Fult väder

Jag HATAR folk som lovar saker dom inte kan hålla. H-A-T-A-R! Det är de värsta som finns, och man blir så jävla besviken! Hur ska man nånsin kunna lita på den personen sen om han/hon bara lovar och lovar och lovar utan att kunna "uppfylla" det dom lovar? Nej juste, det går helt enkelt inte! Och det värsta är när dom "glömmer" bort det och hoppas på att man själv ska glömma bort det. Alltså jag blir galen.. arg.. ledsen. Pappa förlåt, men jag hoppas du läser det här.

Nattuggla

Underbar helg och midsommar med älsklingen! God mat och dricka, härligt sällskap, fint väder, massa skratt, bad i både pool och jacuzzi, frågesport, fotboll och massa mys och pussar också såklart! Haha grym sammanfattning av det hela på två små meningar, det får räcka! :D

Imorgon ska jag in till stan och träffa Karro för att shoppa lite, flumma runt och kanske ta en bit att äta. Sedan bär det av till landet. Yes, vi ska hem till mig! Då ska förhoppningsvis håret färgas, surprise surprise (om jag inte ångrar mig) och Karro ska stanna kvar till onsdag. Skojsigt värre! :D

Sedan på torsdag ska jag träffa Hanna och snacka gamla minnen över en fika. Haha vad vuxet det lät, men det ska bli riktigt trevligt faktiskt! Inte så länge sedan vi träffades, men galet länge sedan vi träffades och pratade på riktigt. Inte bara ett hej på bussen liksom.

Och sedan i helgen ska jag väl träffa Jesper tror jag. Han jobbar nu i två veckor och av någon anledning saknar jag honom mer nu än vanligt. Men det är väl för att vi inte kan snacka lite mycket om dagarna eftersom han jobbar. Haha han har bara jobbat en dag, fan va mesig jag är!

Ja, där har ni min vecka iallafall. Och som grädden på moset så ska ju vädret vara sjukt bra! Kan det bli mycket bättre? Don't think so!


Har man tråkigt så har man!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till Inkorgen.
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i SMS:en.
4. Fråga 1 - Första meningen i första SMS:et.
5. Fråga 2 - Första meningen i andra SMS:et, o.s.v.

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?

Nejdå och finkläderna :* <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Men jag kommer nog runt 4 imorgon typ :* <3

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Oh va skoj :D <3<3

4 Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
Vi gjorde nyss en båt och hällde bensin på den och sjösatte och tände på.. Den har brunnit i över en timme snart :D själv baby? :* <3

5 Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Baby :* <3

6 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Yeay :D Designadinblogg.se har bytt utseende så nu hittar man inget alls -.- <3

7 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Lust att dra till stan någon dag nästa vecka? Typ bara sitta i rålis eller nått och bara käka (a) <3

8 Vad vill du höra mest av allt?
Men jag kommer imorgon nån gång iaf :) <3

9 Vad kommer bli dina sista ord vid liv?
Oh va skönt :* <3


Haha torr humor man kan ha alltså...

Kanelknäcke

Sitter nu med en härlig ansiktsmask i fejjan och tittar på tv. Ska springa ut i köket och fixa lite te och kanelknäcke så är kvällen räddad, HAHA! Nejmen magen börjar faktiskt kurra lite och kanelknäcke är faktiskt supergott! Får INTE glömma bort att stänga av vattnet till poolen innan jag går och lägger mig, då har vi vatten på hela tomten imorgon. Ja, på tal om ingenting alltså :) Imorgon ska jag steka under solen sålänge som vädret tillåter, sedan kommer älsklingen någongång under dagen. Mysispysis! Och glömmer han badbrallorna får han smisk för vi SKA bada i jacuzzin har jag bestämt, vare sig han vill eller inte, hihi! Nej nu skriker magen, moooot köööökeeeet!

SOOOOOOOL

Godmorgon! Det här blir inget långt inlägg, tänkte bara skriv att jag nyss har vaknat och att jag om vilken sekund som helst ska springa ut i köket för att fixa lite frukost och sedan bära ut det till altanen där jag ska lägga mig under solens varma strålar! Där har jag planerat att ligga hela långa dagen, YESYES! Ha en bra dag!

Tandisläkaren

MOOOOOT TANDLÄKAREN.. hjälp!

Animal

Midsommar på fredag. Vad händer då? :D För mig är väl inget helt hundra än, men ska iallafall vara med Jesper. Och han snackade om att vi var bjudna till nån snubbe så vi kanske drar dit, vet inte om det är säkert än. Och mamma är så söt, enda sedan jag berättade om att vi förmodligen inte skulle vara hemma på midsommar så har hon gått och sagt "ni får jättegärna vara här" och pratat om midsommar mer än vanligt, hihi!

