WHOOA, I FEEL GOOD!


Underbart underbar helg med min lilla älskling! Massa myyys, brottning i snön, skratt&fnatt och såklart pusskalas. Galet glad att jag har hittat honom, eller han mig, eller hur det nu var, haha! Kul att varken han eller jag har koll på när vi blev tillsammans också, haha. Men det är ju inte världens viktigaste grej. Jag älskar honom och han gör mig till världens lyckligaste tjej, punkt slut!

Leeeeeeedig imorgon. Igen. Bara skola på onsdag och fredag den här veckan OCKSÅ. Blir säkert så nästa vecka också, skulle inte förvåna mig.. Tråkigt men ändå ganska skönt, kommer vara heeeeelt utvilad veckan både jag och älsklingen fyller 18! Påtal om det så är hans present äntligen klar, så skööönt att ha det gjort! Annars är jag alltid den som ska göra saker i sista sekunden och får panik och hela den biten.. Jobbigt, jobbigt. Aja, hoppas han blir glad bara. Annars får han smisk, haha!

Imorgon ska jag åka in till staden-som-bara-är-mysig-och-okej-på-sommaren och fixa legg. Haha jag vet, galet sent ute men vafan bättre sent än aldrig! Har liksom inte haft tid, inte varit i behov av att ha ett heller. Eller jo, vid några tillfällen såklart men det har varit sällan. Men nu blir det av. Skulle gjort det för ett halvår sedan. Stod med personbevis och foto i handen på Handelsbanken. Men då strulade det och allt var knas där så då var det bara att vända på klacken och lägga det där bakom sig, eller vad man ska säga. Nu kom jag ju på att det är gratis INNAN man är 18, dvs jag har ca 1½ vecka på mig. Haha så imorgon då jävlar. Fyfan. Jag och mamma har letat igenom hela tjocka huset efter fotot som jag tog då. Tog väl ett ganska bra tag men till slut så hade jag det i handen. Fyfan va fult! HAHA! Såg iförsig annorlunda ut då med svart hår och allt, men det får fanimig bli det kortet. VILL INTE ta ett nytt.

KIIIIIIISSSSSNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDIIIIIG !



Lil Wayne - Hot Revolver


Wet wet wet


Duscha måste vara en av de bästa sakerna som finns. Jag äääälskar att duscha! Stod i den nyss i en timme ungefär. För vissa är det hur länge som helst och för andra är det ingenting. För mig är det ingenting. Kan stå i en dusch i en evighet. Så skönt. Och dessutom försvinner tiden liksom, den bara svooschar förbi av någon konstig anledning. Det är ju inte speciellt jätteroligt att stå i duschen så varför det går så fort har jag ingen förklaring på.

Hur som helst så har jag precis fönat håret, smörjt in kroppen och krypit in i en stor t-shirt. Ligger i sängen med datorn framför mig, högtalarna någon decimeter från öronen och dunkar musik. Jag gillar't! Jag är nog dessutom inte ensam om att älska nyrakade ben. Mjukt och leeeent som en babyrumpa! Synd bara att dom inte kan vara så 4ever liksom.. När jag blir äldre och tjänar feta pengar ska jag vaxa allt som behöver vaxas tills håret till slut inte växer längre. Yepyep. Det ska jag lägga ner pengar på. Även fast det säkert är svindyrt så kanske det lönar sig i slutändan ändå. För tänk på alla jävla rakhyvlar man måste köpa och raklödder eller vafan det heter för tjejer. Bara det blir ju liksom nån hundring eller två i månaden. Säkert. Nej när jag blir stor ska jag bli stenrik och unna mig själv en massa saker. Det SKA man göra! Det tycker iallafall jag..


I'm gonna burn it down, down, down





Pink - Funhouse (Digital Dog Remix)

You suck and i want you dead


Är inte så sugen på att skriva just nu, men jag gör det ändå. Är sjukt trött. Även fast jag har sovit hur länge som helst. Galet. Skulle behöva några liter engidricka. Aja, blir väl till att gå och lägga sig tidigt ikväll så man är pigg och glad imorgon då man ska träffa älsklingen! Wiiie, hihi.

