Bara ben

Älskar att gå i shorts. Har ALDRIG gjort det förut. Förns nu. Anledningen till att jag inte haft det förr är för att jag har skämts för mina ben. Haft galna komplex över dom. Fråga mig inte varför, det har bara varit så. Men nu har jag lagt det bakom mig. Visst, jag är väl inte 100% bekväm i att gå med bara ben, men 98% iallafall. Från 0 till 98 från en sommar till en annan är fan bra. Det tycker iallafall jag :)Kommentarer
Postat av: L

Tack för hjälpen! :)

2010-06-03 @ 22:42:12
URL: http://lejlas.devote.se
Postat av: Frida

SV. Tack så mkt :)<3

Super söt headerbild! Håller faktiskt själva på att fixa med en nya bild. Därför är det toppen när man hamnar på nya bloggar att hämta inspiration ifrån :D

2010-06-04 @ 07:24:15
URL: http://friidaus.blogg.se/
Postat av: M I C A E L A

Det börja med att vi kommentera varandras bilder, sen adda han mig på msn, vi börja skriva, sen smsa, sen umgås, sen så var vi med varandra jätte ofta, och vi föll för varandra :)

2010-06-04 @ 07:27:02
URL: http://micaelalindgren.blogg.se/
Postat av: jacqueline

Det är ju helt suuuveränt du! För mig är det nästan tvärtom, har alltid älskat att gå i shorts men nu börjar jag känna mig lite obehaglig i det - mest för att jag inte tränar lika mycket längre ;P Så får skylla mig själv!Sv: Jaa, som tuur e ;) Jadu, det blev rätt så bra men hade velat ha det lite ljusare faktiskt så ska försöka boka en tid snart igen! Jaaa, jag tänkte lägga upp en bild snart :D Men måste be någon annan ta kort så det blir bra bilder, prövade nömligen själv igår och det gick inte så jätte bra.Oj, det blev långt :PPlaner för denna fredag då?

2010-06-04 @ 10:11:59
URL: http://jacquelineengelberg.blogg.se/
Postat av: En isprinsessa

Sv: Okej :). Jag vet inte du då?

2010-06-04 @ 11:53:02
URL: http://enisprinsessa.blogg.se/
Postat av: jacqueline

Jaa, det sitter väl mest i huvudet ;) Hehe, nee!uuh, det är så drygt när det blir sådär! Ja, så var det för mig förut - gick inte till frisörn på nästan ett år och håret hann ju bli lite förstört så nu försöker jag ha tålamod men vill ju blondt på engång inte behöva vänta mer än ett halvår för att få den färgen man vill ha (A) Haha, aa ska be han göra de ;)Hmm, jahaa va jobbigt! Men det finns inga bussar och sånt som går? Det hade inte varit helt fel med grönan just nu känner jag. Tror inte jag har varit där så många gånger jag heller, kanske tre bara? :P Liseberg däremot har jag varit på kanske 8 gånger, haha! (vilket ligger ännuu längre bort)Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, är väldigt seg så får se om jag orkar hitta på något överhuvudtaget (A).Hoppas du finner något du kan pyssla med :)

2010-06-04 @ 12:02:57
URL: http://jacquelineengelberg.blogg.se/
Postat av: trashy

följ mitt struliga och händelserika liv på bloggen, du kommer inte ångra dig när du väl börjat läsakärlek

2010-06-04 @ 12:41:35
URL: http://trashdiary.blogg.se/
Postat av: Anonym

Liseberg är utan tvekan sveriges bästa nöjesfält.

2010-06-05 @ 11:14:30
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser)

Din blogg:

Vad har söta du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0