Tittar på Scrubs just nu i brist på annat. Blev inget dopp i jacuzzin ikväll, är dock väldigt sugen på att hoppa ner men jag har ju ingen lust att sitta där helt ensam i mörkret. Buhuuuu :(

I'm so lucky, lucky!

Det här med bloggen är inte min grej just nu känner jag. Det blir ett inlägg lite då & då, men bara när jag känner för det. Det är ju trots allt sommarlov och jag har tusen saker att tänka på. Känns det som iallafall, haha! Bloggen är inte prio ett helt enkelt!

Sedan sist har det hänt mycket. Har helt och hållet vänt på dygnet vilket inte är så bra eftersom jag ska till tandläkaren vid 10 imorgon, meeeenmeeen! Helgen spenderades inne i stan med Karro. Gustav Adolfs torg förvandlades till ett enda stort dansgolv natten mellan lördag och söndag och så var Eric Prydz, Miike Snow och Basement Jaxx där och spelade, så där var vi såklart! Lite innan så träffade vi Jesper och några av hans polare så vi hängde med dom hela natten i princip, superskoj! Men när det väl var över så hade man en tom mage, torr hals, värkande rygg, döda fötter och en gnutta huvudvärk! MEN! Det var lätt värt det! :D Och jag fick ju faktiskt träffa min lilla pluttis ocksååå :rolleyes:

Sedan helgen har jag blivit en gnutta beroende av våran jacuzzi som pappa gick och köpte för några dagar sedan. SÅÅÅ GALET UNDERBART! Och jag längtar lite smått till vintern för att sitta i den då, haha! Ska ta ett dopp ikväll när det har blivit så mörkt som det kan bli en junikväll som denna :)

i miss you

Det kommer bli en bra dag imorgon.
Inte så mycket tid över till att tänka, skön-t.

Just nu vill jag..

  • .. gå och lägga mig.
  • .. ha en dator som fungerar.
  • .. inte bo på landet.
  • .. flytta hemifrån.
  • .. gosa med Jesper.
  • .. se en mysig film.
  • .. proppa i mig massa smått & gott.
  • .. dricka.
  • .. vara social och umgås.
  • .. ÅKA UTOMLANDS!


Ja alltså, jag skulle kunna sitta uppe hela natten och göra listen över en mil lång, men det låter ju lite onödigt så jag slutar här. Jag är trött som en åsna och längtar efter sängen. Men hur mysigt är det att sova ensam varje natt? Nej, juste. Så jag saknar såklart min lilla Jesper. Men när jag får träffa honom har jag ingen aning om, hoppas på väldigt snart. Sedan har min dator gått och bajsat på sig. Japp, den vill inte som jag vill och nu får jag inte ens igång den heller så nu får jag leva lite halvt på alla andras datorer. Men ska få en ny så jag är glad :) När det blir jag vet jag inte heller och jag hoppas såklart på att det blir väldigt snart när det gäller det med. Att bo på landet är ju sådär när man är 18. Och det skulle absolut inte skada med en egen lägenhet, verkligen inte! En filmkväll måste jag ha snart, med mig själv eller några andra, spelar ingen roll! Men av ska det bli iallafall, filmmarathon med tjejfilmer att böla till är en favorit, fråga mig inte varför. Och åka utomlands ska jag. Hela två gånger den här sommaren! Tre veckor sammanlagt, wohoo! Den 21 juli bär det först av till Kos i Grekland med älsklingen och massa andra filurer. Kommer bli en gaaaalen vecka! Sedan bär det av för andra gången den 14 augusti till Kemer i Turkiet med familjen och älsklingen i två veckor. Hur mysigt kommer inte det bli? Supermysigt! Längtar som en galning. Sedan v. 28 drar vi ner till Falkenberg på västkusten och spenderar några dagar där och den här sommaren ser jag faktiskt framemot det. Bara hoppas på att vi har tur med vädret. Lalalaaaa lång text igen. Förlåt. Min sommar kommer iallafall bli grym, ja förutom att jag måste plugga lite också men det får jag snart ta tag i så det är över. Tack & hej, leverpastej! :D

För dig som orkar läsa..

Hm, det kanske börjar bli dags att skriva lite här. Japp, jag lever! Har inte haft någon lust de senaste dagarna till att blogga, men nu när kommentarer som "Varför skriver du inte i bloggen för?" börjar rulla in så kanske jag ska börja vara aktiv igen. Men, jag har ju trots allt sommarlov!