Har precis städat mitt rum. Det behövdes kan jag säga, haha! Kläder, tidningar, smink och massa annat skit som låg ööööverallt. Men nu är det iallafall rent och fräscht, det gillar vi! Påtal om absolut ingenting så ÄLSKAR jag den här videon, så gryyyymt söööt och man blir ju inte annat än på bra humör!


Keep breathing


Jag har fått en blåsa på tungan. Hatar blåsor. Onödiga. Gör ont. Gör ont. GÖR ONT! Men livet är ju inte vara rättvist hela tiden.. tyvärr. Och självklart ska det vara som minst rättvist nu. Snön vägrar försvinna. Det kommer dessutom mer, VAFAN ÄR DET HÄR? Blir deprimerad. Känns som att jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst. Vet inte varför, har inget att vara ledsen över. Allt är liksom toppen! Förutom snön då iförsig som jag blir galen på, men vad ska man göra? Nej juste.

Hade svenska idag. Såg en film hela lektionen. Korpen flyger. Har sett den flera gånger innan i grundskolan. När jag sa det till Bosse (läraren) sa han att jag inte hade behövt vara med på lektionen. KUL! Hade kunnat vara ledig idag också, men icke sa nicke! Lallade runt lite med Karro i stan efter det iallafall. I snöstormen. Jag kunde inte köpa ett skit pga att jag är pank, fortfarande. Men Karrolutten käkade iaf på donken och köpte en t-shirt. Hon är galen i t-shirtar, haha! OCH VET NI VAD?! VI SÅG EN NUNNA! Aldrig sett en irl förut, så jävla coolt! Kämpade sig fram i stormen helt ensam, såg lite gulligt ut. Skulle fan tagit kort, haha! Sen vid halv fyra någongång började vi rulla hemmåt... och jag kom inte hem förns vid halv sju. Tog tre timmar att komma hem. TRE JÄVLA TIMMAR! Helt otroligt! Brukar ta ungefär en timme bara. Men inte idag. Pga det jävla pissvädret. Kaos överfuckingllt! VILL UTOMLANDS NUUUU!



Saknar min lilla älskling.. ♥



Make me high


NY FAVOITLÅT!
Rihanna - Rude Boy


För övrigt så har jag galet ont i nacken/ryggen. Knutar överallt. Som känns och nästan syns. Bra? Knappast va. Ska börja använda min spikmatta regelbundet. Inte för att jag helt och hållet tror på att den funkar, men man ska aldrig säga aldrig. Dessutom så är det fanimig skönt! Får försöka köra ett par 15-20 minuter på den varje dag innan jag går och lägger mig, eller nåt i den stilen.


ÅÅÅÅH jag vill sola solarium och få en fräsch bränna.. NU! Bläh vad allt suger när man inte äger ett öre och har massa saker man måste betala och vill köpa och göra. Fyfasiken alltså! Sola solarium kan jag ju iförsig göra här hemma gratis, men det suger och är dessutom inte ett för hela kroppen. Då slänger jag hellre iväg några guldpengar och lägger mig i ett ordentligt och bra solarium istället. Asså ååååh, kan inte tiden bara spolas fram en vecka eller två då pengarna börjar rulla in igen, pallar inteeee.


Påtal om absolut ingenting så har jag tänkt på en sak. Är jag mammig på nåt sätt? Folk kallar mig för mamma. Inte med flit alltså utan dom råkar bara säga det när dom ska säga mitt namn. Flera kompisar gör det, killen gör det och tillochmed min egen mamma gör det! Börjar fan undra om det är något fel på mig.. Eller det kanske är dom det är fel på, hihi. Jag känner iförsig att jag är inne i en period då jag bara läääängtar tills jag får barn men liksom.. Folk ska väl inte råka kalla mig mamma för det? Nästa person som säger det är det synd om! HAHA nejdå, nu ska vi inte vara sådana..


