Lunch på altanen i det fina vädret

Nu känner jag mig jätteduktig! Har dammsugit rummet + städat där också. Sedan har jag dammsugit hela huset och dessutom städat och gjort fint i hela huset! I köket gjorde jag till och med rent alla skåpluckor, och det är en del måste jag säga. Hoppas bara att mina kära föräldrar märker något när dom kommer hem, haha :) Nu har jag precis suttit ute på altanen och ätit lunch med min söta vovve. Blev en skål med fil och müsli till mig och en skål med fil till Baloo. Klart han ska få något svalt och smarrigt att smaska i sig i det här fina vädret. Sedan blev det ett glas med iskallt vatten till mig och en skål med iskallt vatten till Baloo. Såklart. Skämmer jag bort honom kanske? Äsch, han är så underbart söt! Jag är iallafall inte som en såndär gammal tant som trycker i sina små stackars hundar en massa mat så dom blir feta och inte kan röra på sig till slut. Fy sånt är hemskt. Så om man jämför med det tycker inte jag att en liten skål med filmjölk skadar :)

Nej, nu ska jag nog skutta in i duschen så man har det gjort. Känner mig sådär lagom fräsch nu när jag har sprungit runt och städat överallt, haha.

JUUUUSTE, får inte glömma. Innan jag började städa så låg jag ute på altanen i ca 40 minuter och solade. Fysatan vad skönt det var, och jag blev faktiskt lite brunare. Wiiiiie!

Kommentarer
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

sv: skoj :D inget, kom precis in :D

2010-04-14 @ 14:25:12
URL: http://nataliasoder.blogg.se/
Postat av: Johanna

tack så jätte mkt :)



Du har oxå en fin blogg <3



Var gärna med och tävla om ett valfritt smycke och lösnaglar i min blogg. Skulle vara jätte gulligt + att du har chans att vinna fina saker. :)

2010-04-14 @ 15:13:34
URL: http://hannahsworld.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: ja precis!:D ååh varför är du ledig då?:D jag är ledig imorgon jag :D

2010-04-14 @ 15:28:22
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Abby

Kika gärna på min blogg. Den innehåller hår, mode och skönhetstips.

Jag delar med mig av massa tips och trix då jag utbildar mig till frisör.

http://abbylarsson.blogg.se.

/A

2010-04-14 @ 16:04:11
URL: http://abbylarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt söta namn:
Kom ihåg mig?

Din mail: (bara jag som ser)

Din blogg:

Vad har söta du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0