Turn the lights off

Nu är jag färdig för dagen och klar för sängen. Precis innan jag tänkte hoppa in i duschen skulle mamma till Flygfyren och handla, så då följde jag med dit istället. Blir en massa smaskens till helgen :D En timme senare kom vi hem och DÅ blev det duschen för mig. Nu sitter jag här i sängen. Med nytvättat hår, nyrakade ben, nymålade naglar och en mätt mage. Japp, slängde precis i mig en banan och en kopp blåbärssoppa! Satt fint i kistan, haha! Nu måste jag plugga lite på landskapen och sjöarna som jag har prov på imorgon. Eller plugga och plugga, titta igenom lite snabbt. Det mesta kan jag ju faktiskt, måste bara fräscha upp minnet lite :) Haha lite komiskt egentligen.. Min lillebror som går i 4an hade prov på Sveriges landskap för bara några veckor sedan, och nu ska jag, som går andra året på gymnasiet, ha prov i samma sak. Haha, PINSAMT om jag inte klarar det! Anyway, nu ska jag nog skutta ner under sängen och sussa lite, ladda batterierna inför helgen! Ha en toppenbra valborg allihopa! Imorgon får jag äntligen träffa min lilla älskling, wiie! :rolleyes:


Billionaire

Den här dagen har gått fort. Galet fort. Och påtal om galet så är jag galet glad! Upptäckte nyss att jag fått 600:- insatt på mitt konto av skolan, (matersättning för praktiken). Det kom som en chock! Jag var helt inställd på att jag bara skulle få runt 300, så får man det dubbla! Vilken lycka! Så direkt efter plugget imorgon SKA jag köpa en bikini och om jag hittar en snygg jeansjacka så ska jag köpa den också. Då kommer jag vara nöjd! För det är det enda som jag känner att jag verkligen behöver och vill ha just nu. Helt onödigt att springa runt och köpa en massa tröjor hit&dit eftersom jag redan har typ tuuuuusen. Ska nog ta och kolla igenom alla, har ju glömt bort vissa som jag aldrig använder. Kanske något som man ska börja ha på sig lite oftare? Nej, nu ska jag skutta in i duschen! Fred ut.

Yesterday, in photos


Dagens planer

Nu känner jag mig duktig. Vaknade strax innan 10 och sprang direkt ut med vovven och tog en joggingrunda på 40 minuter. Eller aa, de första 20 minuterna joggade vi men sen ville Baloo bara bada i diket så då blev det powerwalk/bad på hemvägen istället. Bad för Baloo då såklart, inte för mig, haha! :D Just nu sitter jag och äter en bamsefrukost och tittar på tv. Eller aa, vid den här tiden på dygnet är det ju inget bra på tv, inte ens på alla våra filmkanaler. Ska nog ta tag i städningen snart, yes. Som vanligt på min lediga dag måste jag städa, haha! Och en massa annat..

Dagens planer:

  • Sova ut - Done
  • Ut och springa - Done
  • Städa rummet från topp till tå
  • Försöka hinna med att göra fint i resten av huset (ser ut som ett bombnedslag just nu, haha)
  • Plugga inför provet i turism som är imorgon
  • Lägga in bilderna från igår
  • Peela ansiktet + ansiktsmask
  • Duschaaaa!
  • Gå och lägga mig hyfsat tidigt! Faktiskt!

Det ska väl inte vara så svårt att hinna med allt det där? Eller? Haha :D Men börjar nog med det hela efter lunch. Nu ska jag knapra i mig ett gäng morötter. I LOVE CARROTS!

Dagens låt

Rasmus Seebach - Natteravn


Vi tog en tripp till Turkland..

Lång dag idag. Men den har ändå gått sjuuuuukt fort. Knasigt knasigt. Hade bara en lektion så slutade mitt på ljusa dagen. Skön-t. Sen träffade jag Karro och det första vi gjorde var att sola solarium. Yes, bättra på brännan lite snabbt sådär lite halvfuskigt, hihi. Sedan känns det som att vi hann göra hur mycket som helst innan jag skulle sitta barnvakt. Fika på Bellmans café bland annat, där blev det en halvsmarrig hallonpaj med vaniljsås och varm choklad med grädde. Jaaaa jag har faktiskt inte vuxit upp helt och hållet och lärt mig dricka kaffe än, förlååååt så hemskt mycket.

Sedan tralla vi runt lite på stan och hittade lite småsaker här&där. Karro hittade ÄNTLIGEN en ny väska. Haha SOM hon har letat. Och det roliga var att det gick supersnabbt. Vi gick in på Sisters på Drottninggatan och det första hon ser är väskan. 2 minuter senare går vi ut och då har hon såklart väskan med sig, haha :D Sedan tog vi en tur till Turkiet. Japp, jag menar såklart HÖÖÖTORGET. HAHA, det är fan som att komma till ett annat land. Men vi blev sugna på jordgubbar och jordgubbar skulle vi ha även fast dom skriker som dårar på en när man vimlar runt där. Till slut kom vi till en som inte skrek alls så där tyckte vi att vi kunde vara snälla och köpa lite gubbar. Äcklet som stod där frågade mig hur gammal jag var. När jag sa 18 blev han chockad och frågade om jag inte var 16? SER JAG UT SOM 16 ELLER? Nej juste, gubbjävel. Hur som helst så var jordgubbarna väldigt goda. Iallafall dom som gick att äta, haha!

Sedan sprang vi på Daniela :D Så det blev lite snicksnackandes med henne en stund. 2 minuter efter att vi sagt hejdå ringer Pato och skriker "MALINMALINMALINMALIN" i andra änden. Då hade han sprungit på Daniela PRECIS efter vi sagt hejdå och hon hade nämnt att hon träffat mig så då skulle han såklart också göra det. Inte lätt att vara poppis, HAHA! Så då blev det lite catching up med honom också lite snabbt, sen skulle han till banken och jag & Karro vidare... Hjälp vad långt det här blev. Aja, vi slutar nu tycker jag. Kramp i fingrarna fan!

Blev många bilder tagna idag men hittar inte sladden till kameran så slänger in dom 2morrow! Är btw ledig då, SKÖÖÖÖNT! Håller tummarna för bra väder så man kan sooola! Fred ut.

Knasigt värre

Nu är tvkvällen över för mig. Hjälp vad den gick fort och hjälp vad jag är kissnödig nu, HAHA! Alltsåååå, bara så ni vet liksom :D Har hunnit måla naglarna också, så nu är dom mörkblåa. Woooooooow på det, eller nåt. Nu måste jag kissa.. Och borsta tänderna.. Haha som min kära far skrev till mig nyss på facebookchatten: "kissa o borsta tänderna" . Är han inte för söt som fortfarande tror att jag är 5 år? :D Haha ANYWAY, ha en bra onsdag everybody! Och nattinatti. Nu blev jag trött också, damn.

MORÖTTER IS THE SHIT

Ååååh snart börjar det! mindre än 10 minuter kvar, wiie. Har laddat med morötter och saft (HAHA)

Imorgon kommer det inte bli så många inlägg. Blir väl ett på kvällen runt elva kanske. Yes.. Ska till plugget och ha en lektion och sedan på kvällen ska jag sitta barnvakt. Under tiden mellan plugget och barnvakt ska jag försöka hitta en bikini, eller iallafall prova en massa så jag vet vilken modell jag vill ha :) ELLER passa på att sola lite. Kanske hinner med både och, får se! :D Nu ska jag ner och skala en till morot, haha!
fisken hampus blomberg

Dagens låt

The Fray - Look After You


HAPPYFACE!

Har precis ätit middag, så nu är magen nöjd! Wohoo, och illamåendet är helt borta. Puts väck! Hihi :D Så nu ska jag skutta in i duschen och tvätta av mig alla sjukbacilusker och sedan förbereda mig inför min lilla tvkväll. Wiiie! Nu är jag på bra humör :D Den som förstör det är död.


Ett par saftiga jordgubbar skulle inte sitta helt fel nu.. MUMS!

Ny header

Hade lite tid över och fixade till en ny header lite snabbt, vad tycks? :D

Tvkväll ikväll

Ååååh tvkväll för Luttaaan. Får se om ja orkar hålla mig uppe bara, men det ska nog gå bra. Mellan 20.00 - 22.25, WOHOOOOO! Nu blev jag glad, och Ugly Betty har äntligen säsongspremiär 2night. Dock är det tydligen sista säsongen? Buhuuu. Menmen, en superkväll in front of the tv blir det ändå :D

  • 20.00 - Ugly Betty, ÄÄÄNTLIGEN!
  • 21.00 - Desperate Housewives
  • 21.55 - Cougar Town

Just another day without you

Fortfarande sjuk. Men idag verkar det inte som att man får vara sjuk i familjen Flensburg. Alltså jag blir så jävla less. Jag har inte varit så sjuk att jag har behövt vara hemma på flera år. Känner jag mig dålig tar jag en alvedon, biter ihop och drar till plugget ändå. Det är det vi Flensburgare kör på. MEN! Såfort pappa är sjuk, eller sjuk och sjuk, känner sig dålig rättare sagt, då ligger han på soffan och kan inte göra ett skit. Vare sig han bara har ont i huvet eller liknande. är det okej att vara hemma och inte göra ett skit. Men nu när jag är hemma för andra dagen verkar det bli ett jävla ståhej. 2 dagar hemma, hur dåligt kan det vara? 2 dagar av typ.. flera hundra. Alltså suck, även fast jag har spytt och massa så verkar det inte som någon big deal för mina föräldrar. Jag har mått illa sedan söndag kväll och dom förväntar sig att jag ska bita ihop och dra till plugget. Påtal om ingenting så är jag hungrig :(

vaihelvete

Trodde att jag började bli bra. Men självklart ska illamåendet och febern (om det nu är feber, kollade aldrig tempen men het som solen var jag iaf) komma tillbaka såhär på kvällskvisten. Lagom till sömnen. Kul. Kommer väl inte kunna sova ordentligt inatt heller :(  Alltså åååh, gillar inte det här nånstans..

