I'm so lucky, lucky!

Det här med bloggen är inte min grej just nu känner jag. Det blir ett inlägg lite då & då, men bara när jag känner för det. Det är ju trots allt sommarlov och jag har tusen saker att tänka på. Känns det som iallafall, haha! Bloggen är inte prio ett helt enkelt!

Sedan sist har det hänt mycket. Har helt och hållet vänt på dygnet vilket inte är så bra eftersom jag ska till tandläkaren vid 10 imorgon, meeeenmeeen! Helgen spenderades inne i stan med Karro. Gustav Adolfs torg förvandlades till ett enda stort dansgolv natten mellan lördag och söndag och så var Eric Prydz, Miike Snow och Basement Jaxx där och spelade, så där var vi såklart! Lite innan så träffade vi Jesper och några av hans polare så vi hängde med dom hela natten i princip, superskoj! Men när det väl var över så hade man en tom mage, torr hals, värkande rygg, döda fötter och en gnutta huvudvärk! MEN! Det var lätt värt det! :D Och jag fick ju faktiskt träffa min lilla pluttis ocksååå :rolleyes:

Sedan helgen har jag blivit en gnutta beroende av våran jacuzzi som pappa gick och köpte för några dagar sedan. SÅÅÅ GALET UNDERBART! Och jag längtar lite smått till vintern för att sitta i den då, haha! Ska ta ett dopp ikväll när det har blivit så mörkt som det kan bli en junikväll som denna :)

Kommentarer
Postat av: fia

om jag ska vara ärlig så kom han inte som han lovat.. blev gött besviken &arg.. men de är jmnt så, lovar&sen händer det inget..men förutom de så är de ganska stabilt mellan oss. han är osäker på va han egentligen vill med tanke på att vi bråkar mycket.. jisses, nu öppnade jag mig mycket emn jag tycker om att snacka om de så:) åh tack ska du ha! kände för en förändring!

2010-06-21 @ 21:28:36
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
Postat av: fia

du har rätt :)

förhoppningsvis försöker vi om ett tag igen, för de vore synd att sumpa hlea förhållandet hel&hållet. eller hur,, men är inte nöjd med min header! är du bra på att pilla med sånt?

2010-06-21 @ 22:14:48
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
Postat av: fia

tack, va snäll du är! vet du hur jag ska göra för att bilden ska sitta jämt med kanterna runt själva header? så de inte är vitt runt:)

2010-06-21 @ 23:17:26
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
Postat av: fia

åh attans, ;( ja,jag kände för att byta eftersom jag hade samma bild på mig själv på headern innann den förra..förresten, jag är med & tävlar i veckans blogg. skulle du vilja rösta på mig?:) http://yourwish.blogg.se/ sprid gärna vidare (a) skulle vara hur kul som helst att vinna!!

2010-06-21 @ 23:32:51
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/
Postat av: fia

va roligt att du addade mig på facebook :D

2010-06-21 @ 23:40:15
URL: http://adayofmylifee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser)

Din blogg:

Vad har söta du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0