Spikmattan var det ja, ska försöka att inte glömma bort det. Lägger mig på den nu, BAJBAJBAJBAJ!

 


Allstå jag dööööör va söt!


Men jag tycker nästan lite synd om honom,
verkar som om han bara vill försvinna därifrån stackarn..

 


Tripp Trapp Trull




Syskonen Flensburg redo för första skoldagen efter sommarlovet 2005.
Haha helt sjukt vad tiden går fort alltså, läskigt!
Jag ser helt fucked up ut, men bjuder på det..

Världens sötaste vovve!




Baloo <3


N a g e l l a c k


Jag är galen i nagellack. G-A-L-E-N! Målar naglarna var och varannan dag. Har det gått bort en ynka millimeter nagellack på en nagel så tar jag bort allt på alla naglar och smetar på nytt. Såfort jag är i stan så köper jag ett nytt, eller flera. Jag börjar fundera på om jag ska ta och lugna ner mig lite när det gäller det här, haha. Man kan ju tro att mina naglar inte mår ett dugg bra och håller på att gå sönder men nixelepix, dom mår brabrabra! Fick dock färg under naglarna i söndags när jag färgade ögonfransarna så nu ser det ut som om jag har skit under tum- och pekfingernaglarna. Inte ett dugg snyggt. Ska måla naglarna snart och då får det bli svart så det där inte syns. Yepyep, det ska jag göra tyyyyyyyyp NU!



Pank!


Fortfarande pank. Äger inte ett öre. Kommer inte göra det heller förns om en vecka typ. Är dessutom skyldig Karro pengar som hon såklart ska få tillbaka så fort som möjligt. Gillar egentligen inte att låna pengar av andra. Känner mig taskig på nåt sätt, får dåligt samvete. Vet inte varför men så är det. Betalade handpenning eller vad det heter, lite av resan iallafall och det gick på 1200 ungefär, så där rök ju månadens studiebidrag.. Eller det är väl nu det kommer höjas? Då har jag typ en hundring kvar att leva på. Är skyldig Karro 140.. Då ligger jag fortfarande på minus. Plus älsklingens present också, den får jag inte glömma. Den ska betalas i veckan så då ligger jag ännu mer på minus. Men börjar sitta barnvakt igen nästa vecka så då börjar pengarna rulla in normalt igen, ÄNTLIGEN! Dessutom så har jag snälla föräldrar som mer än gärna lägger ut pengar för lilla mig. Har jag tur så glömmer dom bort det, haha! Nejdå, nu ska vi inte vara såna. Älskar mina föräldrar!

klickaklickaklickapåååbilden

 

bloglovin

 


Gottgottigottgott


Har precis smaskat i mig en halv honungsmelon. Gottgottigottgott! Och mättande, trodde jag aldrig. Sitter och kollar på Gordon Ramsay's the F-word också och längtar till middagen ikväll. Haha tjockismalin? Naaae.. Men jag har bestämt mig för att jag ska bli BÄST på att laga mat när jag blir stor! Och då menar jag inte bäst på att koka makaroner och steka köttbullar. Utan bäst på att laga mat. Riktig mat. Mumsfillibabbagod mat. Typ.. avancerad mat. Fattar ni?

OCH HALLÅÅÅÅÅ, NÄÄR BÖRJAR GREYS IGEN?! blir galen...




Are you naked?


Måndag = plugg. För vissa. Inte för mig för jaaaaag är leeeedig den här måndagen också! Och imorgon. Och på torsdag. WOHOO! Läraren har fortfarande inte hunnit fixa praktikplats än så det blir till att stanna @ home for me. Har precis gått upp typ och ska väl strax rulla ut till köket och skrapa ihop en smarrig frulle. Hittar jag en bra avocado så blir det väl det på mackan. Idag. Igen. Mumsfillibabba!