Kill Me

Jag är hur sugen som helst på något sött. Vad som helst. Men är rädd för att det ska åka upp samma väg som den snabbt åkte ner i. Måste. Äta. Något. Sött. Nuuuuu. :(

Falsk alarm!

Pheeew! Pappa kom hem igen, haha. Med min mobil. WOHOOOO, nu känns allt bra igen :D Haha vilken nörd jag är..

Utan mobil i 1½ timme!

Mamma har problem med bilen, så pappa ska åka och möta henne nu i typ Åkersberga. Han har inga batterier i sin mobil så han lånade min i nödfall. Åkersberga ligger ca 30 minuter härifrån. Dvs en timme fram och tillbaka. Sen måste dom ju på något sätt fixa mammas bil. Där lägger vi på 30 minuter, kanske. JAG ÄR MOBILLÖS I 1½ TIMME! Jag känner mig naken, vad ska jag göööööra?! :(

Jobbig dag

Nu är masken precis avtvättad. Haha tänkte inte på det men det tog dryt en timme innan jag skulle orka pallra mig upp ur soffan som jag sa att det skulle göra. Men nu sitter jag här igen med en kurrande mage. Har ju inte kunnat äta på hela dagen pga illamåendet. Men just nu är det ute och solar, eller nåt. Borta är det iallafall. Ska nog hämta ett äpple som jag kan smaska i mig.. hmm.. Yes! Är fortfarande varm som en het stekpanna. Känner ingen skillnad på kokhett vatten eller iskallt. Sjukt fan.

Never Mind

Sitter i soffan (vilket jag iförsig har gjort hela dagen) och tittar på Ghost Whisperer i brist på annat. Passade på att scrubba ansiktet och smeta på ansiktsmask för lite drygt en halvtimme sedan och masken sitter fortfarande på. Haha har inte orkat tvätta bort den och det kommer väl ta en timme till innan jag orkar gå upp ur soffan igen :P Jag skulle berätta något... men glömde precis bort det. Ååååh vad irriterande! Aja, i'll be back när jag kommer på det igen :D


Sjukling

Japp, rubriken säger väl nästan allt egentligen. Min natt har varit hemsk. Uppe säkert 75 gånger, mått illa som gud vet vad och svettats som en tok. Tror jag har feber, eller hade iallafall. Nu har jag stått ute på altanen och kylt ner mig i typ 30 minuter, men skulle kunna döda för mer kyla alltså. Mår fortfarande illa och har fått i mig en liten skål med yoghurt, men.. aa den åkte upp igen. Ska försöka rulla ut till köket och svälja en ipren för huvudet gillar inte mig just nu. Ligger helt död i soffan omringad av mitt mysiga täcke och tittar på nån gammal dålig svensk film. Suck.

Fight for this love

Jag vill bara att det ska bli torsdag. Då är veckans jobbiga dagar över. Skulle mer än gärna sova fram tills dess. Tror jag håller på att bli sjuk också. Mår illa, ont i huvet & typ kallsvettas. Härligt värre -.- Saknar Jesper också, buhu :( Ge mig torsdag nu!


.

Jag mår inte bra..

A real man doesn't love a million girls, he loves one girl in a million ways.


Helt normala syskon!


Sådär lagom roligt... inte

Jag har ingen lust att blogga. Gör det ändå, fråga mig inte varför. Är inte på humör idag känns det som, eller inte just nu iallafall. Det är ju trots allt söndag eftermiddag. Bara några timmar kvar till måndag. Fucking jävla äckel måndag! Deppkväll för Malin? Helt klart. Hatar att jag ska vara så jävla känslig...

i gotta feeling..

Jag gillar verkligen inte att vänta. Är helt och hållet färdig nu MEN!.. Bussen går 15.53. Dvs om ungefär 2 timmar. Vad kan man göra i 2 timmar?! Visst, titta på en film kan man ju iförsig göra.. Men är inte på filmhumör då det förmodligen kommer bli en massa film ikväll när man sitter barnvakt. Yes, dom skulle tydligen hyra en hög. Måste packa ner lite saker i väskan, men det går på 5 minuter. Sen då? Alltsåååå åååååh! Kanske ska passa på att sussa lite och ladda batterierna.. Aja, uttråkad till tusen är det ingen tvekan om att jag är iallafall. Kan ju leka lite med sminket och mitt stackars ansikte, haha :D

Äsch, här kan jag inte sitta iallafall, supersegt. Nås på telefunken resten av helgen, bajbaj!


Dagens låt:

Adam Lambert - Whataya Want From Me

What a morning!

Hjälp vilken morgon! Älsklingens mobil väckte oss ett antal gånger vid 7-7.30 imorse. Han skulle vara i norrtälje runt 8 så det var bara att gå upp, äta frukost och sedan sätta sig i bilen. Trött som satan, men kom hem vid 20 över 8 så då var det bara att skutta ner under täcket igen och somna om. Trodde aldrig att jag skulle kunna det, men det gjorde jag! :D Vaknade för inte så länge sedan, så några extra timmars sömn fick jag! Ska ju sitta barnvakt med älsklingen ikväll från 18.00 till 01.00 ungefär, så man måste ju vara pigg och glad. Det fina vädret hjälper ju en på vägen till ett topphumör! Nu ska jag ut och sola, ha en bra lördag!

Ready for the weekend

Tända ljus är mysigt. Superdupermysigt. Har precis tänt dom jag har här i mitt lilla rum och lyssnar på sommarmusik. Gud vad jag längtar! Men nu är det inte långt kvar, bara 6 veckor ungefär. Det går dessutom läskigt fort. Känns som det var igår man fyllde år, när det i själva verket är drygt 2½ månad. Finns så många söta klänningar nu ute i affärerna. Ska nog sno lite av mina sparpengar och köpa en. Har aldrig varit den där tjejen med uppsatt hår och kjol eller klänning. Aldrig. Men nu helt plötsligt så är jag det, haha. Men jag gillar det! :D

Nu är det ju nästan iprincip helg. Min helg kommer för det mesta spenderas tillsammans med Jesper. Imorgon åker vi hem till mig och äter mat, busar, skrattar, myser, sover och sen runt 8 på lördag morgon ska han till Norrtälje och träffa nån aikpolare, match på lördag ju, viktiga grejer det där, haha. På lördag kväll är det barnvakt som gäller. Då ska jag passa min kära sysslings små barn som är 9 och 6? 7? Aa jag har inte så stor koll på det där. Var ett ganska bra tag sedan jag träffade dom, men det ska nog gå bra ändå! :D Sedan nångång efter att aikmatchen är slut så kommer Jesper och hoppar in i barnvaktsrollen och gör mig sällskap, hihi! Sedan drar vi väl hem till honom och sussar och på söndag så är det dags för mig att rulla hemåt, nångång. Japp, min helg sådär lagom sammanfattat :D

Vad ska lilla DU hitta på för busigt i helgen? :)

Emovarning? Absolut inte!

Nu har jag precis ätit middag. Blev nåt jättekonstigt som slank ner i magen även fast det såg lite halväckligt ut. Haha :D Huvudvärken sitter fortfarande fast där uppe och vägrar försvinna, ska nog svälja ett till piller. Inte vilket piller som helst, utan en Ipren KARROOOO. Haha ingen emovarning på mig inte, så det så! Nu blir det till att skutta in i duschen för min del, tjojhoj sålänge!

headache

Huvudvärk suger. Har haft det hela långa dagen och inte förns nu så börjar den sakta men säkert försvinna. Och jag har panik över att hitta en snygg bikini till sommaren. Får ju inte slänga ut hur mycket pengar som helst dessutom så jag känner mig ganska körd. Jag är inte bra på att spara pengar, skulle börjat för länge sen med det. Då hade jag inte suttit i den här skiten nu, haha. Men det kommer vara värt det, i slutändan åtminstone :D

Luttan goes hemmafru

Nu är rummet färdigstädat och kläderna i tvätten. Om ca 15 minuter är tvätten klar så då ska nästa hög in i maskinen. Känner mig vekrligen som en hemmafru, haha. Men det är ju på min lediga dag som jag har tid med allt det här. Eller, jag skjuter upp allt till den här dagen för att jag vet att jag har hela dagen på mig då och inte bara några få stresiga timmar en måndagkväll. Nu ska jag springa ut i köket och rota efter något smarrigt som kan slinka ner i magen som lunch. Fred ut! :D

Dagens planer

Morsning korsning! Nu är jag vaken och har precis ätit frukost med min lilla vovve. Jaa, klart sötsaken ochså skulle få nåt litet att tugga på. Rostade mackor med marmelad och ett glas juice blev det till mig och ett litet knäckebröd med leverpastej till Baloo. Hihi :D Idag mår jag mycket bättre men huvuet värker som aldrig förr. Ska nog gå och svälja ett piller som tar bort det där dumma. Idag har jag mycket att göra, som en vanlig ledig dag för mig. Haha :D

  • Dammsuga och städa rummet från topp till tå
  • Och byta lakan
  • Tvätta kläder ska jag också hinna med
  • Duschaduschaduscha, men det blir av senare ikväll
  • Om jag hinner så ska jag göra fint här och där i huset också, så mina kära föräldrar blir glada när dom kommer hem
  • Och sen måste jag gå och lägga mit i tid för imorgon bitti ska jag upp 05.30. SUCK!