Sist jag skrev skulle jag på studentmottagning och träffa älsklingen. Mottagningen var trevlig och släkten kände inte igen mig, haha! När vi hade ätit och varit sociala en stund så var jag och Jesper tvungna att sticka. Yes, plutten hade match. Fick äntligen se honom in action, så det var kul! :D Under mottagningen låg min mobil på ljudlöst i min väska och såfort vi gick därifrån tog jag upp den för att kika om man hade varit populär. Och visst hade man varit det! Ett missat samtal och ett röstmeddelande. Kände inte igen numret så ringde direkt upp 222 för att lyssna på meddelandet. Jävlar vilken panik jag fick, det var från Molander Casting, en reklambyrå som jag var och fotade mig hos för 3 år sedan. Gaaaaalet! Dom ville ha med mig i en reklamfilm och lite extrapengar behövdes verkligen så jag ringde upp och tackade ja!

Helgen spenderades hemma hos Jesper och självklart satt vi fastklistrade framför tvn hela tiden. Det är bara VM vart fjärde år, haha! :D Men en massa mys, skratt och negerbollsbakning blev det också!

Idag, mina damer och herrar, spelades reklamfilmen in. Och innan jag börjar berätta om det så kan jag lugna er med att den inte kommer visas på tv, utan på nätet och på en drös mässor. Långt inlägg, jag kör på en kort sammanfattning. Reklamen var för Volvo bussar. Jag och en till var backpackerbrudar, så stor rygga på ryggen var det som gällde! Jag kom dit halv ett och fick vänta till halv fem för min tur. Segt! Men när vi väl kom igång gick det fort. Jag och Amanda (den andra backpackern) skulle stå vid vägen och lifta till bussen. Bussen skulle köra förbi och vi skulle bli sura. Efter första tagningen var dom nöjda, men det blev en till för säkerhets skull. Det tog väl ungefär 15 minuter, sen var det klart. 4 timmars väntan, för det lilla, haha! Sedan när vi hade fått våra pengar och skulle gå frågade dom oss om vi ville vara med i en till scen. Det ville vi. 30 minuters till väntan och ungefär 20-30 minuters inspelning till, sedan var vi klara. På riktigt den här gången! :D Och nu sitter jag här hemma, nöjd som få och 750:- rikare! Dåligt betalt, men fan så mycket bättre än ingenting!


Svarar på alla kommentarer imorgon, orkar inte nu. Och när nästa inlägg dyker upp vet jag inte, det beror på hur dagarna ser ut. Men jag nås iallafall på mobilen och facebook för er som är desperata, hihi! Ha en toppensommar allihopa! :D

Helg helg helg

Nu har jag precis målat naglarna. Är helt klar. Men bussen går inte förns om 1 timme och 15 minuter... Vad kan man göra tills dess? Inte ett bajs. Urtråkigt väder är det också, regnregnregn. Och jag som har kjol. Haha, kallt eller vad :D Men äsch, kommer ju inte vara ute mer än 5 minuter när jag väl är ute så det är chill. Vill man va fin får man lida pin! :D Men känns ju sådär och ha typ leggins eller jeans på en studentmottagning, så det fick bli kjol helt enkelt! Men jag har fortfarande ett litet dilemma. Jag kommer till stan runt kvart över fem och mottagningen ska jag inte till förns klockan sex. Det är 45 minuter där i mellan. Gaaaanskaaaa seeeegt. Dessutom när vädret suger! Fy vad jag tycker synd om alla som tar studenten idag. Ingen tur alls med vädret! Det ska jag ha när jag tar studenten, hihi! :D Nej, nu orkar jag inte sitta här längre, ha en trevlig helg!

Don't get mad when a girl cares too much. Worry when they start to not give a fuck.

Tittut i rutan blooogggischeen! Vet inte vad jag ska skriva. Känns så tråkigt och rabbla upp allt man har gjort. Jag menar, och? Vem bryr sig? Jag skulle iallafall tycka att det var galet trist att läsa någon randoms blogg om personen i fråga bara skrev vad hon/han hade gjort under dagen. Men grejen är att vafan ska man skriva då? Vad vill man läsa? Jag har ingen jävla aning, känns ju sådär..


HURSOMHELST, jag vet inte om det blir något inlägg i bloggen imorgon. Får se om jag hinner och orkar. Om inte, så langar jag en lista på vad som kommer hända! Haha, sådär lagom intressant..

FRIIIIIDAAAAY + helgen
  • Sova ut, kommer väl gå upp vid 10-11 nångång.
  • Sedan ska det ner frukost i magen, om jag känner för det ska jag nog köra på det Sofia tipsade om :)
  • Om det är fint väder ska jag försöka sola en timme. Såg nyss på smhi att det skulle bli regn, men man vet ju aldrig.
  • Duscha
  • Fixa mig (kläder, smink, hår, smycken..)
  • Äta lunch, eller sen lunch blir det väl men ändå, måste äta innan jag åker.
  • 15.22 går bussen från mig till Norrtälje. Där byter jag till bussen in till huvudstaden och där är jag framme 17.16. Haha, exakta tider is the shit.
  • Någon gång innan sex ska jag möta upp Jesper nånstans och sedan drar vi till Christians mottagning.
    Vad gör man själv i stan i 40 minuter? ..
  • Efter det drar Jesper på match och jag tittar på, eller så drar vi direkt hem till honom. Tror jag. Vilket det blir har jag ingen aning om, haha!
  • Sedan ska helgen spenderas tillsammans med honom, mysispysis! Och på söndag får jag skjuts av föräldrarna hem eftersom dom ändå är i stan, skönt att slippa åka kommunalt..
Japp, där har ni min morgondag och lite av helgen. Intressant för er? Haha, tveksamt. Menmen, det ska bli mysigt iallafall! Ha en toppenhelg allihopa!