Skulle egentligen följt med Karro till en provfilmning idag men glömde sätta på alarm igår så försov mig och missade bussen. Och här på landet går inte bussarna lika ofta som inne i stan, TYVÄRR! Nästa går om typ flera timmar, kul jul.. Visst är det dunderskönt att vara ledig, det klagar jag inte ett dugg på. MEN! Att vara hemma hela dagarna och bara dega börjar jag ruttna på. Vill liksom göööööööööraaaa något skoj istället men hur ska det gå till när ingen annan är ledig? Nej juste, BAJS PÅ DET. Menmenmenmenmen, jag slipper ju iallafall gå upp i ottan eller vad det nu heter, haha! NU ÄR DET FRULLETAJM!



Underbar helg!


Har precis ätit middag. Eller vad man ska säga. Ja, middag. Blev en sen lunch och lite efter det så smaskade jag i mig en massa frukt så har inte varit hungrig liksom. Förns nu. Eller inte längre nu eftersom jag precis har tryckt i mig två mackor och svalt ner det med ett stort glas te. Kör fortfarande stenhårt på avocado på mackan - SÅÅ GOOOTT!

Hur som helst så har jag haft vääärldens underbaraste helg med vääärldens underbaraste människa! Jag och älsklingen har varit hemma hos mig och haft en lugn helg på laaandet. Massa myspys! Detaljer går jag inte gå in på, då kommer ni bara bli avundsjuka! malin ♥ jesper




Världens underbaraste!



Pain in the ass!


Nu har jag varit ledig i över en vecka. En vecka och en dag för att vara exakt. Haha, ja man ska väl ha tur ibland också. Sedan skolan började har jag varit där två dagar. Helt sjukt egentligen och jag har faktiskt inte skolkat en enda dag. Anledningen är att klassen har haft lektioner som jag redan läst och inte behöver läsa om OCH att praktiken har börjat, förra veckan var det tor-fre och från och med den här veckan så är det måndagar och tisdagar.. MEN jag har ju slutat på min praktikplats, FINALLY, och min lärare har inte hittat ett nytt ställe till mig än så jaaaag äääär leeeeediiiiig. Happyface på mig!

SÅ, ledig idag igen då. Skola imorgon så det är sista lediga dagen. Vaknade för lite drygt en timme sedan och har hunnit tända pannan (HATAR LANDET) , ramla på trappan UTE så fick snö överallt och ont i rumpan, ajajaj! Sen har jag såklart hunnit äta en pangfrukost också. MUMS va gott det var! Provivas Päron/Kiwi juice, rabarber yoghurt och två rostade mackor med avocado på. Rekomenderas varmt!

flygisfyren


Kom hem för inte så längesedan. Var på härliga flygfyren i norrtälje och shoppade loss med mamsen! Eller aa, vi köpte det som behövdes och det vi blev sugna på när vi var i affären. SKITAFFÄREN HAR FORTFARANDE INTE FÅTT IN NÅN NY MANGO! Åååååh jag blir galen. Ligger några halvruttna på ett ställe, hittade två som såg hyffsat bra ut. MEN VAFAN, mango måste helt enkelt finnas. Godaste som finns... just nu.

Påtal om "just nu".. Just nu är jag helt överspeedad. Typ. Skulle kunna springa flera mil känns det som. Men kylan hindrar mig, tyvärr. HAHA! Mamma säger att det är fruktens fel. Har ju proppat i mig hur mycket frukt som helst dom senaste dagarna och då har tydligen frukt en massa socker i sig som jag har fått för mycket av.. KNASIGT VÄRRE! Men jag gillar det och klagar absolut inte!

Ska man skratta eller gråta?