Jag ska ju självklart ta det lugnt en massa också, jag är ju trots allt ledig! :D

Världens onödigaste dag

Som sagt, rubriken beskriver ju allt. Jag kan ju börja med att säga att min "sovmorgon" hade kunnat bli mycket mycket längre. Jag gick upp åtta, segade hur mycket som helst eftersom jag var fett trött, glömde bort tiden så sprang till bussen men kom dit 5 minuter innan den skulle gå. Får vänta på bussen 10 minuter - jobbigt! Kommer in till Norrtälje 09.50 och bussen in till stan går 10.00. Väntar i 10 minuter, kommer ingen buss - jobbigt igen! 10.05 kom bussen och den blev full med folk på en gång! När vi kommer till Roslags Näsby började bussen ryka så alla var tvugna att byta buss. Bussen vi bytta till var såklart också helt smockfull så själva bytet tog typ 15 minuter. Till slut så kommer jag äntligen till tunnelbanan, skitstressad. Kommer då på att jag har glömt kortet till skolan så smsar en i klassen och frågar om han kan komma och öppna. Då ringer han och säger att vi redan har slutat. WHAT THE FUCK?! Då har dom matte på morgonen, vilket inte jag har eftersom jag redan har läst den kursen, men deras lärare var sjuk så då flyttade dom svenskan som var efter lunch till innan lunch istället. Fatta hur jävla irriterad jag blev! Och hem kunde jag ju inte åka igen eftersom jag skulle sitta barnvakt vid halv fem. Jaaaa, bor man flera mil från plugget som jag så.. ja, vad ska man säga? Det suger! Men imorgon är jag ledig, vilket är skönt för dååååå får jag sova ut! :D Wohoo! MEEEEN, eftersom jag inte hade något att göra hela eftermiddagen så drog jag till mitt gamla plugg och träffade lite goda vänner, haha. Och dessutom så fick jag pussa på min söta pojkvän, hihi. Happyface på Luttan :rolleyes:

Men nu orkar jag inte skriva mer, säkert ingen som orkar läsa den här feta texten heller så det var väl onödigt att jag skrev det också, haha.. En röding rikare är jag iallafall tack vare att jag satt barnvakt. Inte helt fel! NATTINATTI PÅ ER, nu ska jag soooova i fleeeeeeera timmmaaaaar ! :D

Wear-no-makeup-day

Godmorgon allihopa! Idag börjar jag 11.30, så jag måste ta bussen som går 09.35 från mig. Seeeeegt. Men mycket skönare än att åka hemifrån 06.45 iallafall, haha. Har precis ätit två mackor med rostbiff, sallad och gurka som jag har svalt ner med ett stort glas med juice. Mumsfillibabba! Tittar på the voice i brist på annat, men ska nog springa iväg och sminka mig nu lite snabbt. Ska inte köra på hela min vardagliga make today because my skin is killing me. Har fått nån liten fläck på kinden som svider och dom små finnarna är kvar, men försvinner sakta men säkert. Så idag blir det bara mascara! Känns som att min hud är mycket viktigare än att smeta in en massa onödigt i mitt oskyldiga ansikte. Får se hur mycket panik jag får under dagen, haha. Men har faktiskt bara en lektion och sen ikväll ska jag sitta barnvakt, så det ska nog gå bra. Wish me luck!

Deppvarning..

Jag känner mig deppig, och som vanligt så vet jag inte varför. Eller, jag har faktiskt inte varit deppig på länge. Väldigt länge. Gråter nu när jag skriver det här, bajs. Det hela började innan middagen då jag tittade på en gammal repris av Greys Anatomy. Just det avsnittet slutade inte lyckligt någonstans. Då började alla mina små söta tanketroll uppe i huvudet att arbeta. Inte bra. Dom små liven kom fram till att jag faktiskt har varit lycklig ändå sedan jag träffade Jesper. Allt är så bra, har varit bra ända sedan dag ett faktiskt. Han är världens underbaraste människa och jag älskar honom mer än något annat! Och det är ju såklart jättebra! Men jag har aldrig tänkt tanken på att liksom.. förlora honom. Det är där deppiga Malin kommer in i bilden. För nu har den tanken fastnat i mitt lilla huvud. Vad skulle hända om vi inte var vi längre? Om vi skulle gå skilda vägar liksom. Mitt liv skulle gå under. Helt och hållet. Jag skulle tappa lusten till allt. Och inte i bara några dagar, mitt liv skulle vara förstört. Alltså ååååh, varför skulle jag titta på Greys just idag för. Och dessutom så skrev en kompis på facebook idag på henne status att hon undrade vad som skulle hända om hon dog. Vilka som skulle gråta och vilka som skulle komma på hennes begravning och så. Självklart ska jag också börja tänka på det. Vilket absolut inte gör saken bättre. Shit, såhär har jag inte känt mig på länge. Vill ligga mot Jespers bröst med hans armar runt mig och bara känna mig sådär trygg och lycklig som bara han får mig att känna. Nu. :(

Blondin eller brunett?



Saknar mitt bruna hår. Men det är ju så, när man har det ena vill man ha det andra och tvärtom. Iallafall för mig när det gäller mitt hår. Funderar på att vara blond över sommaren och sen bli brunett igen. Men jag vet verkligen inte! Känns lite onödigt nu när jag har spenderat flera tusen på att få det som jag vill ha det, och jag är ännu inte där. Men samtidigt så är det mycket lättare att ta hand om ett brunt hår. Alltsååå ååååh, HJÄLP MIG!

Nu jävlar smäller det!

Nu har jag duschat, peelat ansiktet, fixat med ansiktsmask och gjort te. Så nu sitter jag och är beredd framför tvn. Om 1 minut, då jävlar! Fast dating in the dark är inte sådär galet viktigt, men ändå lite kul och se. Dessutom så är det ju sista programmet fööööör veeeet niiii? NÄSTA TISDAG ÄR DET DAGS FÖR UGLY BETTY IGEN! WOHOOOO, LYCKOSKUTT! Nu börjar det, haha. Pusshej! :D

Kvällens planer!

Pannkakorna har lagt sig fint i magen och nu väntar en lugn kväll framför tvn. Haha, kan dra en liten lista på kvällens planer då bara för att :)

  • 19.00 - Duscha
  • ca 19.40 - Peela ansiktet & fixa ansiktsmask
  • 20.00 - Dating In The Dark
  • 21.00 - Desperate Housewives
  • 21.55 - Cougar Town
  • 22.25 - Christine
  • 22.55 - CSI
  • 00.00 - Sovdags för mig, eller jag kan ju alltid försöka.

Haha, sådärja! Såg att mamma hade köpt en massa frukt också så det lär väl slinka ner i magen under tiden. Nu ska jag fortsätta titta på vänner och direkt efter det så börjar jag med listan! :D

Pancakes

Magen kurrar. Och tur är det, för vet ni vad? Nu står pannkakorna på bordet! :D

Ge mig ledigt nuuu

Jag är trött. Hängig. Ont i huvudet. Längtar till torsdag då jag är ledig, ska bli skönt att få sova ut och bara slappa hela dagen. Imorgon börjar jag efter lunch vilket är skönt. Men eftersom jag bor så jääävla långt från skolan måste jag upp klockan 8 ändå, så någon vidare sovmorgon blir det ju inte för min del direkt. Och så slutar man 13.30, men då kan man inte åka hem för när klockan är 16.30 ska jag sitta barnvakt inne i stan. Segt med dom där 3 timmarna.. Pallar inte gå runt i affärer nu när jag inte har ett öre, för det är ALLTID då man hittar saker man vill ha mer än nånsing. Får hitta på något annat som gör att tiden går fort. Någon som har något förslag? :)

rummet = bombnedslag

Jag måste städa mitt rum. Alltså verkligen MÅSTE. Det ser ut som ett bombnedslag. Kläder överallt, sladdar överallt, säkert damm överallt som man inte ser pga alla kläder.. Men hur ofta är jag nere i mitt rum liksom? FÖR SÄLLAN för att det ska städas i början av veckan. Jag får helt enkelt passa på att städa när jag har tid. Dvs på torsdag då jag har studiedag, vilket iförsig är sjuuuukt onödigt om man heter Malin Flensburg för jag är oftast ledig på torsdagar, eller onsdagar meeeen oftast torsdagar. Aja, hur som helst så måste rummet städas. Haha, får be pappa dra hem någon från hans firma som kan städa mitt rum från topp till tå. Yeah :D Nu ska jag nog börja tänka på refrängen gott folk, nattinatti! :) Jag saknar min Jesper..


ÅÅÅÅÅH ta mig dit nuuu!




Len som en barnrumpa!