Fyra timmar i solen

Nu är jag helt död. Haha, verkligen heeeeelt jäävla döööd! Eller död kanske man inte ska säga, men galet seg är jag iallafall! Har legat ute på altanen under en molnfri himmel och en stekhet sol i fyra timmar. Hade som tur var en sprayflaska med vatten som användes ett antal gånger i minuten, utan den hade jag inte överlevt!

Nu är jag hungrig. Har inte ätit sedan frukosten vid halv elva i morse. Så jag måste få i mig något typ nu! Blir nog ett äpple, hihi. Sedan måste jag tvätta lite kläder också till imorgon, ska på studentmottagning hos min syssling :) Jesper följer nog med dit, så det blir skoj. Efter det drar vi hem till honom, tror jag.. haha, noll koll. Hur som helst så får jag äntligen träffa honom, var ju typ.. två veckor sen nu!

Tumör i skallen?

Är det något fel på mig om jag har haft ont i huvudet konstant i 4-5 veckor? Jag tror det. Det värker liksom från tinningarna och bak över öronen och försvinner inte med ipren, alvedon, treo eller liknande. Inte roligt någonstans. Jag menar, tänk om jag har någon tumör i skallen eller något? Kul om jag kommer att gå runt med huvudvärk hela sommaren, kommer ju inte palla göra nååååågooontiiing! :O Alltsååå åååååh, måste till doktorn!

Och förlåt för att det inte blev någon bildbomb igår och så som jag sa, men jag hade så ont i huvudet att jag gick och la mig direkt efter Greys.

http://1to10reviews.files.wordpress.com/2007/05/headache_1.gif

Beslutsångest

Lååååång dag idag. Har varit på lillebrorsans skolavslutning och kikat på när han spelade gitarr. Superduktig! Och sedan har vi åkt fram och tillbaka till Norrtälje en massa gånger. Sedan bar det av till Knivsta för att äta glass, haha! Eller aa.. typ. och efter det blev det fika hemma hos farmor. Tog ett jävligt bra tag för mig att få ner bullen i magen, råkade trycka ner tandborsten i tandköttet på nåt jävla vänster så nu har jag sår typ, gör skitont. Nu är alla heeeelt döda, jag har till och med ont i huvudet.. Som vanligt. Jävla värk som aldrig försvinner! Eftersom alla är sjukt sega så ska vi beställa från pizzerian. Blir nog en avocadosallad till mig, mumsmums! Ja, om jag nu kan äta den normalt vill säga, haha :D Eller nu blev jag sugen på en Hawaii som är så god. En sallad är ju faktiskt ganska tråkig, men.. GAAAH BESLUTSÅNGEST! :(



Skriver senare om gårdagen, och dessutom blir det en bildbomb med bilder från veckan..

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

NUUU HAR JAG ÄNTLIGEN SOMMARLOV! :D Och dagen har varit galet lång och galet rolig faktiskt, och nu är jag galet trött. Kommer somna vilken sekund som helst. Så jag skriver om allt imorgon istället och svarar på era söta kommentarer då :) Nuuuuu stänger mina ögon för idag. Nattinatti!

Imorgon får jag sommarlov

Lååååång daaaaag! Och snart är det faktiskt dags för sängen. Är så jävla skönt att sova, speciellt när man är gaaaalet trött! Vilket jag börjar bli. Men kommer säkert bli huuuuuur pigg som helst när sminket som tvättas bort och tänderna ska borstas. Jäsp. Imorogn är det skolavslutning. Och jag ska ha klack. Dvs om det regnar så blir jag puppansur. Men det är bara hålla tummarna! :D Och får se vad som händer imorgon kväll, sugen på att hitta på något men ska ju upp så jävla tidigt på onsdag. Yeeees, lillebrorsan har skolavslutning då, typ 9, och jag har lovat att jag ska komma :) Aja, har ju faktiskt hela sommarlovet på mig, 12 hela veckor, att göra något galet. Det är ju mitt sista sommarlov såååå dåååå jäääävlar, det ska bli galet. Bara bara galet. :D