 


PANK


ÅÅÅH vad jag hatar att vara utan pengar. Äger väl sisådär max 10 kronor just nu och det är det jag ska leva på fram till.. slutet av februari? Herregud. Skjut mig. Månadens studiebidrag går till att betala en del av Kos-resan, sedan i februari börjar barnvaktspengarna rulla in igen. Men dom rullar rakt ner i sparbössan så har inga pengar förns antingen födelsedagen eller slutet av februari. HUR ska jag överleva? Det är ju inte precis så att pengar växer på träd, tyvärr! Eller?


Tummen ner för kyyylan


Jag är så trött på den är kylan. Att jämt och ständigt behöva tänka på om man har på sig för lite kläder och kommer frysa eller om det duger med alla femton tröjor man redan har på sig. När fan kommer värmen igen, jag orkar inte vänta! Kallt dygnet runt, kolsvart mer än halva dygnet. Skulle vara skönt att komma bort från det här landet ett tag och åka till typ Thailand och stanna där tills det är lagom varmt här i sveafuckingrike. GAAH! När jag blir stor ska jag åka utomlands VARJE vinter. Fybubblan vad skönt..

Visst, jag ska ju uppåt i landet mitt i mars för att åka skidor. Men det är en annan sak. Då åker vi upp till snön för att vi vill det. Är där en vecka och sen lämnar det. BLABLABLA, gud vad jag klagar..


Ledig idag.. igen!


Jag hatar sl. H-A-T-A-R!

Försov mig imorse. Skulle åkt med bussen som går från mig 09.35. Älsklingen ringde och väckte mig och när jag frågade vad klockan var sa han 10. TIO! Bussen som efter 09.35-bussen går vid elva och jag skulle vara i skolan halv tolv. Lyckat! Tar liksom typ två timmar för mig att komma till skolan, dvs jag skulle ha kommit till skolan när lektionen slutade, WOHOO! Eftersom det var den enda lektionen jag hade idag så somnade jag om istället. Vaknade igen vid halv tolv och gick upp tolv. Hur skönt som helst faktiskt men har varit ledig nu i en vecka, börjar tröttna på att sitta hemma och lata mig hela dagarna. På fredag ska jag till skolan iallafall och då på kvällen får jag även träffa min lilla bajsunge till pojkvän, wiie! Saknar honom enormt mycket!


Världens bästa pojkvän!





F R U K T




BRAAAA FILM IKVÄLL PÅ TREAN KLOCKAN NIO! Har sett den flera gånger, love it! Typisk tjejfilm men det gillar vi. Aa huset vid sjön heter den iallafall. Kommer väl sluta med att jag får gå upp och kolla på den, suck. Hur det än blir så SKA jag se den!

Påtal om ingenting så har jag gått och blivit beroende av frukt. Äter det hela tiden! Det är ju huuuuur gott som helst och att det är nyttigt är ju bara ett litet gulligt plus i kanten.

Skola imorgon. Inte ett dugg taggad. Jag börjar iförsig inte förns 11.30 och går väl i 2 timmar tror jag, men ändå. Måste ju åka hemifrån två timmar innan för att komma i tid. GUD jag ska ju egentligen inte sitta här och klaga, har ju varit ledig i fleeeera dagar nu! Illa illa... Jag är iallafall ledig på torsdag igen, WHEEY!


En aning uttråkad, HAHA!

 

Notera att det är två likadana bilder som jag har satt ihop och inte EN bild som simon trodde..

 


Money money money..


JUSTE! Fixade till min lilla 'spargris' igår. Det är en såndär som man inte kan få ut pengarna utan att ta sönder hela skiten, så vi får väl se om jag vågar lägga i mina kära pengar där. Men ska jag komma iväg på resan i sommar så MÅSTE jag göra det. Barnvaktspengarna får slingra ner där, det blir bra. En femhundring i veckan är inte dåligt.. Såhär ser den ut, haha!


PURA VIDA


Nyvaken. Ungefär. Gick väl upp för en timme sen, haha. Är som sagt ledig idag AND I LOVE IT! Känns som att lovet inte är slut än vilket inte är så jättekonstigt med tanke på att jag bara har varit i skolan två dagar sen plugget började, hihi. Men jag klagar såklart inte!