Nu är jag len som en barnrumpa i ansiktet! Ååååh love it! Jag börjar bli trött, va i helvete?! Coops fel, baaaara coops fel. Jävla coop! Men man kanske skulle ta och skutta ner under täcket i god tid ikväll så att man får sin väl behövda skönhetssömn :D Ska nog försöka ligga i sängen innan klockan har passerat elva. Eller nej, bestämmer jag det så kommer det aldrig hända. Eller jag kommer isåfall aldrig somna innan ett inatt typ. Suck. Lillebrorsan har somnat i soffan och föräldrarna sitter i bilen påväg hem från Kista. Det är inget bra på tvn och jag är uttråkad. Jespers humör är på topp eftersom AIK just nu leder med 3-0 mot Kalmar. Det var på tiden, haha :D Karro har gått och blivit barngalen och hon har smittat mig. Jag är fortfarande uttråkad till tusen. VADSKAMANGÖRA?!

busfrö

Ansiktsmasken är på och man riktigt känner hur den skrämmer bort som små små finnarna somhar smugit sig in på mitt oskyldiga ansikte. Bort ska dom, och det fort! Inte ett enda bra program ikväll, vad är det här? Det måste ju finnas något okej som man kan glutta på! Eller, först måsta jag få min lillebror Karl att sluta spela xbox, SEN kan jag titta på tv. Och han har lovat att sluta när klockan är 19.30, så om typ 5 minuter är tvn min. Minminmin! Vovsingen är på bushumör, så mellan varven får man springa ut och leka lite med honom. Haha aaaaaja, CIAO! :D

Jävla finnar

Nu är jag på mycket bättre humör. Ska nog springa in till badrummet och smeta in ansiktet med en härlig ansiktmask, var ett tag sen och har dessutom fått några småfinnar. Inte ett dugg mysigt. Så nu blir det väl att gå runt med mascara ONLY så dom försvinner. Finnar gillar vi INTE, var desutom ett jävligt bra tag sen en finne ploppa upp i fejjan. MOT BADRUMMET!

Dålig start på veckan

Home, sweet home! Blev en jävla dålig start på den här veckan. Coop och jag går verkligen inte ihop. Tråkigaste jag varit med om, nånsin! Anyway, nu är jag äntligen hemma! Fick sluta tidigare, så det var skönt. Vädret kan man ju inte annat än gilla, nu är det verkligen vår! Och bara 7 veckor kvar till sommarlovet, shit. Tiden bara rinner iväg. Men skönt ska det bli, ett långt, varmt, underbart sommarlov har man fan förtjänat! Längtar som en galning.. Här är tröjan förresten som jag köpte i fredags, supermysig :)


Sammanfattning av helgen

Sådärja, då var magen nöjd och kroppen ren. Håret torrt och kinderna blöta. Har hunnit gråta lite men varför orkar jag inte ta upp, det här ska inte bli ett deppigt inlägg för nu ska jag ju berätta om helgen som har varit helt toppen!

Efter skolan på fredagen åkte jag och Karro in till stan. Jag skulle köpa en kofta och sen träffa Jesper. Koftan köptes och sen kom Jesper. Då åkte Karro hem till sig och jag&Jesper hem till mig. Hemma hos mig hade vi det mysigt, som vanligt. Jag fick också smeta in hans söta ansikte med bajsmasken (chokladansiktsmask). Superskoj och han var så söt, haha! Så det blev såklart en massa bilder på gullegrisen :D Slänger in nån längst ner i slutet av inlägget.. Sen var det läggdags, eller aa, vi skulle se på den senaste Harry Potter, men det gick ju som det gick. 5 minuter in i filmen somnade Jesper och nån minut senare slocknade även jag, haha.

Sedan var det då lördag då vi vaknade. Vaknade runt niotiden, helcrazy. Men upp ur sängen gick vi inte förns klockan var halv ett, så man hann somna om ett antal gånger, hihi. Frukost, tv, glass och fixelitrix hanns det med innan klockan slog tre, för då satt vi på bussen in mot stan igen för att åka hem till Jesper och sedan vidare till hans kusin för att fira henne eftersom hon fyllde 18 tidigare i veckan. Massa trevligt folk man fick träffa på där! När klockan var lite över elva satte vi oss i bilen tillsammans med Jespers mamma och åkte hem till honom. Haha blev en massa sjungandes i bilen och en massa zappandes mellan radiokanalerna för att hitta bra låtar :D Väl hemma hos Jesper går vi ut med hans supersöta vovve Iggy på en liten promenad och direkt när vi kommer hem slocknar vi i soffan. Riktiga jävla tröttmössor vi är, han & jag.

Idag då, söndag, vaknade vi också galet tidigt men upp ur sängen gick vi inte förns Jespers söta mamma kom in och sa att det fanns pannkakor. Dom åts upp och mättade magen ute på balkongen i värmen. Mumsfillibabba säger jag bara! När klockan var två nånting så var det hejdå som gällde och efter det så har det inte hänt något intressant. Haha...............många punkter.

Kort sammanfattat - underbar helg! Och nu saknar jag Jesper mer än nånsin, bläh :( På sådär superglatt humör är jag inte heller eftersom jag också har hunnit med att "bråka" med föräldrarna. Ångest har jag också. VILL INTE till coop imorgon och på tisdag. Inte på alla andra måndagar och tisdagar fram till sommarlovet heller för den delen. SUCK! Ska nog gå och lägga mig nu och hoppas på att vakna upp med värsta sjukdomen imorgon eller nåt....

Everything'll be alright, right?



ÄR INTE MIN LILLA BAJSUNGE BARA FÖÖÖÖÖR GULLIG? :D

Det har varit helg..

Helgen har varit underbar! Söndagar suger bajs, har stans största ångest inför morgondagen. Men nu hoppas jag på att maten snart står på bordet för magen kurrar. Skriver mer om allt som har hänt sen sist lite senare! :D

Trevlig helg!

Nu har jag äntligen duschat. Och fönat klart håret. Och smörjt in mig med gosigoslotion. Och nu ska jag bara fixa det sista i rummet och sådär, sen blir det sängen för mig! Och inget mer bloggande förns på söndag, det är ju trots allt helg. Kanske slänger in ett inlägg imorgon när jag är i skolan, bara för att liksom. Men jag lovar inget. Haha, statistiken på er söta läsare kommer rasa nu säkert.. Menmen, that's life! Upp tidigt imorgon bitti, 05.35 väcker mobilen mig. Härlig start på en fredag liksom (HAHA). Men ska spendera helgen tillsammans med min underbara pojkvän så inget kan ju liksom gå fel! Hur som helst, hoppas ni alla får en dunderbra helg, och så kan vi ju hålla tummarna för att vädret blir på topp det med! Pussinuss! :D


Den här "saken" ska köpas imorgon, vad det är och hur den ser ut får ni se på söndag, hihi ;)

Dagens Låt

Katy Perry - If You Can Afford Me


Ge mig en lägenhet i staaaan!

Haha jag kommer få duscha inatt typ. Har inget varmvatten förns om typ 1-2 timmar. Om vi har tur vill säga. Vid sånahär tillfällen har jag lust att sätta mig på första bästa buss in till stan och knacka på i första bästa lägenhet och hoppa in i deras dusch. VILL BO I STAAAAAN! Med normal värme i element och vatten. Normalt internet. Normal lägenhet. NORMALT! Shiiiiit, familjen Flensburg ska alltid sticka ut och vara udda när det gäller allt. Verkligen ALLT! Visst, kan väl vara bra ibland, men också dåligt. Skjut mig..

D-Ö-D

Home sweet home! Eller nåt i den stilen, ja nu är jag iallafall hemma. Kom hem för lite drygt en timme sedan och har sedan dess hunnit trycka i mig tre rostade mackor och ett glas jordgubbste, det fick bli min middag idag. Nu känner jag mig jättestressad, vilket jag absolut inte behöver göra. Men det känns som att tiden bara rinner iväg och som att jag har tusen saker jag måste göra.
  • Jag måste duscha, men innan dess måste vi ha fått tillräckligt varmt vatten, dvs om en timme kanske. Suck.
  • Sen måste jag typ.. ehm.. kommer inte på något mer. Knasigt. JOO, ta bort nagellacket och fixa på nytt. Och det vill jag inte göra förns efter jag har duschat, så det blir väl gjort om två timmar. Jag kan ju iförsig ta bort det nu innan för att snabba på det hela lite. :)
  • Sen måste jag städa lite i rummet och byta lakan.. Samtidigt så måste jag gå och lägga mig i tid, är helt död eftersom jag bara sov 4 timmar inatt och dessutom har rullat fram&tillbaka i stan OCH tränat! Vill ju vara pigg & fräsch till imorgon när jag träffar Jesper (a)

Nej hjälp, nu måste jag göra något vettigt. Skriver senare när jag är lugnare, bahbah! :D

Flodhäst

Sitter i skolan at the moment. Har idag hunnit vara på um och fixat recept till nya p-piller, tittat på film på svenskan, ätit pannkakor med sylt&grädde och skrattat så mycket att sminket börjat rinna. Nu väntar jag på att Karro ska sluta, dvs om ungefär 2 timmar.. Wohoo! Datorn får leka min bästis under tiden! :D När silverpinnen (Karros smeknamn här i plugget) har slutat drar vi väl förmodligen in till stan. Jag måste till ett apotek för att hämta ut pillerna och Karro ville köpa en t-shirt. Som vanligt. Hon är galet galen i t-shirtar. Sjukt alltså. Haha. Något annat som är galet är tangenterna på tangentbordet här i plugget. Dom är galet seeeeeega. Blir fel hela tiden, suck. Usch, nu ska jag nog dricka upp colan jag fick av colakungen Simon. Haha skulle gärna sova lite också, är trött som en.. flodhäst?

Vafan..

JAG SKA JU SOOOOOVA NUUUUU!

