hihi! Nej, nu ska jag ut och dansa soldansen, haha.


Min underbart söta vovve!

HAPPYFACE

Idaaaaaag är det fredag gott folk! Och lilla jag ska få träffa min söta pojkvän, wiie! Men när vet jag inte, i eftermiddag/kväll nångång typ :) Innan det ska jag ha hunnit med dusch, smink, kläder, nagellack och lite annat smått&gott fixelitrix! Man vill ju vara fin för sin lilla pojkisvännis. Sedan måste jag dammsuga i rummet och byta lakan också, får inte glömmas bort!

Och juste, JAG ÄR JÄTTEGLAD! :D Vill ni veta varför? Klart ni vill! haha.. Som jag inte har nämnt i bloggen så har min dator gått i pension och är VÄLDIGT nära döden. Så har inte kunnat använda den normalt på lite drygt två veckor. Ganska surt.. Men igår fick pappa en ny dator, så gissa vem som fick ta över hans gamla? Joooo LILLA JAAAAAG! :D Så nu kan jag lyssna på musik utan att ha hörlurar i hela tiden, haha.. Uttaget på förra datorn var trasigt typ. Men iallafall så är jag helt överlycklig, för den här datorn är ju gaaaanska så mycket bättre än min gamla, och större! Bara batteriet som är dåligt, men ska få ett nytt så det fixar sig ju också :)

Nej, nu ska jag börja fixa mig lite smått! Ha en toppenhelg allihopa!


http://www.pdastore.hu/zone/images/NB_HP_COMPAQ_6820s_nagy.jpg


Min "nya" dator

Vad gör vi? Nu kör vi!

Sitter uppe. I vardagsrummet. Och tittar på tv. Sex and the city. Börjar bli lite seg, men inte trött. Somnade vid fyra igår och vaknade vid ett idag. En härlig början på att vända på dygnet helt och hållet, haha! Ska upp tidigt imorgon så måste fan gå och lägga mig snart. Ska försöka orka duscha en snabbis först, men sedan blir det sängen. Tror jag. Måste gå upp absolut senast 8.30 typ och känner inte alls för att vakna upp och vara hur trött som helst. Inte heller att försova mig och behöva stressa iväg. Nej, fan. Nu pratade magen också.

Det här får bli planen: Ut till köket. Äta banan. Vidare till badrummet. Snabbdusch. Tandborstning. Ner till källaren. Krypa ner under täcket. Sätta på alarm. Somna. Vad gör vi? Nu kör vi! :D


RSS 2.0