Onödig dag i huvudstaden

Ja, onödig dag. Faktiskt. Var ju på "utflykt" med alla tvåor. Haha.... Assååå... Aaaa.... Vi skulle till Långholmen. Alla drog dit när dom ville typ och några hade inte ens kommit till plugget än. Vem orkar vänta? Nej juste. Så jag, Karro, Alex och Pontus började rulla. Ingen visste exakt vart vi skulle så självklart gick vi fel. Helt fel. Istället för att svänga vänster som vi gjorde vid någon liten minibro så skulle man ha gått några meter till höger, suck. Aja, vi fick oss en liten morgonpromenad i det gröna och när vi väl hittar stället så kommer resten av folket, så vi hade ju inte missat något liksom. Väl där blev det ombyte till shorts och sedan körde vi kubb. Hp mot lärlingarna. Och vi från hp vann ju såklart. (Jaaaaa, nu har jag äntligen bytt). Efter det så drog alla och jag&Karro stack till rålis och åt vår lilla matsäck, haha. Pannkakorna var suuuupergoooodaaa! :D 

När maten låg i magen började det blåsa och bli kallt, så då byttes det om igen till leggins. Skönt. Sedan blev det en runda på stan. Tittade på alla studentflak gjorde vi också och ååååååååh jag vill ocksåååå ta studenten! Gaaaah vad jag längtar!

Hur som helst. Som vanligt när jag och Karro är i stan så slutar det med att vi sitter på donken. Alltid. Slår aldrig fel, haha. Så där satt vi en stund och smaska på varsin marängswiss(?). När klockan var strax efter tre började vi rulla hemåt. Som sagt - onödig dag. Men imorgon får jag sommarlov! Wohoooo! :D Får se vad som händer efter man har varit och hämtat betygen, känner inte för att åka hem iallafall!


JUUUUUSTEEEEE! Vi såg lillkillen som säljer kaffe på sandhamn ocksåååå... Fett med coolt, typ. Haha!

Pannkakor

Pannkakorna blev ju bara sååå jäääävla braaa! Helt perfekta och supergoda! Så längtar tills det är dags att käka dom imorgon, haha! Är stolt över att jag kunde steka, var bombsäker på att jag skulle ha sönder varenda en men icke sa nicke. Alla blev superfina! :D

Nu sitter jag framför tvn och tittar på någon Rambofilm. Är nyduschad och har precis smaskat i mig en grapefrukt. Fick nyss en hickattack och precis när det gick över började mitt hjärta fucka. Såklart. Så nu är det igång och bankar i 180. Galet irriterande och galet jobbigt. Blir liksom svårt att andas, sådär lagom roligt..

Aaaaajaaaa, får se om jag orkar se klart filmen. Ska försöka fixa naglarna lite snabbt också. Om jag orkar måla dom återstår att se, är så seg. Skulle inte banga på att gå och lägga mig nu. AMEN JÄVLA NYHETER! Kommer ju ta MINST 20 minuter innan man får se filmen igen..... GAAAAAAH! Skjut fyran.


Sveriges Nationaldag

Nuuuuuu har jag tid att blogga. Haha, har varit busy hela dagen typ. Åkte till Uppsala med mamma vid halv två för att lämna nycklar till en av pappas städare. Sedan åkte vi till Plantagen för att leta efter några lyktor att ha på altanen men självklart fanns det inga. Då blev det IKEA istället. Därifrån kom vi ut med två paket servetter, ett durkslag och ett gäng glödlampor. Haha har nog aldrig handlat så lite på IKEA. Sedan bar det av hemåt igen, kom hem vid halv fem ungefär. Då fastnade jag framför tvn. Bring It On gick på trean så såg den. Mitt i filmen fick jag ett sms av älsklingen där han skrev att jag skulle ringa honom så då gjorde jag ju såklart det. Underbart att höra bajsungens röst. Saknar honom.. Sedan var det matdags och nu sitter jag här. :D

Imorgon ska vi på "utflykt" med plugget, haha. Ingen vet vad vi ska göra typ. Och matsäck och grejer ska med, haha, så vilken sekund som helst ska jag börja steka pannkakor. Yes, det vill jag ha med mig. Känner mig som ett litet barn, hihi. Men pallar inte tråkiga mackor och nån sallad är jag inte ett dugg sugen på. Såååå pannkakor it is! Direkt efter det ska jag hälsa på duschen och bli ren. Haha låter som om jag är smutsig som ett troll.. Vet ni vad jag ska göra sen? Jag ska äta graaaaapefruuuuukt! Mumsfillibabba! Min nya favoritfrukt, haha! Såååå gottgottigottgott!

Only you



Just nu känner jag bara för att titta på någon sorglig tjejfilm och gråta..

Så jävla less!

Alltåååååå kuuuul jäääävla juuuuul. Jag har galet tråkigt. Och har galet ont i huvudet. Och har galet ont i nacken/ryggen. Och har ont i halsen. Och ligger och är galet död i soffan. Galet! Skjut mig typ..