Sweet dreams

Kanske ska passa på att skriva ett litet gladare inlägg innan jag går och lägger mig. Japp, klockan börjar närma sig elva så jag måste börja tänka på refrängen. Ska åka hemifrån 06.45 imorgon bitti. Jag är galen, jag vet. Sen kommer jag vara i stan hela långa dagen och komma hem nångång runt sju på kvällen kanske. Nås såklart på mobilen hela långa dagen, så för er som har mitt söta nummer går det ingen nöd på. Haha! :D

Gud, jag har verkligen blivit en liten bloggnörd. Skriver minst 10 inlägg om dagen. Men nu när läsarstatistiken flyger upp i taket och blir mer och mer för varje dag är det faktiskt roligare att skriva. Haha, och jag som började blogga bara för att skriva av mig utan att ge ut bloggadressen. Det gick ju som det gick! Aja, ni får sova så gott allihopa och ha en bra dag imorgon! Hoppas på finfint väder..

I'm in a bad mood

ÅÅÅÅH JÄVLA SKIT! Fick nån ansiktsolja i håret så nu ser det helt fettigt ut. Har till och med varit uppe och tvättat det i handfatet med shampoo och allt men det försvann inte. KUUUUUUL. Sen är det KOKHETT i mitt lilla källarrum. Två feta element har stått på hela dagen, stängd dörr dessutom. Jag kommer inte kunna somna. Fan vad allt blev bajsigt helt plötsligt. GAAH! Nu blev jag på dåligt humör.. :(

GLÖMDE NAGLARNA!

Satan i gatan! Glömde ju fixelitrixandet med naglarna som jag skulle göra i reklmerna. BAJS! Aja, det får väl fixas efter Greys. Har ju ändå en timme på mig att fixa det då. Japp, ska ju faktiskt ligga i sängen INNAN klockan är över 23.00. Upp tidigt imorgon, och jag mååååste få flera timmars sömn annars kommer jag aldrig orka träna imorgon. Haha nuuu är reklamen slut, IGEN! :P


Technologic

Åååååh vad jag älkar greys anatomy. Sitter SJÄLVKLART och tittar på det nu. Men jag hatar all jävla onödig reklam, suck! Hur som helst, jag har precis smaskat i mig den goda efterrätten jag berättade om tidigare, så nu har smaklökarna fått leka lite också :) Aik förlorade mot Halmstad.. Så nu är min kära pojkvän inte ett dugg glad skulle jag tro. OJOJ, nu är reklamen slut!


Ny header

Jajuste, headern är ny. Vad tycks? :)

Greys Anatomy

Middagen bestod av västebottenpaj, rom, rödlök, creme fraiche och en smaskig sallad. Supergott! Aldeless strax ska vi äta efterrätt också. Mango, hallon och blåbär med vit choklad. Alltsammans ska in i ugnen tills chokladen har smält och sedan åker det ner i magen tillsammans med vaniljglass. Supergott det med! Och enkelt, något jag rekomenderar vaaarmt. :D

Om lite drygt en timme är det Greys Anatomy. Wohooo, som jag har längtat! Ska nog springa iväg och smeta in ansiktet med ansiktsmask och sedan förbereda med nagelfil och nagellack till Greys som man kan fixa lite med under alla onödiga reklamer. Då får jag ordning på det också, skön-t.

Nej nu ska jag hjälpa mamsen att förbereda den supergoda efterrätten (jag är proffset i huset på att skala&skära mango, haha :D) CIAO!

Middagsdags!

Nu börjar det lukta riktigt gott i huset. Maten är på gång. På gång väldigt mycket märkte jag nu. Den står till och med på bordet! Kanske bra om man börjar röra sig ditåt. Då vet jag en som blir glad, MIN KÄRA MAGE! Som den har kurrat. Aja, nu ska jag få tyst på den. Smaklig måltid på mig själv! :D

Jordbävning i magen

Imorgon blir det träning med Karro. Som vanligt, eftersom det är torsdag. Eller kan man säga som vanligt? Vi har iförsig bara tränat på tosdagar i.. aa.. tre veckor blir det nu. Haha, jag tycker det låter bra iallafall! :D Så imorgon blir det ett jympapass, medel, när klockan slår fyra.

Min mage kurrar. Inte ovanligt nuförtiden. Galet läskig, jag vill kunna bli mätt på ett äpple igen :( Vadskajaggööööra?! Som tur är har jag iallafall inte gått upp i vikt, haha!

Ikväll ska det firas!

Idag är det hela 20 år sedan mina små söta föräldrar förlovade sig. Och det ska såklart firas, så gulligt! Titta bara på min mammas facebookstatus, jag döööör va söt! Och pappa har köpt rosor, dom är ju bara för gulliga. Älskar mina föräldrar!


Lunch på altanen i det fina vädret

Nu känner jag mig jätteduktig! Har dammsugit rummet + städat där också. Sedan har jag dammsugit hela huset och dessutom städat och gjort fint i hela huset! I köket gjorde jag till och med rent alla skåpluckor, och det är en del måste jag säga. Hoppas bara att mina kära föräldrar märker något när dom kommer hem, haha :) Nu har jag precis suttit ute på altanen och ätit lunch med min söta vovve. Blev en skål med fil och müsli till mig och en skål med fil till Baloo. Klart han ska få något svalt och smarrigt att smaska i sig i det här fina vädret. Sedan blev det ett glas med iskallt vatten till mig och en skål med iskallt vatten till Baloo. Såklart. Skämmer jag bort honom kanske? Äsch, han är så underbart söt! Jag är iallafall inte som en såndär gammal tant som trycker i sina små stackars hundar en massa mat så dom blir feta och inte kan röra på sig till slut. Fy sånt är hemskt. Så om man jämför med det tycker inte jag att en liten skål med filmjölk skadar :)

Nej, nu ska jag nog skutta in i duschen så man har det gjort. Känner mig sådär lagom fräsch nu när jag har sprungit runt och städat överallt, haha.

JUUUUSTE, får inte glömma. Innan jag började städa så låg jag ute på altanen i ca 40 minuter och solade. Fysatan vad skönt det var, och jag blev faktiskt lite brunare. Wiiiiie!

Dagens..


Glasögonorm

Godmorgon alla söta! Vilken underbar dag, håller ni inte med? Att det här vädret håller i sig och inte smiter iväg, jag blir bara gladare och gladare för varje dag som går :D Idag är jag ledig, superskönt! Vaknade vid halv elva och gick då upp för att snabbt springa ut på altanen och kika vädret. Det fetaste leendet fastnade på mina läppar, haha. Sedan kom vovven ut också och då blev jag också glad, visste inte att dom hade lämnat honom hemma. Men det hade dom, så nu får jag lite sällskap under dagen :) Har precis slängt i mig två mackor och ett glas oboy. Ska snart trycka i mig det där sista äpplet också som ser så smarrigt ut. OCH JUSTE, bara sådär btw, haha. Idag är det en glasögondag. Yes, struntade i linserna idag så nu är brillorna på. Och jag kan ju lika bra passa på att tacka min kära far för den dåliga synen. TACK PAPPA! Nej, när jag fyller 20 ska jag fixa mina ögon så jag slipper den här skiten. 1½ år kvar, suck..

Nattens Låt

Ed Solo & Skool Of Thought - We Play The Music (Acoustic Version)


I like I like

Nu är jag klar med allt som skulle göras. Sitter i min underbara säng i en stor t-shirt med täcket runtom mig. Mysfaktorn ligger på topp just nu :) Det ända som saknas är en varm och gosig liten Jesper.. Längtar till helgen :( Haha gud vad jag tjatar om det, men det är alltid helgen som är höjdpunkten på veckan. Såklart, det är jag väl inte ensam om att tycka. Men min anledning är att det är på helgerna som jag får träffa min underbara pojkvän! Hursomhelst, jag var ju lite busig och nämnde i det förra inlägget att jag har spenderat lite pengar idag. Blev en liten sak till Jesper, och eftersom han läser min blogg så kan jag tyvärr inte berätta för er andra vad det är. Men jag köpte ett linne också från Gina Tricot, till mig själv. Har redan ett likadant men i en annan färg, den jag köpte idag kändes mer somrig och var så söt så kände mig tvungen att köpa den. Bjussar på bild så ni också får se hur somrig och söt den är, hihi :)


Du är så söt, min kära lilla ponny

Nuuuuu är jag äntligen hemma igen! Efter man har suttit barnvakt åt världens mest energiska barn är man sådär lagom seg. Speciellt när man dessutom har suttit på en buss i en timme utan en tänd lampa. Nej riktigt så var det väl inte, men det är ju så jääävla svart ute. Läskigt svart. Imorgon är jag ledig så när jag planerar att krypa ner under täcket och värma mig vet jag inte, måste ju passa på att leka lite nattuggla när man har chansen! Ska slänga över tvätten från tvättmaskinen in i torktumlaren och sen slänga över bilder som togs idag till datorn från kameran. Får se om det blir något man kan bjuda på lite senare då det är klart! ;) Juste, har ju köpt lite saker idag också.. Men berättar om det sen för nu ska jag ta tag i tvätten som mamma bad mig så snällt om att hjälpa till med. Såååå tjingalingan sålänge! :D

Dagens Låt

Keri Hilson - I Like


Välkommen till världens kallaste land - Sverige

Fysatan vad kallt det är! Vaaaad hände med gårdagens underbara väder? Man kan ju alltid hoppas på att solen kryper fram mellan molnen och träffar oss här nere på jorden med sina varma strålar. Vilken sekund som helst ska jag ut i det här kalla sverige och frysa röven av mig när jag står och väntar på bussen som ALLTID är 10 minuter sen. Men man måste gå ut 5 minuter innan JUST IN CASE. Bussen kommer liksom lite som den vill. Fuck landet.