Sitter framför tvn nu och gluttar på Top Model 6. Tv suger på förmiddagen, finns inte ett bajs att titta på. BLÄH! Har iallafall precis ätit upp min supergoda frukost - 2 rostade mackor med avocado + hallonte. MUMSFILLIBABBA! Kändes ganska nyttigt faktiskt, hihi.


2010 FÖFAN!


Jag har en känsla. En känsla att 2010 kommer bli THE YEAR. Ett underbart toppenår! Har redan en massa saker inplanerade och nyårslöften som jag för en gångs skull inte ska strunta i. Sen är ju 2010 året då lilla jag går och blir 18, det får vi inte glömma! Tänk vad tiden bara svoschar förbi, helt sjukt. Ibland känns det som om man fortfarande är en liten skit som går på mellanstadiet och ibland vill jag bara spola fram 2 år då jag förhoppningsvis har egen lägenhet + jobb. GALET!

2010. Tvåtusentio. Då händer följande:
  • Börja träna (surprise surprise, aldrig gjort i hela mitt liv)
  • Spara pengar till resa. Kos med älsklingen och 8 till, ASTAGGAD!
  • 11 feb - jag blir 18 !
  • 12 feb - baby blir 18 !
  • 20-27 mars - storlien och åka skidor, ev snowboard.
  • NÅNGÅNG - Det blir varmt och kylan försvinner. Är så förbannat trött på den, GE MIG SOMMAR NU!
  • Sola sola sola, ska ha en supersnyggisch (HAHA) bränna i år.
  • 21 Juli - KOSKOSKOS!
Sen vad som händer EFTER själva sommarlovet har jag ingen aning om, men det blir väl till att ta dagarna som dom kommer! JUSTE, måste fixa leg och pass också.. Helvete. HATAR att fixa sånt där äckelpäckelkort, FY! Men legget ska vara klart INNAN jag blir 18 så det får jag rappa på lite med. Pinsamt att jag inte har fixat det än.. Passet fixas EFTER jag är 18, för det är väl då det gäller i 10 år? Eller jag kanske är helt ute och cyklar nu, haha.

HURSOMHELST. Har varit ledig idag. Är det imorgon också. RÅSKÖNT! Så någon stress ner under täcket är det absolut inte, men ska nog köra en sväng på spikmattan nu ändå. Aa, jag kör på det. Puss&KramSkumBanan!




Tänk att få ha det sådär dygnet runt, 365 dagar om året. Vilken dröm..


Animal.


Påtal om absolut ingenting så hatar jag spotify. Dom har tagit bort Joshua Radins senaste album! Blev ledsen i ögat när jag upptäckte det igår, buhu! Dyker det inte upp snart igen kontaktar jag spotify och visar vart skåpet ska stå!

När jag ändå är inne på ämnet musik kan jag avslöja att jag har gått och kärat ner mig i Ke$has nya album Animal. ÄLSKAR DET! Eller aa, jag knarkar väl iallafall halva albumet. Your love is my drug, Kiss N Tell, Take it off, Hungover, Party at a rich dudes house, Dancing with tears in my eyes. MUMS!




FANFANFAN!

 

HELVETE! Då var man i bloggträsket igen. Jag som lovade mig själv att det aldrig mer skulle hända. Skit också! Bloggsuget smög sig på för nån dag sedan eller två. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag läser typ tuuuusen andra bloggar. Dessutom känner jag för att skriva av mig, så då fick det bli en ny och fräsch blogg! Sen får vi väl se hur länge jag orkar hålla på den här gången, haha! Well, det lär bli en massa att skriva om iallafall, åtminstone fram till sommarens slut, så jag kanske lyckas hålla den vid liv ett litet tag. Önska mig lycka till!

 

 


RSS 2.0