Är så jäääävla taggad på att göra något galet. Något heljävlagalet. Men inte i närheten av Norrtälje. Fyfan. Ta mig härifråååån!

Hells Angels

Pimp myyy riiiide! Ja, det visas på min tvn just nu. Tråkigt som fan. Men vad gör man? Finns ju inget bättre och lillbrorsan ville se så vafan. Ploppar in hörlurarna i öronen istället och dunkar musik! :D Känner mig hängig. Tror jag börjar bli sjuk. Jävla skit..

Imorse gick alarmet klockan 7 och några minuter senare var jag uppe ur sängen. Galet segt, men jag blev snabbt pigg. Fixade mig och åt frukost. Sedan vid 8 så rullade bilen iväg mot stan. Första stoppet gjordes i Stureby där vi hämtade den nya diskmaskinen, haha. Sedan bar det av till Älvsjö för att stanna en andra gång. Denna gång hos min syssling Nadia för att lämna av lite saker. Efter det rullade vi hemåt igen men stannade ännu en gång i Åkersberga för att droppa av lite saker till nån som mamma känner. Sedan var det bara raka vägen hem. Tillsammans med Hells Angels och alla andra motorcyklister. Yes, du läste rätt! Idag är det Custom Bike Show i Norrtälje då mcknuttar från hela världen typ kommer och visar upp sina hojjar. Och alla åker förbi mitt hus så såfort det kommer en motorcykel så dånar det. Tänk då när dom kommer i gäng med 20-30 knuttar, då jävlar låter det. Ganska häftigt faktiskt när dom bränner förbi :D Har dock aldrig varit uppe i Norrtälje och kollat, men det ska göras.. Nångång, haha!


http://www.bona.nu/bonasignalen/wp-content/uploads/2009/04/ha.jpg


Nääääär jaaaaag bliiiiir stooooor skaaaa jaaaaag haaaa eeeeeen mooootoooorcyyyykeeeel! :D

Ny header

Ny header. Kände att bloggen behövdes uppdateras lite. Såååå, vad tycks? Är väl inte världens bästa eller finaste header, men den får duga ett tag. Tröttnade verkligen på den förra och så blev det första bästa bild. Ja, den är ju tagen idag så inget gammalt här inte. Haha.. Kommer nog tröttna på den här snabbt också, suck.

Träningstips?

Jag är på flumhumör. Och är taggad. Taggad på vad har jag ingen aning om. Men taggad är jag, haha! :D Blir nog en hemmakväll ikväll ändå trots allt. Är sådär lagom seg. Och ska dessutom upp bajstidigt imorgon. Yes, ska ju till Stureby med mamsen för att hämta en diskmaskin, (HAHA). Och för att vi ska komma hem nångång och hinna sola så åker vi vid 8 hemifrån. Galet tidigt, menmen :)

OCH NU JÄVLA SKA JAG TA TAG I TRÄNINGEN! SKA få drömbenen innan Kos. Så är det bara! Måste hitta några roliga benövningar bara, någon som har några tips? Jag tröttnar lätt så det ska helst vara kul, och inte så svårt. Haha, pinsamt egentligen att man inte har tränat nån gång i hela sitt liv. Men det säger man inte högt, haha! :D


Taio Cruz - Dynamite

Bored

Klockan är tre. TREEE?! Jävlar vad dagen har gått fort. Och vad har jag hunnit med? Typ ingenting. Eller.. Frukost, hjälpt pappa, duschat, fixat mig. Ja, det är väl det. Fysatan. Har ganska tråkigt. Och det suger att ha tråkigt. Får ta och hitta på något. Nuuuuuu! Bjuder på några egobilder i brist på annat, haha! :D




Haha kul att det tog en halvtimme för mig att skriva det här inlägget.
Är man seg eller vad?

Life's Good

Morsning korsning! Jag är vaken, kläderna är på och frukosten är i magen. Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är ledig. Kan det bli mycket bättre? Näää juste! :D

Ska springa ocg borsta gaddarna snart och sedan ska jag ut i solen och hjälpa pappa på tomten en stund. Sedan har jag planerat att ta en liten powerwalk med härlig musik i öronen. Och sen.. Äsch, jag gör en lista istället!

Dagens planer:

  • Borsta tänderna
  • Hjälpa pappa
  • Powerwalk
  • Städa rummet från topp till tå
  • Tvätta
  • Byta lakan
  • Klippa sönder ett par jeans till shorts
  • Duscha
  • Fixa mig
  • Fixa naglarna

Jaaa, så ser väl min dag ut ungefär. Sedan vad som händer ikväll har jag ingen aning om, vi får se helt enkelt! Fick nyss reda på att jag fick vg i turism, så nu är jag glad! Var iförsig säker på att jag skulle få bra betyg, men ändå :D Nej, nu ropar pappa! Ha en bra dag!