Barnvakt måste vara världens lättaste jobb

Imorgon är jag back on track igen. Ja, när det gäller att vara barnvakt. Är ju det en gång i veckan men nu har vi haft "uppehåll" på 5 veckor pga lov, skidsemester, födelsedagar och lov igen. Så nu kommer pengarna rulla in som vanligt igen, en röding per kväll. INTE ILLA! Och igår pratade jag med min syssling som har två barn. Då skulle hon bort på tjejmiddag en lördag om två veckor så då blir det till att sitta barnvakt då också. Och vem vet, det kanske blir mer än en gång hos henne ;) Men som sagt, imorgon kväll sitter jag barnvakt så bloggen hamnar på hyllan då. Men på onsdag är jag ledig (WOHOOO, lyckoskutt!) så då kommer bloggen bombas med inlägg, haha. Nu ropar sängen på mig, nattinatti!

Djurplågare brände ihjäl kanin

Åhfyfan. Sitter och tittar på nyheterna av någon skum anledning. Och nu tog dom upp det där om kaninerna. Det som också stod i Metro idag, någon som läste det? Några idioter som har gått och köpt kaniner, för att sedan tejpa fast bakbenen, trampa på dom, hälla på tändvätska, tända på, och sedan bussa på hunden på dom. Hur jävla frisk är man i skallen då? Dom borde spärras in. På livstid. Hängas. DÖÖ! Jävla djurplågare. Och att dom tillochmed står och hånskrattar under tiden, bara det gör att man mår illa. Fy, fick se bilder och tillochmed en film då man hörde hur den stackars kaninen pep. Usch, det glömmer man inte bort på 2 sekunder.. :(


Ge mig helg!

Nu har jag sådär bajsigt tråkigt. Trött och uttråkad. Så uttråkad att jag bara känner hur det skriker inne i mig att jag ska göra något wild n crazy. Men vad finns det att göra en måndagkväll som denna mitt ute på landet? Nej juste, inte ett skit! Längtar till helgen då jag får träffa min lilla gullunge :rolleyes: Kan det inte bara bli helg typ nuuuu, suck..

Grunden till svartsjuka är rädslan att förlora den man älskar.


Jag saknar min lilla plutt..

Faktiskt..


Rock that body

Suuuupertråkig dag. Så den går vi inte igenom, då kommer ni dö av uttråkighet. Känns som att jag har träffat hela min klass från högstadiet idag. Vilket såklart inte är sant. Men träffade Johanna på bussen in till norrtälje och sen påväg hem igen från norrtälje så träffade jag Rasse, Jeppe och Micke. Nördarna kände inte igen mig när jag kom fram och hejade. Inte så konstigt kanske eftersom vi inte har träffats sen vi slutade nian, men liksom.. Jag har väl inte ändrats så mycket sen dess, eller? Hårfärgen är ju det motsatta, men that's it. Tror jag. Haha dom hade iallafall inte ändrats ett dugg!


Big Mouth låter som en häst, helt jävla sjukt!


ah ij kå

Nu har jag precis beställt linser. Dom booooorde komma på fredag eftersom dom skickas iväg på torsdag. Kommer dom inte på fredag är jag torsk för på söndag tar jag mina sista. Jag kan ju iförsig skita i linser på onsdag då jag är ledig, just in case :) Pratade nyss med Jesper i telefunken. Den skitungen var gladare än ett barn på julafton. Aik krossade Växjö i hockey. Han var där, var med på tv ett tag var han också :D Hela familjen stod som galningar framför tvn och glodde som små apor, haha. Ett svettigt skydd fick han med sig hem också, fräääscht!

Nu ska jag skutta in i duschen och bli fräschare än vad jag redan är, (HAHA).. Efter det blir det ansiktsmask och sånt där mys. Sen tror jag att jag ska slänga på ett till lager nagellack på naglarna innan jag går och lägger mig. Om jag hinner vill säga :) MOOOOT DUUUUSCHEEEEN!

Dags för nagellack

Nuuu ska jag måla naglarna. För första gången på länge känns det som. Wohoo! Vänstra tumnageln ser ut som bajs eftersom jag skar mig där för några veckor sen, inte mysigt alltså. Så nu ska det målas över i en sådär lagom söt rosa färg, hihi. Jag är nog tamigtusan ett nagelfreak. Mina små bebisar liksom, fint ska det va! Haha det där lät ju sjukt..

JUSTE! MÅSTE beställa hem linser sen idag också! Shit vilken tur att jag kom på det, har bara till nästa söndag sen är jag blind. Haha, pappa får hjälpa mig med det där sen. Svindyrt ju..

A-L-D-R-I-G!

Sista dagen på lovet, vilket betyder ångest. Ångest ångest ångest. Coop imorgon och på tisdag. Vill verkligen inte! Så jävla tråkigt. En sak är säker iallafall, jag kommer ALDRIG jobba på Coop. Eller nån annan mataffär heller för den delen. A-L-D-R-I-G! Nästa år ska jag praktisera på en klädaffär eller nåt i den stilen, det kan jag tänka mig. Nog snackat om det här, man blir ju bara deppig!

Vad ska man ta och göra idag då? Funderar på att dra ut och ta en liten promenix. Känns som att jag inte har varit ute på flera dagar. Ta med mig iPoden och traska ut lite, låter bra. :) Sen kommer farmor med sin lilla vovve, då blir det liv i stugan här! Fuck, jag måste tvätta massa kläder också. Suck. 16.40 SKA JAG SE REPRISEN AV DESPERATE HOUSEWIVES. Har missat 2 program nu, inte inte inte bra! Och Cougar Town 18.30, måste ses det med! *Sätter på alarm*, haha. Nej, nu drar jag ut, ciaociao!

Nödvändigt

Jag är fortfarande vaken, just so you know..


Pigge Piggsvin

Borde vara trött. Men nej, självklart är man pigg som pigge piggsvin! Då passar man på att städa, vilket jag iprincip inte ens behövde.. Slängde över ny och fräsch musik till iPoden iallafall, behövdess! Sen låg jag i sängen och fotade på en jävla massa sjuka saker jag tydligen har i mitt rum, som jag aldrig har tänkt på. Har tillexempel glömt bort mina vinglas och vinkaraff helt och hållet. Dom står på golvet i sina kartonger och samlar damm. Dags att inviga dom kanske, eller vad säger ni? Haha nu ska jag iallafall krypa ner under täcket tror jag, kanske, det här funkar inte. Sweet dreams!


Min kära iPod + vinglasen & vinkaraffen som jag snackade om, haha

Sötaste Baloo

Nu har jag lekt lite med bloggen. Själva utseendet dåra. Headern, om jag ska vara exakt. Lekt så mycket med bilder nu att jag börjar bli trött, så nu får det helt enkelt se ut såhär ett tag framöver. Ganska nöjd! :) Nu ska jag gå ut i köket och fixa ihop nåt smarrigt, ha en fortsatt grym lördag allihopa! Btw så tror jag att min lilla söta vovve Baloo börjar bli sjuk, stackarn.. :(


Strömstedt kan slänga sig i väggen

Vafan hände? Jävla Strömstedt som ALDRIG kan åka ut från det där jävla programmet. Stackars Mojje åkte ut :( Buhu, jag som hejade på honom och allt.. Aja, Kalle Moraeus är ju fortfarande kvar! :D Men vad ska man göra nu då? Leta upp nån bra film på alla våra kanaler typ, kanske.. Och äta upp den där sista glassen som jag har gömt, mohaha. Det låter som en bra idé! Och nu blev jag sugen på nyponsoppa också, vad är det här? Vilken lördag, haha!

Körslaget

Tacosen ligger sådär lagom mysigt nere i magen nu. Gott var det, speciellt med guacamolen. I'M LOVIN IT! Hemmakväll en lördag innebär såklart Körslaget. Haha töntigt eller inte, bryr mig inte! Så jävla kul och sitta och mobba folket i körerna. Så nu jävlar, nu börjar det. Dags att träna magen med ett ton skratt! KÖRSLAGET, HERE I COME! :D Jag hejar på Mojje, eller Kalle Moraeus för han är så gullig haha..


Pool är ett måste om man är en Flensburgare

Nuuuu har jag och min lillebror preciiiis smetat ihop ett gäng negerbollar. Smaskigt värre! Snart ska vi börja med maten, hela familjen. Tacos står det på kvällens meny. Ska också bli smaskigt värre, var länge sen man svalde ner det till den lilla magsäcken!

Mina föräldrar är inne på att köpa en pool. En riktig pool. Som är nergrävd under marken liksom. Vi har två nu. En som är uppe i berget som vi aldrig har använt, och en sånhär rund, stor, blå i plast, som typ alla har nu förtiden. Den har dock stått ute hela vintern så den är väl inte det minsta användbar till sommaran. Och eftersom vi iprincip är beroende av en pool på sommaren så skulle en riktig pool absolut inte sitta fel! :D Nu när huset äntligen ska göras iordning med nya snygga fönster, ny färg, nytt tak och allt sånt där. Då bara MÅSTE man ju ha en pool! Håller tummarna stenhårt för att dom inte släpper den här underbara tanken..

Dagens låt

K'naan - Wavin' Flag


restaurang Flensburg

Haha vilken torsk jag är. Föräldrarna kom precis hem när jag gick ut till köket. Mamsen hade också planer på att baka så det gör vi tillsammans om en liten stund. Nu har dom äntligen köpt en sladd till våran hemmabioanläggning som gör att vi kan få det där superljudet när vi kollar normalt på tvn också, inte bara på film via den. Så nu sitter minibrorsan och geekar något nytt spel med värsta ljudet och värsta basen, lite ballt :D haha! Snart kommer farmor förmodligen och sen ikväll blir det taconight @ restaurang Flensburg, hur coolt är inte det liksom? HAHA, vilken familjemänniska jag är ......

baka baka liten kaka!

