I'm in love

Härliga sommar! Underbart med sol och värme! Mindre underbart att man blir helt seg, men den smällen får man ta. Gick upp vid 10tiden och har legat ute i solen sen dess fram till tre. Mer än så orkade jag inte, och dessutom så började himlen invaderas av en massa moln som förstörde allt. Så då passade jag på att rulla in. Strax därpå ringde Jesper mig. Den lilla bajsungen ska jobba några dagar nästa vecka också, så det blir inget falkenberg för honom. Buhu :( Supertrist, men vad ska man göra. Jag överlever nog ändå, det är ju inte så att jag ska flytta ner dit, utan vi blir nog bara kvar i fem dagar eller så, beroende på vädret. Men plutten kommer iallafall hit imorgon kväll, längtar tills jag får slänga mina armar runt honom! :rolleyes:


Min, bara min!

Kommentarer
Postat av: ida

lagt till dig :D

2010-07-08 @ 17:12:48
URL: http://iiiden.blogg.se/
Postat av: dansfjollan

sv; Tack kära du, skulle börjat oroa mig om du ville ha såna. Vår vänskap skulle nog ha hängt på en skör tråd isf :P HAHA <3

2010-07-08 @ 21:13:52
URL: http://sinipilvi.blogg.se/
Postat av: Cajsa - F O T O B L O G G

Åh, kan inte du lägga en till röst på min bild, så är du super snäll.http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711Du behöver inte säga att du har röstat, så du vet. Hihi =)<3Tack på förhand.

Förlåt om jag har skickat detta innan.

2010-07-10 @ 12:33:37
URL: http://hallgreen.blogg.se/
Postat av: maja

GUD va gölligt, jag vill också vara kär, lycka till hoppas kärleken varar länge du ! <3

2010-07-13 @ 23:58:28
URL: http://majalinneajohansson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser)

Din blogg:

Vad har söta du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0