Bara ben

Älskar att gå i shorts. Har ALDRIG gjort det förut. Förns nu. Anledningen till att jag inte haft det förr är för att jag har skämts för mina ben. Haft galna komplex över dom. Fråga mig inte varför, det har bara varit så. Men nu har jag lagt det bakom mig. Visst, jag är väl inte 100% bekväm i att gå med bara ben, men 98% iallafall. Från 0 till 98 från en sommar till en annan är fan bra. Det tycker iallafall jag :)



Mat mat mat

Satt och titta på Kniven Mot Strupen. Haha han Alex är ju fan galen. Lite irriterande galen faktiskt. Han BEHÖÖÖVER inte kopiera Gordon Ramsay med sina häftiga rörelser och höga röst. Suck. Aaaa jag blev iallafall hungrig. Inte bra alltså! :( 


Fotbollsproffs

Nu har jag precis ätit middag med familjen, farmor och våran snickare ute på altanen. Rostbiff med potatissallad, gott och enkelt! Är på "ta-det-lugnt-humör" så ikväll blir det bara till att sega framför tvn under en filt. Får se hur länge jag orkar vara uppe, men ska försöka ta bort det värsta i mitt rum, slänga in alla kläder till tvättstugan och byta lakanen iallafall. Så kan man dammsuga och tvätta imorgon. Jaa, ska försöka komma ihåg det. Haha. I helgen blir det nog bara till att vara hemma och fixa lite. Måste hjälpa till med att ta undan alla snickargrejer från tomten och plocka bort all skit. Sedan ska poolen fixas och fyllas med vatten också, så nu kommer man kunna vara ute och sola hela dagarna utan att dööööö av värme! Sedan tidigt på lördag morgon ska jag och mamma till Stureby för att hämta våran nya diskmaskin, haha. Får se hur det går att åka dit fram och tillbaka, marathon i stan då ju. Men det ska säkert gå bra, blir ingen sovmorgon då inte! :D

Ska ut och rapportera för mamsen hur det går för Jesper. Haha hon är helt galen och vill veta ALLT som händer nu! Ja, han är och provtränar för ett lag i div 3. Eller nu visade det sig att det var match istället, ingen träning. Aja, vi får se hur det går. Hela familjen Flensburg håller tummarna för att det ska gå bra. Inte för att det behövs, men ändå! Min lilla plutt kommer bli fotbollsproffs, hihi. :rolleyes:


Haha jag och min lillelillebror är galet normala!

Haha bästa!


Sommar & Sol

Ledig idag, superskönt! :D Har precis legat ute och solat i ungefär 2 timmar så är lagom död nu. Men en glass fick mig på banan igen, hihi! Har massa som måste göras idag, eller massa och massa. Måste städa rummet, tvätta och byta lakan. Fett jobbigt, pallar inte. Men jag kanske får ett litet ryck senare ikväll, brukar bli så :P Haha! Sedan måste väl någon diska all disk också, och den där "någon" blir väl jag. Har diskat alla disk för hand nu hela veckan, så jävla jobbigt. Att vara utan en fungerande diskmaskin suger seriöst, iallafall när man är van med att ha en hela tiden. Men på lördag kommer den nya, så det ska bli skönt. Haha, bli skönt att få en ny diskmaskin, hur vuxet låter inte det egentligen? Läskigt.. Nu ska jag återgå till solandet, byyyyeee! :D

Huvudvärk

IMORGON SKA JAG BARA SOLA, INGET ANNAT!
och nu ska jag sova bort huvudvärken, natti!

myggjävlar

Jag har tråkigt. Ska titta på Greys snart. Eller snart och snart, om 1 timme  och 20 minuter för att vara exakt. Ganska långt kvar. Vafan ska man göra tills dess? Gaaah, blir galen! Har iallafall precis ätit middag ute under bar himmel. Jag hjälpte till med grillningen av köttet och självklart blev det perfekt! Pappa kom och tog över efter ett tag iförsig, myggen attackerade! Stod ute i 15 minuter ungefär och på den korta tiden fick jag myggbett över hela kroppen känns det som! Jävla äckeldjur det där alltså, man borde utrota dom! Min lilla vovve har fått myggbett på hela nosen så den är alldeles knottrig, stackarn!