Nuuuu ska jag baka! Överraska päronen lite tills dom kommer hem, när dom nu gör det.. Haha, det svåraste återstår nu bara. VAD ska man baka? Skuttar ut i köket och dyker ner i kokböckerna eller vad det heter! CIAO! :D

Godmorgon världen..

.. Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Kommer inte ens ihåg att jag somnade inatt, var så galet trött, haha. Men nu är jag utvilad till tusen och har ångest. Ångest inför måndag. Vill inte till coop! Bläääääh och baaaaajs! Hursomhelst, just nu sitter jag och äter frukost framför simpsons som går på trean, säkert nåt gammalt avsnitt som man redan har sett hundra gånger men det får duga. Går ju inget bra den här tiden på dygnet. Frukosten består av två tunnbrödsmörgåsar med sallad, gurka, philadelphiaost och nån skinka, en kopp med nyponsoppan ( blåbärssoppan är slut :( ) och sedan ett grönt äpple! :) Mumsfillibabba! Den här dagen kommer bara gå åt till att slaaaappppaaaa......

In my head..

Lilla Denise har varit här. Galet länge sedan man träffade henne liksom "på riktigt". Inte bara en snabbis på bussen, utan på riktigt. Vi satt i mitt kök och gaggade i några timmar. Riktigt trevligt! :) Och ja, det är hon som är snyggingen på bilden..

Just nu sitter jag nere i mitt rum, lyssnar på musik och funderar på att äta upp kexchokladen som ligger bredvid mig. Men har ju precis borstat tänderna.... Tummen ner för det! Påtal om det så MÅSTE jag till tandisläkaren. Snart 3 år sedan jag var där. Tror jag har hål i typ 3-4 tänder. Fy skäms på mig.. Dessutom så är ju det här året det sista då det är gratis. Så mååååste passa på. Det gäller bara att boka en tid, det som är det svåraste. BLIR ALDRIG AV, GAAAH! Så typiskt mig, skjuter upp allt in i sista sekunden. Som med p-pillrena. Är inne på sista kartan nu, slut om 2 veckor och då måste jag ha nya. Jamen lycka till, nu för tiden måste man ju boka tid till allting! Men funderar på att dra till Odenplan och fixa det nästa torsdag då dom har öppet hus där.. Japp, så får det bli. Annars är jag fan torsk på tallin..

Allt är bajs just nu..

Kul. Magen kurrar mer än någonsin. Maten VAR på g. Notera var. Den är inte det längre. Alla i huset är hungriga och började av någon anledning irritera varandra. Så nu sitter alla på olika håll och kanter och maten är bortglömd. Kul. Kul jävla jul. Min mage vill ha mat. Jag är trött också, inte bra. Just nu vill jag bara härifrån. Till en lugnare plats där det finns mat. Det är allt jag begär. Hejdå!

Hungrig 24/7

Jag tror det är något fel på mig. Eller så är det inte det. Eller jo, det måste det vara. Det är så att jag är hungrig hela tiden. Absolut heeeeela tiden. Finns liksom inget stop i magen känns det som. Har precis tryckt i mig ett äpple, och för inte alls så länge sedan blev jag proppmätt på det. Nu för tiden är jag hungrigare än nånsin. Vad är det för feeeeeel? Finns det någon sjukdom som gör att man är hungrig hela tiden? Läskigt ju :(

Dagens låt


Ke$ha - Blind

Värdera din blogg

Haha gled nyss in på en sida där man kunde se hur mycket ens blogg är värd, bloggvarde.se. Min blogg är tydligen värd 2362:- . Haha kunde man sälja bloggen skulle jag lätt göra det, inte tveka en sekund. Behöver pengar mer än nånsin just nu :p


Morsning korsning!

Mooooorning everybody! Är det inte en underbar dag med ett underbart härligt väder? ...... NEJ. Jävla pissväder. Vart fan är den såkallade värmeböljan som skulle komma till helgen? Aja, tekniskt sett så är det ju inte helg, än. Även fast det känns som att det är lördag. Knasigt.

Sitter just nu helt ensam i mitt stora hus ute på landet. I min bamsing till fotölj med ett stort glas med smarrig blåbärssoppa. Som snart är slut. Helt slut. :( Får be mamsen köpa mer, hihi. Sen har jag mumsat i mig två mackor också, så nu är magen nöjd.

Dagens planer då, ja dom är inte många. Ska nog träffa Denise, men när var och hur det blir är inte bestämt än, haha. Viiii fåååår seeee helt enkelt :D

JUSTE! Jag har ingen träningsvärk. Ingen alls! Helt jävla otroligt :D Men benhinneinflammationen är kvar, och värre. Sämst, men jag överlever!

Ajajaj

Benhinneinflammation suger bajs.
Och jag kommer ha en galen träningsvärk imorgon. Det suger också bajs.

Viva Las Vegas

Sitter i soffan, helt död i kroppen, framförallt benen, äter banan och klunkar i mig blåbärssoppa. Mumsfillibabba. Tittar på Lyxfällan också, som iförsig slutade för en stund sen. Så jävla kul, tanten i huset på programmet snackar svengelska. Haha. "We kunde inte ha gjort it without eran press on us". Garvar ihjäl mig :D

Dagen har varit galen med bankbesök (fixade med tråkiga vuxengrejer), hittegodsbesök (fick tillbaka mitt gamla busskort som någon snäll själ har hittat och lämnat in :D), sl-centerbesök (bytte in mitt nya busskort och fick caaash tillbaka), donkenbesök (SÅKLART, är man i stan med Karro så är man, haha) och sen till sist, friskis&svettisbesök (SPINNINGSPINNINGSPINNING!)

Vägen hem tog över två timmar för att någon stackare hade blivit påkörd i tunneln i tunnelbanan mellan slussen och mariatorget. Fyfan alltså. Kaos på röda linjen hela jävla dagen.. Rest in peace till honom <3

Nu ska jag svepa i mig blåbärssoppan som är kvar innan den bli iskall, viva las vegas!


Ut med det gamla, in med det nya.

Håller på och fixar och trixar som en galning med bloggen. Hejjagharingetliv! Headern ska bli ny iallafall, men tittade nyss på klockan och såg att den har börjat bli mycket, så den fixas imorgon kväll när jag kommer hem från spinningen. Nu måste jag sova, upp tidigt imorgon.. Eller nej, idag blir det ju. :D Fred ut och godnatt!

Klagomål, baaaara klagomål.

Orkar inte skriva ett superångt inlägg om hur allt har varit sedan jag skrev, ingen lust alls eftersom jag är på världens sämsta humör nu. MEN, jag måste ju iallafall säga att jag har haft det alldeless underbart. För min lilla Jesper har varit här superlänge. Superdupermysigt :rolleyes:

Men sedan han åkte idag så har allt bara gått utför för mig. Allt började med en liten skitsak. Jag fick bestämma pastan till middagen, haha, och ville ha sånahär rör, typ penne tror jag dom heter. Men då tog jag SÅKLART fel. Blev några bajs fusilli som jag har tröttnat påååå. Haha bigdeal, men vafan. Sen fick Bengt Frithiofsson 27 fucking poäng i "Halv åtta hos mig" och kommer sääääkert vinna skiten. Jävla fyllo. Axel och pappa har noll respekt för oss andra i huset, iallafall idag. För dom satt och snackade i vardagsrummet hela tiden medans jag försökte titta på tv. Så fort man sa åt dom att vara tysta så blev om sura och började retas. Gjorde inte alls mitt humör bättre. Karl tror att han är så jääävla roligt och så jäääävla cool hela jääävla tiden och hjälper inte till med ett jäääävla skit här hemma. Jävla snorunge. Och såfort mamma inte är hemma är det som om jag ska ta mig an mammarollen liksom och ta hand om allt skit. Bara för att jag är ensam dotter och äldst. Pissbajs. Greys gick bajsfort, som vanligt. Och jag grät, som vanligt. Jävla skit på det med. Sen, som grädden på moset, så hade vi SÅÅÅÅKLAAAART inget jävla varmvatten! Det var droppen! Jag bröt ihop ett tag, känslig idiot som jag är. Men sen för nån minut så kom det varmvatten och då skulle jag självklart in i duschen. Lika snabbt som jag klev in klev jag ut, för skiten tog slut och blev iskallt. KUL FUCKING JÄVLA JUL! Där stog man, med blött otvättat hår. Utan varmvatten. FÖR ATT MAN BOR PÅ FUCKING LANDET OCH ÄR SÅ JÄVLA SNÅL ATT MAN ELDAR EMD FUCKING ÄCKEL VED FÖR ATT ENS FÅ VÄRME. Alltså jag blir så jävla trött på den här skiten. Jag har inte valt att bo såhär. Varför ska jag behöva lida? Men min underbara pojkvän ringde mig när allt var som värst och jag grät. Jag grät och grät och grät som den mes jag är, haha. Men han fick mig på bättre humör, som vanligt :) Men under samtalet såg jag en spindel på golvet som jag skulle döda, då gick nageln av. Så nu har jag precis brytit av alla andra naglar också (lösnaglar), så det måste fixas också. Nångång, pallar verkligen inte nu. Men när vi lagt på så fanns det som tur var varmvatten så jag äntligen kunde få duscha. Det var precis så att jag hann tvätta håret och kroppen för sen när jag var klar så kände jag hur vattnet blev kallare och kallare. Sen har jag ont i ryggen också.. Och nu sitter jag här och deppar med blåbärssoppa, banan och Joshua Radin. JUSTE, spinningen imorogn är bokad och klar. Någon som hade avbokat så det fanns 2 platser kvar, wohoo. Jävla tur att jag och Karro stog som ett par töntar förra veckan och knapprade in våra kortnummer hit och dit tusen gånger, för jag kom ihåg Karros så jag kunde gå in på hennes och boka åt henne. Får inte tag på henne eftersom hon är med Patrik, men nu slipper vi iallafall stressa oss till dom där sista 10 platserna som släpps en timme innan passet börjar :)


EN SAK ÄR SÄKER - Såfort jag går ut gymnasiet och har fått min första lön ska jag flytta hemifrån. BUMS! FORT SOM FAN!
Åååååååh vill spola fram tiden typ 1½ år :(

Vad tusan hände?!