Saknar min lilla älskling baotamycket! :( Och det värsta är att vi säkert inte kommer träffas i helgen, blääääh gillar inte det här :(


http://jennyjanssons.se/images/2009/mygga1_45783971.jpg



Skaka Rumpa

Det är något fel på min mobil. Eller så är det något allvarligt fel på mig. Mitt alarm har inte gått igång två gånger den här veckan. Tror jag, det kan ju vara så att jag har vaknat av det och stängt av det hel enkelt. Men det borde jag ju ha kommit ihåg, vilket jag inte gör. Och det värsta med att alarmet inte har gått igång är att jag då istället har vaknat 15-20 minuter innan jag ska dra hemifrån. INTE ROLIGT! Så jävla sämst. Men nu är det slut med alarm, för jaaaag haaaar sommarlooooov! Skulle man kunna säga iallafall, för på måndag ska vi ha någon "utflykt" med skolan och sedan på tisdag slutar vi. Så jävla skönt! Och vädret är ju grymt!

Så nu under mina första "lovdagar" ska jag ta det lugnt, sola, tvätta, städa och sedan på fredag blir det grönan med Karro. Första gången jag var där var i slutet av nian med klassen, och då var jag bara där i typ 2 timmar och det sög bajs. Det var också den senaste gången jag var där, dvs jag har bara varit där en gång, för över 2 år sedan också dessuom! Har blivit helt galen nu senaste veckan då ALLA drar dit, och jag & Karro har snackat massa om att dra dit och nuuuuu bliiiir deeeeet aaaav! Wohoo, känner mig som ett barn, hihi! :D


Sean Banan - Skaka Rumpa

Flyingfire!

Nu har jag precis ätit, så nu är magen ÄNTLIGEN glad! Ska upp till Flygfyren vilken sekund som helst med mamma och handla lite. Ska försöka hitta några goda grapefruuuiiiits och kanske någon mango om det finns någon som det står Malin på! :D Efter det blir det till att åka hem och klistra sig fast framför tvn! Ugly Betty, Desperate Housewives och dubbelavsnitt av Cougar Town, WOHOOO! :D Så jävla naaaajs alltsåååå. Sedan blir det duschen en snabbis och direkt efter det säääängen! Nej, nu rullar bilen iväg, pusshej!

TATISMOS!

Jag är hungrig. Har varit det hela dagen. Är så jävla trött på min mage, den vill ha mat hela jävla tiden. Och det är iiiinteeee braaaaa eftersom jag inte tränar. Suck. Kanske måste börja med det, tråååååkigt........ Hur som helst så blir det potatismos till middag. Hemmagjord supersmarrig potatismos. Ååååååh it's my lucky day! Love potatoes! Sen blir det väl nån korv eller nåt köttaktigt till skulle jag tro, men det är inte lika viktigt! POTATIIIIISMOOOOOOS! :D :D :D


rubrikhelvete

Nu är jag hemma. Trodde att den här dagen skulle bli helt bajsig, men så vart det inte. Kom till Coop vid 9tiden, var med på morgonmötet och hjälpte till med lite saker på lagret, sedan fick jag sluta. Då var klockan 10. Galet skönt! Det som var mindre skönt var att första bästa buss hem gick 11.40. Haha då var det bara att hitta på något att göra i 1½ timme. Inte så lätt i lilla Norrtälje, men tiden rullade förbi fort ändå. Fick med mig lite saker hem från h&m och åhléns också. 2 bhar och ett par strumpbyxor bland annat.

Längtar som en galning till Juli. Vecka 28 drar vi ner till Falkenberg på västkusten och då håller jag tummarna stenhårt för att vädret blir toppenbra så man kan ligga på stranden och jobba på brännan! Sedan några dagar senare, den 21 Juli för att vara exakt, då bär det av till Kos i Grekland! Kommer bli gaaaaaaalet! :D Efter en vecka kommer vi hem igen, vila 2 veckor här hemma i Sverige och sedan den 14 Augusti blir det Kemer i Turkiet i 2 veckor med familjen och älsklingen. Allltsååååå åååååh vad jag längtar! :D

Trött som en åsna!

Jag är trött. Galet trött. Jag ser ut som en zombie. Så trött är jag. Men idag är det sista dagen på Coop vilket är suyperskönt. Och imorgon har jag endast en lektion innan lunch och sedan är det slut för i år! Eller, skiten börjar ju i höst igen, men innan sommaren iallafall! Så man skulle kunna säga att jag får sommarlov imorgon :D Är ledig fram till tisdag nästa vecka då vi slutar, superdupermegasköööönt! :D

Om tio minuter ska jag dra till bussen. Kommer inte ha så mycket att göra på Coop idag tror jag, ska lämna tillbaka kläderna, nycklar och larmgrejer och sådära.. Sen får vi väl se när jag kommer hem, blir nog ganska tidigt! Får se till att matcha in nån buss eftersom dom går sååå jäääävla sääälllaaaaaan! Suck på det.

På tal om absolut ingenting så hatar jag John Blund. Den jäveln proppar in sjuka och dumma drömmar i min skalle när jag sover. Inte roligt att vakna då alltså. Ska ta ett allvarligt snack med den där filuren ikväll. HAHA!

RSS 2.0