Vafan? Jag är helt chockad! Från härligt vårväder till vinter. Igen. På bara en dag. Snacka om att snön förstörde min dag helt och hållet. Aja, skönt iallafall att jag inte behöver gå utanför dörren speciellt mycket idag. Ja, har redan varit utanför dörren en gång och ska ut minst en gång till. Skjutsade upp älsklingen till busstationen, sedan nångång ikväll ska vi upp dit igen och hämta honom. Hihi :)

Igår blev det korvgrillning och solning ute i det häääärliga vädret. Smaskig middag senare på kvällen och en mumsmumsig efterrätt strax därpå. Sedan kikade jag och Jesper på Sunes Sommar, haha underbar film! När den var slut var vi uppe några timmar till och skrattade, lyssnade på musik, sjöng och busade. Ikväll SKA vi se Lejonkungen 3. Min knäppis till pojkvän visste inte ens att den fanns. Liksom hallåååååå?!?!? Muppstämpel i pannan på honom! Nu ska jag sova lite, blev helt supertrött nu kände jag...... MössantröttMalin


Dagens låt

Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire


Villa Villekulla

Nuuuu har jag precis duschat och dammsugit rummet. Håret är torrt och ansiktsmasken har spolats bort. Tänderna är borstade och myströjan är på. Ljusen är tända och kroppen insmord. Härlig musik dunkar ut ur högtalarna, basen känns i hela sängen, haha. Imorgon kommer Jesper och myser med mig, måndag åker han och kikar på när AIK krossar Örebro, och efter det kommer han ut till mig på landet igen. Hihi gullunge nr 1 ♥

ÅÅÅÅÅH Mojje är min nya favorit i Körslaget, (HAHA). När jag blir stor ska jag bli som honom. Jag lös upp när dom var i Villa Villekulla och åt pannkakstårta. Åååh vill också ju. OCH LÅTEN! En av mina favoriter, haha. Satt glatt och sjöng med som ett litet barn :D Nuuu ska jag måla naglarna, bajbaj!


Mojje - Var Ligger Landet Där Man Böjer Bananerna



Bjussar på 2 bilder. En på min underbara vovve och en på våran sista hela boll som min underbara hund bet sönder idag, haha.
.


Färskpotatis

Påskhelg. Wohoo.. Massa god mat och grillen är till och med i farten hela tiden! Vädret är ju inget annat än underbart och snön smälter som smör i solsken. Bäst av allt så är man ledig i en vecka nu också. Idag är både mormor och farmor här för att "fira" påsk. Mormor är i farten och ska ha hjälp med allt och ingenting. Blir galen.. Menmen, inte lätt att vara gammal.. Hur som helst! Ikväll blir gottgott med sill, ägg, lax och såntär påskigt.. OCH VET NI VAD? FÄRSKPOTATIS KOMMER STÅ PÅ MATBORDET IKVÄLL OCKSÅ! :D :D :D :D Ååååh, happyface på mig! Lever för potatis, haha!

Måste städa rummet sen också.. Dammsuga och byta lakan. Och sen imorgon så kommer min lilla pluttegull till pojkvän hit. Wiiiiiiehooo! :rolleyes:


Dagens låt

Lonestar - Amazed


När jag blir stor ska jag..

  • Fortfarande ha Jesper vid min sida som min stora kärlek. Yes, honom släpper jag aldrig taget om. Punkt slut!
  • Bo centralt. Dvs INTE på landet, utan inne i stan. Jag ska kunna gå hemifrån till tunnelbanan eller bussen, som ska gå tio gånger i timmen, inte tio gånger om dagen.
  • Ha fungerande, superbra bredband som man inte flippar på stup i kvarten. Lever just nu på mobilt bredband ute på landet, inget jag rekomenderar.
  • Jag ska bo granne med jobbet. Mina arbetstider ska vara 11-14, absolut senast 15. Inklusive lunch/raster. Jag ska trivas och jobba med underbara människor! Sedan i sinom tid ska jag bli..
  • ..RIK! Japp, när jag är 25 ska inte jag jobba. Då ska jag och Jesper vara oberoende av pengar. Nyfiken på hur? Tveka inte en sekund över att kontakta mig!
  • Jag ska skämma bort mig själv med att låta någon specialist massera mig 2 ggr/veckan.
  • Jag ska ha en high tech säng. Yes. Sjukt skön ska den vara, bra för kroppen, inbyggd massage och elektriskt justerbar.
  • Jag ska ha en TV i sovrummet. Busigt va?
  • Jag ska resa, resa och resa ännu mer! Vart jag vill, när jag vill, hur jag vill! Innan jag dör ska jag ha varit i alla världsdelar, får väl se hur det går med det.
  • Jag ska ha varmvatten dygnet runt. Inte få en flipp i skallen och börja elda med ved för att få varmvatten och värme i huset. Jag ska ha det varmt utan att behöva lyfta ett finger! Miljövänligt eller inte, varmt ska det vara!
  • Jag kanske har sagt några gånger att jag inte bryr mig så jättemycket om man gör det eller inte. Men jag är ju en normal flicka, och vilken normal flicka vill inte gifta sig? Precis. Jag skulle gärna byta efternamn och ha två ringar på vänstra ringfingret. Faktiskt.
  • Jag ska ha barn. Max 2. Tvillingar skulle vara gulligt, men det är ju en på miljonen att man får det känns det som. Så om det inte inträffar och jag skaffar 2 barn ska det vara ungefär 5 år mellan dom. Innan jag är 25 ska jag iallafall ha det första. Och påtal om barn så ska jag..
  • ..bli världens bästa mamma!
  • Jag ska hoppa bungyjump!
  • Jag ska tatuera mig. En gång eller två.
  • Jag ska bli BÄST på att laga mat & på att baka.
  • Jag ska skänka pengar till välgörenhet, bli fadder, eller nåt i den stilen.

Japp, när jag blir stor ska jag leva livet helt enkelt. Man kan ju alltid drömma..

Död Flensisburgare

Nu är naglarna klara. Lite svårt att skriva nu men jag vänjer mig väl snart :) Japp, dom blev lite längre, hihi. Funderar på att måla dom lite i ljusrosa också, men det orkar jag inte nu så det får väl bli imorgon då isåfall. Börjar bi lite trött men VILL INTE gå och lägga mig. Då kommer jag bara vakna aptidigt, typ 9, och det är ju bajs. Får väl ta en äcklig kopp kaffe, kanske piggar upp lite! Älsklingen är på nån fest tror jag det var så honom kan man ju inte smsa med sådär galet normat heller. Får väl hitta någon annan stackare på kontaktlistan som man kan bomba lite, moahaha! OCH VILL NI VETA NÅGOT HEMSKT?!!?!?!??! Jag är sugen på mango, eller skulle egentligen kunna äta vilken frukt som helst.. Men vi har ingen frukt hemma. Inte ens något knäppt på burk. Alltsååå hjääälp miiiig :( Kan ju inte springa ner till Seven Eleven heller eftersom man är omringad av skog och åkrar, HAHA!

Snart kommer min äldsta lillebror hem från härjedalen för att umgås lite med oss kära Flensisburgare på påskislovet, wohoo... Han borde komma typ.. nu, haha.

Happy easter!

Träningen gick super. MASSA skratt, haha! Så träning av magningen blev det ju helt klart! Först tog vi en tur på cyklarna i drygt 40 minuter kanske. Sedan gav vi upp hela "gymidén" och bokade in oss på ett jympapass istället. Medel lät ju inte så jobbigt så det körde vi på. Haha helt jävla galet alltså, men skoj var det och VISST FAN rörde vi på oss!

Nu är jag helt död och fruktar morgondagen. Vill inte ha träningsvärk, haha. Menmen, det förtjänar man väl :p Vilken sekund som helst ska jag fixa mina naglar, yesyes! Finally! Fina ska dom bli. Kör nog igång med det nu på en gång!

Glad påsk på er! :D

Aprilskämt nr 1

Åh herregud. Pappa ringde nyss och sa att han satt på akuten på Norrtälje sjukhus. Han halkade imorse och dom trodde att han hade brutit benet. Snacka vilken chock jag fick!

3 sekunder senare säger han "APRIL APRIL" ...... Haha och jag som precis hade skrivit det sista i förra inlägget "Och nej, det här är inget Aprilskämt".. Nu känner jag mig dum.

Livets första träning..

Jag är ledig ooooooch.... vaken. Helt jävla galet. MEN VET NI VAD? Jag ska åka in till stan om en halvtimme, träffa Karro och.. *trumvirvel* TRÄNA! Haha va kul, jag säger det igeeeeen..... TRÄÄÄNA! Nu jävlar säger jag bara. Det ska inte bli första och sista gången, utan det ska bli första av många gånger! Beach 10, here i come! :D

Och nej, det här är inget Aprilskämt!

RSS 2.0